UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup H:2 | Türkiye 1-4 İtalya | MS | 28 Eylül | ATV

arda sanki ayagi kirilmis gibi kivrandi yerde sonra bir anda ayaga firladi

nasil oluyor la bu

italyanın uzun vurduğu toplara bakın sadece bi de ozan kabağın o topları nasıl süpürdüğüne ,çünkü aynı pozisyonları bizde yaşıyoruz ligde bi de davinsonun bu tip toplarda nasıl rezil olduğuna hem de defalarca anadolu deplasmanlarında falan bakın, yedirdiği golleri zaten saymayalım hiç

sunumunda arda'yı direkt sağ kanada atacak adam milli takımın sonraki hocası olmalı. onu becermek hem delikanlılık hem de taktik bilgi gerektirir. mourinho'nun 3 maçta gördüğünü görsün diye 2 yıldır sabrediyoruz herife.

İsmail yüksek keşke fenerden gideydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac sonu 1 kişi bile bu rezil zemını sorgulamayacak böylede bir ülkeyiz
Sonra diyoruz bize niye dk vermiyorlar

Gidip şurda dünya devi ile maç oynuyorsun başka stad yokmuş gibi. İki maç yaptın iki rezalet zemin

Olm bu kadarını akıl edin lan artık bu kadar aptal mısınız gerçekten

olm deniz gul acayip gereksiz biri degil mi yav

yok yere orayi isgal ediyor herif

Bizim takimda gercekten umit var ama

1- Gercek, kaliteli bir santrfor yok
2- Teknik direktor sorunu buyuk

Adam Kolombiya milli takımında kaptan. Kötü oyuncu olsaydı asla olamazdı. Sahada onu yöneten birisi eksik. Muslera bizdeyken o işi hayet güzel yapıyordu.
Yav davinson tartışılacak adam değil. Göz var nizam var. Adam Abdülkerim ile tandem olduğu zaman, Abdülkerimin alanını da kontrol etmeye çalışırken bocaliyor. Yakın zamanda jakops ile tandem oynadığı maçtaki davinson performansına ağzımız sulandı. Okan buruk Abdülkerime ne zaman özgürlük vermeyi keser ve defansta boşluk yarattirmazsa, davinson X3 performans sergiler.

Genel taraftar profiline bakıyorum yönetici profiline bakıyorum ne klüp ne milli takım düzeyinde bizden hiçbir halt olmaz

Uğurcan normal gol yedi diye topa tutuldu yahu.Heleki bizim iş bilmez taraftara ne demeli.Ama yok arkadaş bu ülke futbolından cacık olmaz cacık..

oğuz'un oynadığı takımı bilmesem de direkt galatasaraylı derdim. yetenek hariç bi sporcuda olması gereken tüm özellikler mevcut.

Havuç mezesi hocam deplasmanda Estonyayı yenemiyordun yok daha önce de yenmiştir falan hikaye anlatıyorsun mikrofonu bulunca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt