UEFA, Noa Lang’ın Parmağına Zarar Veren Reklam Panolarıyla İlgili Soruşturma Başlattı

UEFA'da 1 gr lobimiz yok

Sadece şunu soruyorum, bu olay Madrid'li bir oyuncunun başına gelseydi ne olurdu?

Bir başka soru

Sizce Real Madrid'in maçında Mancinyak mıdır nedir son dakika ben sakatım deyip sadece 3 CL maç tecrübesi olan ne idüğü belirsiz bir hakem maçı yönetebilir miydi ve üstüne Live'ye çalınan penaltıyı verebilir miydi?

Büyümek istiyorsak buralarda da güçlenmek ZORUNDAYIZ.

Napoli devreye girmezse ceza falan vermezler. Saçma sapan bir seyirci yasağı verip, sakat hakemi atayıp Polonyalı soysuzu başımıza bela edenler mi ceza verecekler?

Şerefsizsin UEFA. Önce taraftar yasağı sonra hakem kumpası. Sakat adamı maça vermişler bilerek, diğer hergele tribün ne isterse o yönde kararlar verdi. Şimdi ne yapacaklar bakalım? Liverpool'a 3 bin sterlin ceza diyorum.

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan: "Maç sonrasında UEFA temsilcilerine konuyla ilgili şikayeti yaptık. Onlar da incelemelerini yaptılar. Konuyu UEFA değerlendirecek. Hukukçular ile görüşüyoruz. UEFA'ya tazminat davası açacağız. Maaş konusundaki mağduriyetimizin giderilmesini isteyeceğiz." (HT Spor)

5 bin euro para cezası verip geçerler.

Bizim statta şöyle bir şey olsaydı kıyamet kopmuştu bütün avrupa medyası barbar türkler futbolcunun parmağını kopardı diye manşetlere taşımıştı olayı.

UEFA Disiplin Yönetmeliğine göre reklam panosu ve güvenlik ekipmanlarının sorumluluğu tamamen Liverpool’a ait.

Lang’ın sakatlığının “ağır ihmal” sonucu oluştuğuna kanaat getirilirse, yüksek miktarda para cezası (100k€), tribün kapatma gibi yaptırımlar mevcut.

Süreçle ilgili belgeleri toplayan Galatasaray hukukçuları, gerekli başvuruları gerçekleştirecek. (Sergen Dağ)

Sakatlık anında olayı kaosa çevirip ortalığı velveleye vermeliydik. Hatta maçtan çekilip gelecektik bak bakalım o zaman yaptırım uygulanıyor muydu görürdük. Ş.ligi şov ortamı tamamen algı ile yürütülen bir organizasyon, kendi organizasyonunda zarar göreceğini anladığında hemen yelkenlerini indiriyor. Avrupa ligi zırvasında göt korkusu ile büyükleri koruma çabasına girip istedikleri şekle getirdiler turnuvayı, 4 büyük lig ağladı diye 4er takım banko zırvası çıkardılar vs. vs.

Kimse ayıkamadı duruma bu gibi durumlar için temsilcimiz yada teknik ekipten böyle bir personel ihtiyacı bulunmakta. Biraz akıllı olmak lazım.

UEFA, Noa Lang’ın reklam panolarına çarpıp sağ başparmağını yaralamasıyla ilgili soruşturma başlattı. (The Athletic)

UEFA Sözcüsü: "UEFA, Galatasaray oyuncusu Noa Lang’ın yaşadığı talihsiz kazaya yol açan koşulları inceledi ve tüm gelecek maçlarda saha kenarı düzenlemelerini, LED panolar dahil olmak üzere gözden geçirecek. Olası benzer riskleri tespit edecek ve gerekirse kulüplerden uygun önlemleri almalarını isteyecek. Noa Lang’a tam ve hızlı bir iyileşme diliyoruz.”

Ulan İstanbul da o zoboslay denen puşt un başına gelse bu iş bu tur bizde olsa turu bizden alırlardı bak kalıbımı basarım buna oraya kadar gelirdi iş

diskalifiye edin şu itleri

Ulan liverpool un karşısında kim varsa Galatasaray gibi destekleyecem o kadar iğrendim bu aşağılık camiadan

Fan dayk reisi ayırıyorum

Geri
Üst Alt