- 18 Eylül 2013
- 1.010
- 4
- 728
2 yunan takımına uygulanan tarifeden uygulanacak inşallah.öyle 1 alt lige düşürülmek yok 4.lig seviyesine düşürülecekler(tff 3.lig)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa neden geç davranıyor?
UEFA garanti iş yapıyor, Yargıtay'ı bekledi.
Uefa'niye TFF den istiyo? Niye direk almiyor?
* LG G2 Tapatalk *
Aynen valla bu benim de aklıma geldi, şikeciler ortaya bi yem attı bazıları da atladı gibi geliyor bana![]()
Direk yargıtaydan kararı isteme hakkı var mı ki araştırmak lazım? Ayrıca TFF kendine bağlı bir alt kuruluş. Yani bir nevi kendi departmanı ve ülke içinde özerk bir kuruluş. Yani yasal işlemlerle uğraşmamak için olabilir?
İyi ama karar TFF ye ulaştı mı ki? Benim bildiğim daha Yargıtay başsavcılığına yeni ulaştı, savcı itiraz etmezse karara sağa sola tebliğ edilecek..
İyi ama karar TFF ye ulaştı mı ki? Benim bildiğim daha Yargıtay başsavcılığına yeni ulaştı, savcı itiraz etmezse karara sağa sola tebliğ edilecek..
Aynen valla bu benim de aklıma geldi, şikeciler ortaya bi yem attı bazıları da atladı gibi geliyor bana![]()
UEFA, bizden istediği diğer tüm belgeler için de mahkemelere değil TFF'ye başvurdu . Normal bir süreçtir , mesela ;
Ekli dosyayı görüntüle 10858 Ekli dosyayı görüntüle 10857