UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

wv41YR.jpg

Bjk bu 1 yıl avrupa yasağının tedbir olduğunu itiraf etmişti . Ben hala aynı fikirdeyim Fb'nin 2 yıl cezası da tedbirdi ve 2 yıl tedbirin cezası kaç yıl olur hesaplayalım mı ne dersiniz :asd:

Uefa'niye TFF den istiyo? Niye direk almiyor?

* LG G2 Tapatalk *

Prosedür bro. Tercüme kısmına takılmayın bu federasyona güvenmeyeceğini bilecek kadar akıllı adamlardan oluşuyor UEFA.

Artık son aşamaya geçildi, küme düşme süreci resmen başladı.

Bunlar şampiyon oluyor ve maç bitişi şampiyonluğu kutlarlarken haber geliyormuş ;

" - 30 puan cezanız hayırlısı olsun "

2-2 uefa edition :Trollface:

-25 -30 u şimdiden verseler aradaki 10 puanı düşersek 15 20 puan gerimize düşüyorlar

tüpkafa o farkı kapattırır bunlara desteğini yoğunlaştırır

zaten ite kaka gidiyoruz

Zaten -10 -15 bizim işimize yaramaz. Bizim takım saldım çayıra mevlam kayıra oynuyor. Play Off yapabilirler belki,beklerim; o yüzden sezon sonuna doğru olsa iyi olur aslında...:D

Cüneyt ‏@cuneytGkalamis2 dk.

Haftalardır 2 küme düşmesin 1 e razıyız pazarlığı yapanlar yarın öbürgün çıkarlar mı piyasaya acaba ?

Kim olduğunu tanımıyorum da haklı şeylerden bahsettiği için paylaşmak istedim . Fener'e kalsa bunlar hakikaten kabul ediyorlardı ama Tff , '' sıkıntı yapma ben hallederim , bana güven cınım '' diye Fener'in yanaklarını okşadı . Bunlar da sevindi gitti . Düşmeliler ve düşecekler inşallah ama en az 3 yıl Avrupa yasağı artacaksa küme düşmeseler de üzülmem sonuçta maddi olarak bizim işimize de yarıyorlar. Hem zaten o saatten sonra adam akıllı ne futbolcu getirebilirler ne de elindeki topçuları tutabilirler .

puan silme uygulanacaksa önümüzdeki sezon için uygulansın. (ki olursa büyük ihtimalle öyle olur)

onlar şampiyon olsun önemli değil, biz ikinci olup cl'ye direk gidelim.

Uefa Karabük'e benzemez yakaladımı atar :D

Cüneyt ‏@cuneytGkalamis2 dk.

Haftalardır 2 küme düşmesin 1 e razıyız pazarlığı yapanlar yarın öbürgün çıkarlar mı piyasaya acaba ?

Kim olduğunu tanımıyorum da haklı şeylerden bahsettiği için paylaşmak istedim . Fener'e kalsa bunlar hakikaten kabul ediyorlardı ama Tff , '' sıkıntı yapmayın biz hallederiz , bana güven cınım '' diye yanaklarını okşadı . Bunlar da sevindi gitti . Düşmeliler ve düşecekler inşallah ama en az 3 yıl Avrupa yasağı artacaksa küme düşmeseler de üzülmem sonuçta maddi olarak bizim işimize de yarıyorlar. Hem zaten o saatten sonra adam akıllı ne futbolcu getirebilirler ne de elindeki topçuları tutabilirler .

Eğer sadece Avrupa'dan men olursa ne olduğunu gördük bu sene . Bir yabancı sınırlamasıyla dengeyi sağladılar. Yıldız futbolcu alamıyoruz maalesef, fbjk'nin Avrupa'ya gidememesinin ceremesini çekiyoruz. Ülke içi düzenlemelerle taş devrine döner futbol bunları korumak adına. Adamlara yıldız statüsünde yabancı gelmeyince bunu dengelemek için yabancı sınırından tutun daha da çağ dışı uygulamalar yaparlar.

Uefa ORİJİNAL ve tercumesini istemis..

Muhtemelen uefa tff'ye guvenmedigi icin kendisi de bir tercume yaptirir :)

Biz cl'den elenmeden aciklasinlar cezalari da bakarsiniz bu gazla chelsea'yi de eleriz :D

Tff yi deniyorlar Tff bunuda yanlış çevirirler ise tff yide alıcaklar rüzgara :D

Uefa ORİJİNAL ve tercumesini istemis..

Muhtemelen uefa tff'ye guvenmedigi icin kendisi de bir tercume yaptirir :)

Biz cl'den elenmeden aciklasinlar cezalari da bakarsiniz bu gazla chelsea'yi de eleriz :D

zaten genel olarak bütün evraklari uefa kendi tercüme ettiriyor..yargitay dosyalarini da kendileri tercüme ettirmisti

Tff yi deniyorlar Tff bunuda yanlış çevirirler ise tff yide alıcaklar rüzgara :D

Aynisini ben de düsündüm. Bunu okuduktan sonra : "Yargıtay'ın onama kararının hem orjinalini hem de tercümesini talep etti."

Kulüpler için değil, kişiler içinmiş bu durum. Temel kaynak Seten, o halde nasıl olayı FB küme düştüye kadar getirdiniz anlamadım. Gerçek FB'nin küme düşmesi ama gidişat hiç öyle değil. Federasyon hala örtbas etmeye çalışıyor. Herkes temennilerini yorumluyor sanırım.

300120142259404007296_3.jpg

UEFA 58. Maddeyi ancak genel kurulda cezalari verdikten sonra deistire bilirsin demisti tff ye.UEFA icin gecerli olan haala eski 58. Maddedir,ona görede 4 lig birden düsmeleri gerekiyor eger bir iki alt ligle siyirirlarsa yine sanslilar.

Bunlarin ceza almalari bu tff yide götürür Türk Futbolu icin büyük sans dogar icindeki pislikleri temizlemek icin.

Geri
Üst Alt