21 Yaşımdayım.. Daha yaşın kaç diyebilirsiniz ama Beşiktaş'la yattım Çarşı'yla kalktım.. Hikayeye girmeyeceğim.. Büyüklerimden
öğrendim ben Çarşı'yı.. Sadece kendi açımdan belirtmek isterim.. Çarşı bir grup değil, bir ruh.. Çarşı satılık değil, Çarşı 'yönetim
istifa' diye bağırıldığında 'susun lan' diye bağıranlar değil, Çarşı yönetimin köpeği olanlar değil.. Çarşı benim, Çarşı bu takımı
karşılıksız sevenler.. Ama bu son dönemde yanlış giden bir durum var.. Çarşı toplumda bu kadar önemli bir yerdeyken maalesef
güvenirliğini, 'Çarşı her şeye karşı' felsefesini, mualifliğini kaybetmek üzere.. Maalesef Forza'nın da içinde gözlemlediğim 'Noluyoruz
beyler neden tepki yok' düşüncesi artık kafaları karıştırıyor.. Liderimiz Alen Markaryan dedi ' Ben öyle tribunde Yeteeer Demirören
diye bağırmam, tepki verirsem kralını veririm' diye.. Nerde artık tepkimiz.. Nerede bizim isyanımız.. 3-5 satılık adam yüzünden
kimsenin ÇARŞI adına leke sürdürmeye hakkı yok Ben bu haftasonu tepkimi koyarım arkadaş.. Yüreği yeten varsa bana o
tribünde gider yapsın, yüreği yeten varsa bana sus desin..
Forzadan alıntı