UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

@Sami Karakoç
Gulucuk atma maci izle.

Serdar irfan yunus napmisda kereme salliyor millet.
Izliyorum. Kim kime ne demis bilmiyorum da kerem kotuydu bu mac.
9/2 ikili mucadele
14 top kaybi
6 isabetli pas

Kerem kotu oynuyordemek icin once fblilere mi laf etmek gerekiyor senin mantigina gore. Banane fblilerden desem mesela?

ortalık gsliyim ama kerem yunus berkan kötü diyen adamlarla dolu

fblilerde bizimkilere yükleniyor

irfan ferdi serdara gram laf yok

ferdinin tutması gereken adamdan yedik 2 gol
Bunlar firavun, ama her firavunun musasi vardir.

Hucum hattina bakiyorum. Topa gelen Kerem, top alan Kerem, pas atmaya calisan Kerem, gol atmaya calisan kerem. Serdar ve Irfan ortalikta yok. Ayni sekilde Yunus ortalikta yok.

Ismail ile Ferdiyi izliyorum, bunlar neye gore milli takimda? ismail gol atti diye oyuna aliniyor, fenerliler aglamasin diye.

Altay itini kimse konusmaz mesela.

Dogru futbol uzmani Aykut Kocaman iyi uyar böyle dandik takima.

kuntz a haddini bildirmemiz gerek bizim 3 oyuncumuzu aynı anda cıkarıp galatasaray kötü mesajı vermekte

Ferdi yetersiz biri. Bek oynuyor fener de bu HERIF. Kevgir yapmalari lazım bunu

Ya gerçekten önceden milli takım denildiği anda hayat dururdu fener, Galatasaray, beşiktaş unutulurdu milli maçların günü iple çekilirdi tvlerde sürekli reklamı yapılırdı şuan hiç öyle birşey yok yenildiği zaman üzülmüyoruz bile. Dünya mi değişti, ülke mi değişti biz mi değiştik bilmiyorum hâlâ milliyetçi duygularım var ama milli takıma olmuyor işte.
Bu söylediklerim Galatasaray için de olacak diye korkuyorum

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Izliyorum. Kim kime ne demis bilmiyorum da kerem kotuydu bu mac.
9/2 ikili mucadele
14 top kaybi
6 isabetli pas

Kerem kotu oynuyordemek icin once fblilere mi laf etmek gerekiyor senin mantigina gore. Banane fblilerden desem mesela?
Takmissin kafayi istatistige. Kerem olmasa rakip sahaya gidemiceksin, hic bir sekilde tehdit edemiyorsun.

Serdar dursun ve irfan sahada ne yapti suana kadar? HIC.

Anca bizimkilere sallayin siz.
Onların iyi olduğunu söyleyen yokki bro. Bizimkileri eleştirmenin başka sebebi var. Keremin takım oyuncusu olmasını istiyoruz. Çok top kaybediyor gamsız davranıyor. Pas şut neyi ne zaman yapacağını kestiremiyor. Bunlari yapmamasını istiyoruz çünkü gelip bizde de aynısını oynayacak. Yunusu ben eleştirmem bence iyi.

Taufur jetson yere bile yatmadı yav hayatının en rahat maçı herhal

Geri
Üst Alt