UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:5 | Türkiye 3-3 Lüksemburg | MS | 22 Eylül | TRT 1

Neyse, B ligi C liginden 10 kat daha iyi. Zaten C'ye dusmek rezaletti

Bu arada Luksemburg takimlar neden Alman liginden filan 26 - 30 arasi hic milli olmamış oyunculara teklif gondermiyor? Hic olmazsa maclara tat gelir

Ferdi baya kötüydü ya maç içinde çokça kayboldu orta sahada kötüydü Ferdi, sol beke Ferdi geçsin Eren'den çok daha iyi. Kuntz kovulmalı.

Caminin yanından sola dön 50 metre ileride bunu bilmeyecek ne var
Yeni baktım yeminle Belçika'nın dibinde 650 bin nüfuslu bir ülkeymiş bizim Eyüpspor'un oynadığı ilçe bile daha büyük, bu ülkeyle son dakikada berabere kaldık diye seviniyoruz

Faroe Adaları da İzlanda tarafında bir adaymis onlarin nüfusu daha beter İstanbul'un bir mahallesinden bile daha az 52 bin

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rezaleti İsmail engelledi, Tolga Ciğerci neden oyuna girdi hatta neden milli takıma seçildi anlamış değilim herhangi bir stoper orda o adama vurdurmazdı

Luxemburg'un nüfusunu bilen var mı, ya haritada yeri neredir, hangi ülkelerle komşudur şahsen ben 4 yıllık mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen bilmiyorum foroe adalarını hiç sormayın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya'nın komşu ülkesi. Almanlar buraya alışverişe sigara benzin falan almaya gidiyor ucuz diye.

Yazın ben de sigara almak için giden bir arkadaşa eşlik ettim. Koca ülke aynı köy gibi. Toplamda 1 Milyon vatandaşı bile yok.

Hamit asker arkadaşını milli takıma getirtmiş dedirten bir maçtı.

3 vakte kadar Sergen gelir

İyice dibe batmamız lazım artık, yoksa hiç çıkış yapma şansımız kalmayacak. Futbolumuzda ülkenin diğer kurumlarından farksız. Ne bok yediğimiz belli değil hiç bir alanda.

Gönderin şu adamı. Ve acilen yerli kuralını tamamen kaldırın.

Almanya'nın komşu ülkesi. Almanlar buraya alışverişe sigara benzin falan almaya falan gidiyor ucuz diye.

Yazın ben de sigara almak için giden bir arkadaşa eşlik ettim. Koca ülke aynı köy gibi. Toplamda 1 Milyon vatandaşı bile yok.

BeNeLux iste.. Almanya-Fransa-Belcika ile komsu... Sehir ulkelerinden zaten ligleri de yok, buyuk rezalet gercektende.. Yenemedigin surece rezalet demek yanlis olmaz ama yukselisteler (ya da kipirdaniyorlar) bu da yadsinamaz yinede bu durumu aciklamiyor tabi.

Geri
Üst Alt