UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

2 yunan takımına uygulanan tarifeden uygulanacak inşallah.öyle 1 alt lige düşürülmek yok 4.lig seviyesine düşürülecekler(tff 3.lig)

yandik. tff'nin belgeleri yollamasi bir 6 ay surer. 6 ay'da uefa onu ingilizceye ceverir.

Fenerin düsmesi umrumda degil... Türk Futbolu Yildirim Demirören ve Sike yapmis ve yapmamis buna baglantisiz Aziz Yildirim dan kurtulmalidir.. Resmen Bela ve engel bu ikisi Futbola..

Aynen valla bu benim de aklıma geldi, şikeciler ortaya bi yem attı bazıları da atladı gibi geliyor bana:D

Direk yargıtaydan kararı isteme hakkı var mı ki araştırmak lazım? Ayrıca TFF kendine bağlı bir alt kuruluş. Yani bir nevi kendi departmanı ve ülke içinde özerk bir kuruluş. Yani yasal işlemlerle uğraşmamak için olabilir?

Direk yargıtaydan kararı isteme hakkı var mı ki araştırmak lazım? Ayrıca TFF kendine bağlı bir alt kuruluş. Yani bir nevi kendi departmanı ve ülke içinde özerk bir kuruluş. Yani yasal işlemlerle uğraşmamak için olabilir?

İyi ama karar TFF ye ulaştı mı ki? Benim bildiğim daha Yargıtay başsavcılığına yeni ulaştı, savcı itiraz etmezse karara sağa sola tebliğ edilecek..

İyi ama karar TFF ye ulaştı mı ki? Benim bildiğim daha Yargıtay başsavcılığına yeni ulaştı, savcı itiraz etmezse karara sağa sola tebliğ edilecek..

Böyle bir şey gördüm. "Federasyon gerekçeli kararı UYAP’tan alıp, İngilizce çevirisini yaptıktan sonra UEFA’ya gönderecek."

Sanırım sorunu çözüyor bu haber. :)

la Bu demirören değil mi belgede sahtecilik yapan...

bunlar gider o kararı değiştirir sonrada ingilizceye çevirir öyle gönderir.

Ben inanmıyorum UEFA nın TFF ye güvenip iş yapacağını . Kesin başka yerden belgenin orjinalini alırlar kendileri tercüme ettirirler.

Ben ta en başından dedim bu işin dönüşü yok. FB inat yaparak geleceğini kaybetti.

Bu saattten sonra FB kesin küme düşecek. UEFA puan cezasıyla bırakmaz kendisine kafa tutan kulübü.

Sen hem isyan ediceksin hemde şike yapanları tekrar yönetime seçeceksin UEFA la bu borumu.

Ben işin sadece küme düşmeyle biteceğini de düşünmüyorum. 2 yıllık cezanın üstüne 2-3 yıl daha verirlerse şaşırmam.

O kadar ağladılar zırladılar Baskan da başkan dediler görücem bakalım FB küme düşünce UEFA dan yine men edilince hala Başkan diyebilecekler mi?

Aynen valla bu benim de aklıma geldi, şikeciler ortaya bi yem attı bazıları da atladı gibi geliyor bana:D

UEFA, bizden istediği diğer tüm belgeler için de mahkemelere değil TFF'ye başvurdu . Normal bir süreçtir , mesela ;

[attachment=7234:qwr.png]

Ekli dosyalar

• qwr.webp
    qwr.webp
    20 KB · Görüntüleme: 194
  • weq.webp
    weq.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 229
Azize hala niye hapise girmedi? Nebiçim uygulamalar var bu ülkede? Herif hükümlü ama tutuklu degil.

UEFA önce ömür boyu menlerle kişilerden başlayacak, sonra TFF'nin kurullarını değiştirerek şileyi cezalandırmasını isteyecek ve şikecilere de +3 yıl daha men verecek deniliyor. Hayırlısı...

Geri
Üst Alt