UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

kuntzla resmen portekizi eliyorduk elimizden kacirdik, ömrü hayatimizda hangi teknik adam bu seviyede top oynatmisti ben hatirlamiyorum. birazcik istikrar göstersek, sabir göstersek hersey bambaska olacak. TCde medya okadar güclüki istediklerini getittirir istedigini kovdurur, heryerde durduk yere kuntza karsi resmen savas acilmis durumda.

Su kadroya kimi getirirsen getir bir bok olmaz

Oyuncu kalitesi yerlerde

Ben kerem'in kaptırdığı topları sayamadım, kerem bana Burak Yılmaz'ı hatırlatıyor o da bizdeyken çok top kaybı yapardı top kontrolü çok kötüydü sırtı dönük oynayamazdı ama işte bir şekilde gol buluyordu ve insanlar hep ikilemde kalıyordu. Oynatsak dert oynatmasak dert

bu kadar top kaybı messi'yi bile göze batırır abi

kuntzla resmen portekizi eliyorduk elimizden kacirdik, ömrü hayatimizda hangi teknik adam bu seviyede top oynatmisti ben hatirlamiyorum. birazcik istikrar göstersek, sabir göstersek hersey bambaska olacak. TCde medya okadar güclüki istediklerini getittirir istedigini kovdurur, heryerde durduk yere kuntza karsi resmen savas acilmis durumda.
Sorun teknik adamın takımdaki oyuncuları ikna edememsi, Lüksemburg maçından sonra bile Cengiz Under açtı ağzını yumdu gözünü kimse sorumluluk almıyor diye.Oyuncular hocanın biletini kesmisse her sonuç çıkar bu tarz maçlarda.Yenilirsek şaşırmam!

Ferdi çöp değil keşke solda Eren yerine o oynasa da ortaya oranın adamını koyup oynasak. Eren çok düz adam. 2 düz bekle kapanan takımlara futbol oynanmıyor maalesef.

Butun forvetleri topla hakanin sol bacagi etmez,
Butun kanatlari topla hasan sas etmez
Butun ortasahalari topla bi okan etmez
Butun bekleri topla bi hakan unsal etmez

Bu milli takimdan cacik olmaz

Kızıyor bazı arkadaşlar benimde elestiridigim şeyler var ama Fatih Terim takımlarında kimse böyle vurdun duymaz oynayamiyo işte. Türk oyuncusunun dilinden maalesef Terim gibi otoriter hocalar anlıyo. Yabancı hoca iş ahlakı vs. kendi gibi düşünüyo. Oysa bilmiyo ki bizim oyuncularda is ahlakı yabancılardan çok daha düşük. Bana kimse 35 yaşındaki Metrensin topu kaybettikten sonra kalesine kadar koşup o topu geri alması ile 22-23 yaşındaki Keremin kaptırdığı top sonrası eli belinde beklemesini anlatamaz. Bu rezalet sadece bir örnek o yüzden keremin örneğini verdim. Genel anlamda çoğu Türk oyuncunun mantalitesi böyle maalesef...

Geri
Üst Alt