UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:5 | Türkiye 3-3 Lüksemburg | MS | 22 Eylül | TRT 1

BeNeLux iste.. Almanya-Fransa-Belcika ile komsu... Sehir ulkelerinden zaten ligleri de yok, buyuk rezalet gercektende.. Yenemedigin surece rezalet demek yanlis olmaz ama yukselisteler (ya da kipirdaniyorlar) bu da yadsinamaz yinede bu durumu aciklamiyor tabi.
Böyle takımlara çakıp geçeceksin. Yoksa her türlü eleştiriyi hak edersin.

Spikerin mutluluğuna kahkaha attım. Ulan lüksenburg kalitesindeki bir takım ile oynuyoruz 3 gol yemişşiz üst gruba çıkıyoruz diye yırtınıyor yalamadığı yer yok.
Acayip bir leşlik akıyor ülkede yav
Bu dönemden etimle kemiğimle nefret ettim. Şanlı Türk tarihinde denk geldiğimiz döneme ve şansımıza sokayım.

Kuntz'un üstüne gereksiz gidildiğini düşünüyorum. Torrent'e yapılan Türk işi ırkçılık devrede yine. Fenerli lobiciler de İsmail Kartal milli takıma kampanyası başlatmış bile.

Kuntz konusuyor suan, Ozan maca 3 saat kala gelmis adama sakatim demis, Merih de bugün iyi degilim oynayamicam demis.

Dün bir saka yapmis tepki yedi galiba?

„Geldigimde sergen ile saka yapdim bir de dün bir saka yapdim, bu ülkede artik saka yapmayacam“ dedi.

Dün ne sakasi yapti? Bilen varmi?

Bizim geçen sene yaşadığımız denizli maçından farksız bir maç olmuş. Bizde neredeyse 10 gol atabileceğimiz maçta oyuncuların kazmalıklarından sürekli gol kaçıraları ve denizli'nin 3 kere gelip gol atmasıyla maç 3-3 bitmişti.

Dunya kupasina gitsek tokat manyagi yaparlardi

Hep diyorum sıra yerimde, önce Terim gelir, 3 yıl falan kalır sonra bir şekilde gider sergen gelir

Bence direkt sergen gelmeli ama önce Terim gelir

Türk milliyetçiliği felan hikaye bunlarda Milli takım aşkı felan da hikaye kendi PR'larını yapıyorlar Luxemburg karşısında oynamak istememişlerdir sakatlanırım korkusuna beyfendiler tanıyın bu karaktersizleri işte.

aynen koltukta başkalarının gözü var diye kuntz 32 sene milli takımda kalmalı başarısız olsa bile.

Geri
Üst Alt