UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

bize karşı emin ol böyle oynamazlardı... henüz Man Utd'ı şans olmadan yenebilecek seviyede bir takım diğiliz. Gerçekçi olun...

Inanki o gücümüz var Emir, herzaman da olmustur..Hic kendimizi kücük görmeye gerek yok..Bu Manu´yu biz bugün yenerdik..Eminim...Galatasaray ruhu ve Besiktas ruhu karsilastirilamaz..Biz Ali Sami Yen´de saldirsaydik, Manu´yu dagitmistik bundan emin ol...

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Şampiyonlar ligi son 2 senenin finalistiyle bizim oyuncuları kıyaslanızya helal olsun valla...tabi canım zaten her sene finalde alıyoruz kupayı unitedin elinden!!!

tek dileğim MANU seneye ŞL de şu kadrosu ile karşımıza çıksın!!

Carrick e gelince hayatımda gördüğüm en düz futbolcu ama kademesi ve pasları düzgün şutları da artısı. hızı ne biliyim ofansa katkısı çok az AYHAN gibi 2 alandad da çok etkili değil..

Her görüşe saygımız var.. Sadece şunu söylemek istiyorum, Carrick Ayhan'dan çok daha üstün bir futbolcudur..

Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Beşiktaş 60. dakikada 1-0 öne geçse maçı 1-0 bitirebilecekmiş gibi konuşuyorsunuz.

valla o da senin düşüncen :) benim de sana saygım var ama bence kesinliklke değil.

Roy Keane den sonra o meviyi dolduramadı MANU...

Ayhan çok daha iyi hız - oyun kurması - zekası - tecrübesi (şut hariç)

bize karşı emin ol böyle oynamazlardı... henüz Man Utd'ı şans olmadan yenebilecek seviyede bir takım diğiliz. Gerçekçi olun...

O gruptan Bjk yerine biz olsak çok rahat çıkardık Emir

Kalıte farkı var Bjk ile bizim aramızda

Arda kalıtesini anlatmaya gerek yok

Keıta Afrikada 2007 yılının en iyi 2. oyuncusu seçilmiş

Baros Şampiyonlar ligi şampiyonlugu yaşamış Liverpool,Lyon gibi takımlarda oynamış

Nonda Şampiyonlar Ligi finali oynamış Fransa,İngiltere,İtalya ligi gibi liglerde top koşturmuş

Kewell Şampiyonlar ligi şampiyolugu yaşamış ve kalıtesini anlatmaya gerek yok. O talihsiz sakatlıgı yaşamasa bizde olmazdı

Rijkaard ve Denizli arasındaki farkı anlatmama gerek yok

Holosko,Tabata,Nobre,Bobo,Tello bunlar 5 para etmez kariyer olarakta kalıte olarakta

Inanki o gücümüz var Emir, herzaman da olmustur..Hic kendimizi kücük görmeye gerek yok..Bu Manu´yu biz bugün yenerdik..Eminim...Galatasaray ruhu ve Besiktas ruhu karsilastirilamaz..Biz Ali Sami Yen´de saldirsaydik, Manu´yu dagitmistik bundan emin ol...

abi güzel, gaza geliyoruz anlıyorumda, dünyada Barcelona hariç hiçbir takım Manchester'ı dağıtamaz... Ki Barcelona bile erken gol bulduğu için rahat oynadı ve adamların orta sahasında Xavi denen bir adam var yani...

Galatasaray Manchester'la oynasaydı, Manchester as kadroyla çıkardı bu maça, Nevillelarla çıkmazdı... ve Manchester Galatasaray'ı elbette daha ciddiye alırdı, daha üretken oynardı..

Biz henüz hayal ettiğimiz seviyede bir takım diğiliz.. defansımız çok zayıf.. Servet, Emre Güngör, Emre Aşık vs.. Manchester'a karşı yetersiz kalırlar..

Adamların orta sahası makine gibi işliyor, biraz güç verseler durdurulamazlar...

Biz henüz yeni bir takımız, sistemimiz yeni, kademe anlayışımız daha oturmadı...

Henüz Manchester'ı ablukaya alacak güçte diğiliz, sahaya dağılımımız ve pas yüzdemiz okadar yüksek diğil.. Daha çok çalışmamız gerekiyor...

Bugün Manchester'la Galatasaray oynasaydı, Manchester'ın daha güçlü halini takınıcağını varsayarsak, en iyi gollü beraberlik alırdık diyorum, oda ancak kendi evimizde.. Deplasmanda bizi rahat yenerler şu an...

Emre Tilev ne kaypak bir adamdır yaf. Spiker mpiker olmaz bundan, olsa olsa şaklaban olur.

Neymiş Alex Ferguson Şampiyonlar Ligi finalinde Barçaya kaybettiği maçta bile bu kadar sıkıntıya düşmemiş. Daha önce Fergusonun bu kadar sıkıntıya düştüğünü görmemiş. Buna neremle gülsem bilmiyorum.

Neymiş taraftar süpermiş, dünyanın en iyi taraftarıymış, flarmoni orkestrasıymış. Geçen seneki Liverpool ve Marsilya maçları tamam ama bugün belkide son dönemlerde gördüğüm en vasat performanstı. Bu kadar abartanınıda ilk defa görüyorum.

Emre Tilev senden tam palyaço olur. İngiliz spikerleri izlede feyz al.

GS nin klası 1,5 derece de

BJK ise 2,5 derece de

Manu ise 1,2 artık (Ronaldo varken tam 1 di)

her açıdan GS kafa kafaya oynar..

Demirönün yerinde olsam

Alirirdim Tabatayi, edit ve kovardim ikisini de.

Sonra arkadan 2.5 m alan Nobreyi ve Yusufu sallardim.

Ve ardindan istifami verip, güzel bi tatiile cikardim )))))))

Emre Tilev sapşalı Vidic'e Widic diyo bilmem dikkat ettinizmi... :D madem ingilizce telaffuz etme meraklısısın bari onu doğru öğren.. ne kıl bir adamsın sen...

madem bu kadar iyiyiz perşembe günü panayı yenelim o zaman;) kimse beraberlik başarı demesin!

eğer o saçma hakem 1-2 adam atmazsa.(çok mimli bir adam hafta sonu İtalya yı karıştırdı. Juve düşrülürken 1 numara dı ama aklandı)

inan çok rahat bir galibiyet bekliyorum.

bu arada bobo sakat değilmiş neden kadroya alınmadığını kendiside anlayamamış td'ye sorun demiş :D

bence bu maçda beşiktaş kazandı manchester dünya aleme rezil oldu

herkez yazacak şimdi türkiye liginde 5 maçda 1 galibiyet alan ligin alt sıralarındaki beşiktaşa karşı top oynayamadılar son dakikalarda kazandılar diye.

takım iyi mücedele ediyor ama futboldan eser yok serdar değişikliği gerçekden çok komikdi adam defansı yıpratıyordu en azından.

barcanın ligdeki son maçını ve manchesterin bu maçdaki vasat halini gördükce takımımızla ne kadar gurur duysak azdır

inşallah pana deplasmanındada bizi utandırmazlar.

MANU EPL de sürekli takip ediyorum. Orada futbol değişik oynanıyor ve her takım atağa dayalı futbol oynadığı için MANU kontralardan işi bitiriyor çoğu zaman ama AVrupa da iyi kapanan ve hızlı paslaşan ekipler MANU zorluyor.

Carrick e gelince hayatımda gördüğüm en düz futbolcu ama kademesi ve pasları düzgün şutları da artısı. hızı ne biliyim ofansa katkısı çok az AYHAN gibi 2 alandad da çok etkili değil..

Scholes a gelince 34 bitmiş 35 e dayanmış ve bugün yeminle sahada görmedim. Gol atıığnda oyunda olduğnu fark ettim Eğer 35 lik bir adamdan medet umuyorsa yarıda lastik patlar. Elano bitirici pas açısından çok daha iyi

Giggs ise 36 bitti. ve 25 dk ancak oynayabiliyor. Kewell ile aynı mevki kim şu an daha iyi size kalmış biri 30 diğeri 36 !! Efsane Giggs malesef yok artık.

Evra -derseniz Balta vs kimi koysanız Caner hiçbiri YARISI bile olamaz. Evra tartılışma z derece de elit bir oyuncu.

Ferdinand - zaten gereksiz konuşmak ilk 3 de Dünya da

ama dediğim gibi Nani - Anderson vs bunlar anlık oynayan kontra ya yatkın tek başlarına takımı sürükleyemicek adamlar.. Keita - ARDA gibi özel yetenekleri sürekli değil.. 35 lik kağnı olmuş İbo bile Valencia iyi tuttu.

kısaca siz GS yi küçümseyin!! ama iddia ediyorum. Bugün MANU hezimetle İngiltereye dönerdi..

GS nin hücum gücü en az 3-5 arasıu sallardı. 1-2 tane de yerdik.

Bugünkü M.Utd kötü oynadı da. Takımda oynatıcak daha çok adamları var.

Scholes fena oynamadı; kötü M.Utd takımı arasından sıyrılanlardandı.

Kadrolar sadece 34 -35 'liklerden oluşmuyor.

Park genelde 11 oynar yedekti. Owen Hargreaves o da sakat galiba. Darren Fletcher oynamadı. Çok çok iyi kadroları var.

Carrick ddüz yerine; aklı ile oynuyor desek daha doğru. Ben beğenirim özellikle kademesi, şutları çok iyi, en önemlisi ise pasları ve oyunun tempsunu hazırlayan biri.

Park-- Hargreaves-- Carrick-Anderson-Scholes rahatlıkla orta sahanın göbeğinde ileri geri oynayabiliyorlar.

Defans'ı anlatmaya gerek yok. En iyi 3-4'e girer.

Bu sezon tek değişen hucümdaki iki eleman oldu. Ferguson rahatlıkla yeni Ronalda yaratır Nani'den. Ronaldo'Nun ilk maçlarını hatırlıyorumda.

Bugünkü M.Utd yener miydik bilmiyorum, bize karşı böyle oynarlar mıydı; bunların cevabını bilmiyorum; ama M.Utd'nın gruptan büyük ihtimalle lider çıkabileceğini tahmin edebiliyorum.

bu arada bobo sakat değilmiş neden kadroya alınmadığını kendiside anlayamamış td'ye sorun demiş :D

bence bu maçda beşiktaş kazandı manchester dünya aleme rezil oldu

herkez yazacak şimdi türkiye liginde 5 maçda 1 galibiyet alan ligin alt sıralarındaki beşiktaşa karşı top oynayamadılar son dakikalarda kazandılar diye.

takım iyi mücedele ediyor ama futboldan eser yok serdar değişikliği gerçekden çok komikdi adam defansı yıpratıyordu en azından.

barcanın ligdeki son maçını ve manchesterin bu maçdaki vasat halini gördükce takımımızla ne kadar gurur duysak azdır

inşallah pana deplasmanındada bizi utandırmazlar.

abi nediyosun yahu.. Manchester oynamadı bile.. çoluk çocuk yerine koydu Besiktas'ı bunu görmek bu kadar zormu.. kasmadan bitane çaktılar gittiler işte, büyük takımların yaptığı budur zaten.. adamların aklı fikri hafta sonundaki derbide.. İngiliz forumlarında maç konuşulmuyor bile...

ManU cok üstün bi futbol oynamadı bu macta beşiktaş takımı hücümdaki sorunuyla yine göz önündeydi bence..biraz becerebilseler 1 puan onlar için az bile kalabilirdi..Beşiktaş kalecisi Hakan'ın bu maçta şanslı oldugunu düşünenler olabilir..Ama bana sorarsanız Hakan olması gerektiği gibi oynadı..Beşiktaş gol yemeden önce atabilseydi bence bu macta 3 puanı alabilirdi..İnş önündeki maçlarda daha başarılı olurlar ve gruptan cıkarlar benim temennim bu yönde..

İyi oldu Denizli sana.. Nihat, Holosko, Nobre hepsi formsuz, Bobo'yu da küstürdün..

O gruptan Bjk yerine biz olsak çok rahat çıkardık Emir

Kalıte farkı var Bjk ile bizim aramızda

Arda kalıtesini anlatmaya gerek yok

Keıta Afrikada 2007 yılının en iyi 2. oyuncusu seçilmiş

Baros Şampiyonlar ligi şampiyonlugu yaşamış Liverpool,Lyon gibi takımlarda oynamış

Nonda Şampiyonlar Ligi finali oynamış Fransa,İngiltere,İtalya ligi gibi liglerde top koşturmuş

Kewell Şampiyonlar ligi şampiyolugu yaşamış ve kalıtesini anlatmaya gerek yok. O talihsiz sakatlıgı yaşamasa bizde olmazdı

Rijkaard ve Denizli arasındaki farkı anlatmama gerek yok

Holosko,Tabata,Nobre,Bobo,Tello bunlar 5 para etmez kariyer olarakta kalıte olarakta

Linderothu unutmuşum saglam bir Linderoth Türkiyenin en kalıteli yabancı ön liberosu

abi güzel, gaza geliyoruz anlıyorumda, dünyada Barcelona hariç hiçbir takım Manchester'ı dağıtamaz... Ki Barcelona bile erken gol bulduğu için rahat oynadı ve adamların orta sahasında Xavi denen bir adam var yani...

Galatasaray Manchester'la oynasaydı, Manchester as kadroyla çıkardı bu maça, Nevillelarla çıkmazdı... ve Manchester Galatasaray'ı elbette daha ciddiye alırdı, daha üretken oynardı..

Biz henüz hayal ettiğimiz seviyede bir takım diğiliz.. defansımız çok zayıf.. Servet, Emre Güngör, Emre Aşık vs.. Manchester'a karşı yetersiz kalırlar..

Adamların orta sahası makine gibi işliyor, biraz güç verseler durdurulamazlar...

Biz henüz yeni bir takımız, sistemimiz yeni, kademe anlayışımız daha oturmadı...

Henüz Manchester'ı ablukaya alacak güçte diğiliz, sahaya dağılımımız ve pas yüzdemiz okadar yüksek diğil.. Daha çok çalışmamız gerekiyor...

Bugün Manchester'la Galatasaray oynasaydı, Manchester'ın daha güçlü halini takınıcağını varsayarsak, en iyi gollü beraberlik alırdık diyorum, oda ancak kendi evimizde.. Deplasmanda bizi rahat yenerler şu an...

Manchester United´in gücünü futbolu takip eden herkes mutlaka bilir Emir..

Tabiki Manchester United dünyanin en iyi takimlarin arasinda.Ama Manu´yu gecen sene ile karsilastirmaman gerekir.Cünkü Ronaldo gitti ve diger oyuncular 1 sene yaslandi..Scholes,Giggs vs..Müthis bir transfer de yapmadilar.. Yani benim gözümde bu senenin favorileri arasinda degiller..Barca,Chelsea,Inter,Real Madrid cok cok daha güclüler bu sene Manu´dan...Bu seneki Manu ile Galatasaray basa bas giderdi, hatta Türkiye´de kesinlikle yenerdi diye düsünüyorum..Ingiltere´deki mac belki baska olabilirdi...Ama Galatasaray bu gruptan rahatlikla ikinci olarak cikardi..

Gercekci konusuyorum..Fanatikce düsünmeden, objektif olarak

Geri
Üst Alt