- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.799
- 4.283
Senol denen gudubet herifi gormek istemiyorum. AYKUT HOCAM GELSINfavori sergen plase şenol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senol denen gudubet herifi gormek istemiyorum. AYKUT HOCAM GELSINfavori sergen plase şenol
Oyle renktas kusura bakma seni severim ama kafayi istatistik ile bozmussun.
Su macta birseyler yapmak isteyen cabalayan i.kahve
Buradan çıktık ya zaten gerci çabuk geri geliriz bencebu ligin altı var mı, burası da büyük geldi bize.
aykut hoca nerde cidden, en son hücum futbolunu icat edenlere küfrediyordu.Senol denen gudubet herifi gormek istemiyorum. AYKUT HOCAM GELSIN
Özat iyi adam ya. Hicyoktan bazı şeyleri söyleyen gördüğüm tek fenerli.feneri küçük yazmış reisim
Yaw kotu oynuyor diyenlere laf ediyorsunOyle renktas kusura bakma seni severim ama kafayi istatistik ile bozmussun.
Koca 60 dakika Kerem disinda ofansta insiyatif alip birseyler yapayim diyen yok.
Sahadaki rakip bekler manav ve kasap, sen Galatasaray'ın futbolcusu olarak bunlara üstünlük kurup doğru dürüst çalım bile atamiyorsan kusura bakma yerim öyle futbolcuyu, çatır çatır da elestiririm. Bana ne başka takımın topcusundan.Serdar dursun ve irfan sahada ne yapti suana kadar? HIC.
Anca bizimkilere sallayin siz.