UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Maç Sonu

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Kewell - Baros - Arda - Keita (Banko oynar)

şimdi Park ı futbolcu dan mı sayıyorsun?? Ayhan n ı bekler ancak kulübede

Carrick - M.Topal la ancak çekişir farkları yok.

Carrick dünyanın en zor ,en kaliteli ligi diye anılan EPL'de 28 maçta 4 gol 9 asist yapmış.

M.Topal'ı çok beğendiğimi söylerim her zaman. Ligte sadece 1 gol ,asist yok.Carrick olabilmesi için daha çok çalışması lazım hem de çok. Siz galiba Carrick'i ayrı bi beğenmiyorsunuz. Bence çok kaliteli futbolcudur.(Geçen sezonun istatistiği)

Park'ın oyun temposu ile Ayhan'ın oyun temposu arasında dağlar vardır desem yeridir.

Cevap: UEFA Şampiyonlar Ligi | B Grubu | Beşiktaş 0-1 Manchester United |15 Eylül| Ma

Besiktas 1 puan alabilirdi olmadi ne yazikki. Yinede dedigim gibi fark filanda olmadi.

Besiktas iyi oynadi tipki bizim macta oldugu gibi. Ofans da cok ciddi sorunlari var ileriye cikamyiorlar. Tabata suan istenilen düzeyde deyil bakalim ilerki haftalarda nasil bir performans sergiliyecek.

Besiktas bu Gruptan cikabilir ve insallah cikacaktir.

Galatasaray bugünkü manuyu rahatlıkla yenebilirdi.

Abi bugünkü ManU'yu yenerdik ama soru şu:Biz bugünkü ManU'yu yenecek futbolu oynasak acaba onlar bugünkü ManU gibi oynarlarmıydı?Adamlar hafta sonu ölüm-kalım maçına çıkıyorlar.Manchester şehrinin her yerinde pankartlarla posterlerle birbirlerini sataşıyor bu iki takım taraftarı.Ferguson'da:Man City şampiyon olamaz demişti.Adamlar tam güç derbiye odaklı.O maçı izleyin sonra birdaha gelin biz ManU'yu yenebiliriz diyebilecekmisiniz?

ManU ve Wolfsburg o gruptan çok rahat çıkarlar.

Beşiktaş, CSKA ile çekişir. Ancak CSKA bir adım daha önde götürür işi.

bizde oynadıkları mevkiilerde Manchester'dakilerden iyi oyuncular 3 tane ; Arda, Keita ve Linderoth... diğer Manchester'ın tüm oyuncuları bizdekilerden iyi, çok daha etkili ve takım oyununu çok daha iyi oynayan isimler... Kewell'ı saymıyorum çünkü fizik olarak 90 dakika tam kapasite oynıyamıyor.. oynasa oda Manchester'ıdaki mevkidaşından etkili olabilir elbet...

çok rahat diğil.. Wolfsburg öküz gibi güçlü...

Wolsburgda üst düzey oyuncular olarak sayabilecegimiz Grafite,Dzeko,Martins ve Misimovic var sadece Emir gerisi vasat oyuncular

Arda,Baros,Nonda,Keıta,Kewell bunlarda Avrupa standartlarında çok önemli oyuncular

Takımınızı bukadar küçümsemeyin

Abi bugünkü ManU'yu yenerdik ama soru şu:Biz bugünkü ManU'yu yenecek futbolu oynasak acaba onlar bugünkü ManU gibi oynarlarmıydı?Adamlar hafta sonu ölüm-kalım maçına çıkıyorlar.Manchester şehrinin her yerinde pankartlarla posterlerle birbirlerini sataşıyor bu iki takım taraftarı.Ferguson'da:Man City şampiyon olamaz demişti.Adamlar tam güç derbiye odaklı.O maçı izleyin sonra birdaha gelin biz ManU'yu yenebiliriz diyebilecekmisiniz?

GALATASARAY dan bahsediyoruz.Zamanında Ali Sami yende Eric Cantonalı Manuyu yenende GALATASARAY.

son derece ciddiyim.

Carrick in İngiliz A Milli takımında görmedim. MANU çok izledim uaktan 1-2 gol dışnda oyun kurtardığını ne biliyim Gerrard ın yerinde oynayıp onun 3 de 2 i futbolunu görmedim.

M. Topal da SEvilla ve Tothenham isticek kadar değerli bir oyuncu değil miydi?

Park ı yılladır izliyoruum "0" da sadec koşuyor ayda yılda 1 pas verirse verir. iyi bir vakit geçirme aracı son 20 dk lık adam.

Ayhan ise Tartışmasız orta alanı elinde tutabilen ve her iyi yönde de etkin bir oyuncu

bu kadar ciddiyim. Ben Carrick veya Park GS mize transfer edilse inanın İnamoto adar tepki veririm.

Doğru olanı yaptım ve Beşiktaşı destekledim..

Herkesin aklına gelen şudur muhakkak;

Bugün Beşiktaş yerine Galatasaray olsaydı sonuç çok daha farklı olabilir,ingilizleri ağlatabilirdik..

GALATASARAY dan bahsediyoruz.Zamanında Ali Sami yende Eric Cantonalı Manuyu yenende GALATASARAY.

nerde yendik Manchester'ı ya ? yendikte ben mi hatırlamıyorum ? sadece eledik :D

Cantona ASY de gol atamayıp ŞL den elenince maç sonu Hakeme ssaldırmış 5 maç ceza almıştı. Giggs ve Roy Keane ağlak bir süratla ASY i terk etmişti.

Beckham zırlıyordu yedekler arasında :P Şımaykıl vardı bi de bunlarda havluyu fırlatıp gittiydi.

Abi o zamanın şartlarıyla bu zamannın şartları aynı değil işte.Şu İngiliz 4 büyüğünün kendi aralarında oynadığı maçtaki tempo Barcelona'da yok.Barcelona topun kontolünü sağlamasa,biraz daha az pas yapsa bu adamlara dayanamaz.Zaten ciddiye aldıklarında Barca hariç yenen çıkmaz 4 büyükleri.

Abi o zamanın şartlarıyla bu zamannın şartları aynı değil işte.Şu İngiliz 4 büyüğünün kendi aralarında oynadığı maçtaki tempo Barcelona'da yok.Barcelona topun kontolünü sağlamasa,biraz daha az pas yapsa bu adamlara dayanamaz.Zaten ciddiye aldıklarında Barca hariç yenen çıkmaz 4 büyükleri.

İtalyan takımları İngilizleri çok zorlar

Keita mı Valencia mı bence Keita

Ardayıda Nani yerine oynatırım ben.

Carrick'le Mehmet Topal'ı karsılastırmak bence komik Adam gösterişsiz ama müthiş top oynuyo top kesiyo,kademe yapıyo sağa sola milimlik paslar atıyo kanatlara yayıyo oyunu ama bazı arkadaslar herhalde bir dm'den çıkıp 3,4 kişiyi çalımlamasını bekliyo.

Gruba gelince bu gruptan bence 2. çıkardık ManU ya karsı da aciz kalmazdık yener veya yenilirdik ama tempolu ortada maclar olurdu ama şunuda kabul edelim henüz ManU seviyesinde bir takım değiliz daha yeni kurulan bir takımız.

son derece ciddiyim.

Carrick in İngiliz A Milli takımında görmedim. MANU çok izledim uaktan 1-2 gol dışnda oyun kurtardığını ne biliyim Gerrard ın yerinde oynayıp onun 3 de 2 i futbolunu görmedim.

M. Topal da SEvilla ve Tothenham isticek kadar değerli bir oyuncu değil miydi?

Park ı yılladır izliyoruum "0" da sadec koşuyor ayda yılda 1 pas verirse verir. iyi bir vakit geçirme aracı son 20 dk lık adam.

Ayhan ise Tartışmasız orta alanı elinde tutabilen ve her iyi yönde de etkin bir oyuncu

bu kadar ciddiyim. Ben Carrick veya Park GS mize transfer edilse inanın İnamoto adar tepki veririm.

Şampiyonlar ligi finali bu kadar kolay diyorsun yani?

bugünkü Wolfsburg bugün sahadaki mançestıra boru hattı döşerdi.

daha ligleri yeni başladı bir kaç haftaya coşmaya başlarlar ama ronaldo ve tevezi çok arar bunlar.

beşiktaş çok iyi bir fırsat yakaladı ama kötü zamanlarına denk geldi sadece mücadeleyle olmuyor bu iş.

Bayern Münih bu sene 4'ündende güçlü, Inter'de öyle... Real Madrid...

Yenemedik samiyende 0-0 old traford'da 3-3 bitti .

Öylemi olmuştu :) ben Barçayla karıştırdım sanırım ama olsun sonuçta turu geçtik yenebilirdikde :) ama benim görüşüm değişmez renktaş bugün Galatasaray olsaydı Manuyu yenebilrdi.

Geri
Üst Alt