Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
Tolga neden stoper oynadı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caminin yanından sola dön 50 metre ileride bunu bilmeyecek ne varLuxemburg'un nüfusunu bilen var mı, ya haritada yeri neredir, hangi ülkelerle komşudur şahsen ben 4 yıllık mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen bilmiyorum foroe adalarını hiç sormayın
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste namaglup Turkiye
Yeni baktım yeminle Belçika'nın dibinde 650 bin nüfuslu bir ülkeymiş bizim Eyüpspor'un oynadığı ilçe bile daha büyük, bu ülkeyle son dakikada berabere kaldık diye seviniyoruzCaminin yanından sola dön 50 metre ileride bunu bilmeyecek ne var
En cok topla bulusan isim Ferdiydi.Ferdi baya kötüydü ya maç içinde çokça kayboldu orta sahada kötüydü Ferdi, sol beke Ferdi geçsin Eren'den çok daha iyi. Kuntz kovulmalı.
Almanya'nın komşu ülkesi. Almanlar buraya alışverişe sigara benzin falan almaya gidiyor ucuz diye.Luxemburg'un nüfusunu bilen var mı, ya haritada yeri neredir, hangi ülkelerle komşudur şahsen ben 4 yıllık mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen bilmiyorum foroe adalarını hiç sormayın
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya'nın komşu ülkesi. Almanlar buraya alışverişe sigara benzin falan almaya falan gidiyor ucuz diye.
Yazın ben de sigara almak için giden bir arkadaşa eşlik ettim. Koca ülke aynı köy gibi. Toplamda 1 Milyon vatandaşı bile yok.
Yaşanılası bir yer gibi duruyor, çok nüfus sıkıntı reisAlmanya'nın komşu ülkesi. Almanlar buraya alışverişe sigara benzin falan almaya gidiyor ucuz diye.
Yazın ben de sigara almak için giden bir arkadaşa eşlik ettim. Koca ülke aynı köy gibi. Toplamda 1 Milyon vatandaşı bile yok.