UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:4 | Türkiye 2-0 Litvanya | MS | 14 Haziran | TRT 1

Çokça önerildi forumda ama galiba kendisi de TR ligini düşünmüyor gibi haberler çıkmıştı Bjk falanda ilgilenmişti de. aDam şimdi Dortmund yaptı. Bu arada Yunus Akgün veya Kerem= Mert Müldür + Kaan Ayhan teklifine ne derdin? Ben kabul ederdim gibi.
Maaşlara bağlı.
Keremle Yunus'un maaşları çok düşük.

çok dominant bir santraforumuz olsa orkunu da kullanabiliriz aslında

halil ve serdar iyi niyetliler ama kaliteleri bu kadar tabi

Çokça önerildi forumda ama galiba kendisi de TR ligini düşünmüyor gibi haberler çıkmıştı Bjk falanda ilgilenmişti de. aDam şimdi Dortmund yaptı. Bu arada Yunus Akgün veya Kerem= Mert Müldür + Kaan Ayhan teklifine ne derdin? Ben kabul ederdim gibi.
İkna eden ederdi ya.

Ben 2021 Ocakta açmıştım konusunu kesin almalıyız diye.

Kuntz'un şu ana kadarki en büyük katkısı bu adamı o kadar u21 Almanya tecrübesine rağmen kazandırması oldu.

Forvetler böyle oynarsa Burak 6 aya milli takıma geri döner!!

bu gruptaki takımlar çok basit doğru ama terim şenol gibi büyük hocalarımızın da en çok zorlandığı takımlar aslında bu tür letonya malta filan gibi takımlardı

burada çok dominantız mesela

Kerem ve Halil Gsmizde 60 maca cikmalarina ragmen uzerlerindeki toylugu atabilmis degiller.

Takımın en kötüleri serdar-kerem-hakan bilhassa Hakan'ın 72 maçı olmuş iyi oynadığı maç sayısı 10 yoktur.. Sırf kafa takımlarda oynamanin ekmeğini yiyor bence orkunu denemesi gerekir bir süre..
Bu hakan da garip bir cenabetlik var inş ekibimize bir gün gelme durumu oluşmaz.

Takımın en kötüleri serdar-kerem-hakan bilhassa Hakan'ın 72 maçı olmuş iyi oynadığı maç sayısı 10 yoktur.. Sırf kafa takımlarda oynamanin ekmeğini yiyor bence orkunu denemesi gerekir bir süre..
Iyice mimlendim ustat kereme rahatca laf edemiyorum . Eline saglik

Halil serdarla falan bu ayarda takımlari bile açamıyoruz şaka gibi herifler bize biraz önlem alınca gt gibi kaldı herkes..
Umut Bozok bir an önce iyileşsin de onu deneyelim... Orkun-Salih bir de önlerine ince işleri yapacak bir topçu lazım ve bu isim kesinlikle Çalhanoğlu değil..
Kanat ve stoper konusunda takım oldukça rahat kerem-cengiz-yunus-dogukan formda olan oynasin ..
Sol bekte de ridvana sans verilmesi gerekir ferdiye göre artıları çok daha fazla

keremle ferdi aynı anda oynayamaz

hakansız milli takım olmaz şu anda

daha iyi bir oyun kurucumuz yok

kerem ve ferdi asiri uyumusuz duruyor
cengiz olmamış roben tarzıyla baydi

ben serdarı çapı ölçüsünde faydalı bulsam da kalitesi geride

umutu denemesi lazım

umut orkun yunus içeri cengiz serdar halil dışarı olsa nasıl olur
Bence duvar olabilen pivot model veya Halil/Umut gibi gezginle tek forvet yapmak lazım. Serdar tam rotasyon veya 2.yarı golcüsü.

Geri
Üst Alt