- 17 Ağustos 2009
- 41.786
- 30.184
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle takımlara çakıp geçeceksin. Yoksa her türlü eleştiriyi hak edersin.BeNeLux iste.. Almanya-Fransa-Belcika ile komsu... Sehir ulkelerinden zaten ligleri de yok, buyuk rezalet gercektende.. Yenemedigin surece rezalet demek yanlis olmaz ama yukselisteler (ya da kipirdaniyorlar) bu da yadsinamaz yinede bu durumu aciklamiyor tabi.
Bu dönemden etimle kemiğimle nefret ettim. Şanlı Türk tarihinde denk geldiğimiz döneme ve şansımıza sokayım.Spikerin mutluluğuna kahkaha attım. Ulan lüksenburg kalitesindeki bir takım ile oynuyoruz 3 gol yemişşiz üst gruba çıkıyoruz diye yırtınıyor yalamadığı yer yok.
Acayip bir leşlik akıyor ülkede yav
ihtimaller var,almanca bilmedikleri içinMerih ozan neden oynamadi sakatlikmi var?
tor dan daha kotu hocaKuntz'un üstüne gereksiz gidildiğini düşünüyorum. Torrent'e yapılan Türk işi ırkçılık devrede yine. Fenerli lobiciler de İsmail Kartal milli takıma kampanyası başlatmış bile.
Yemeyemi calisiyorlar acebaKuntz konusuyor suan, Ozan maca 3 saat kala gelmis adama sakatim demis, Merih de bugün iyi degilim oynayamicam demis.
Konu o değil. Konu o koltuğa göz dikenlerin lobicilik faaliyetlerine başlaması.tor dan daha kotu hoca
Yemeyemi calisiyorlar aceba
o koltukta herzaman gözen olur hocam , bu bir sonuc olmamliKonu o değil. Konu o koltuğa göz dikenlerin lobicilik faaliyetlerine başlaması.
Yes. Luxemburg la da turkiyeyi bir tutmayalim bi zahmet..Reyiz premier ligdeyiz de haberimiz mi yok