Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Irfan can tam bir balon.
Youtune futbolcusu.
Youtune futbolcusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremin tek olayı gol atmak. toplu ve topsuz oyunda kötü bir futbolcuKeremin oldugu ne milli takim ne de biz futbol oynayamayiz. Tesaduf degil. Bu kadar top kaybını real bile kaldıramaz.
Helal olsun müthiş oynamış. Irfan candan iyi.kerem 8 isabetli pas yapabilmiş 8 ikili mücadele kaybedip 1 tane kazanabilmiş
kuntzla resmen portekizi eliyorduk elimizden kacirdik, ömrü hayatimizda hangi teknik adam bu seviyede top oynatmisti ben hatirlamiyorum. birazcik istikrar göstersek, sabir göstersek hersey bambaska olacak. TCde medya okadar güclüki istediklerini getittirir istedigini kovdurur, heryerde durduk yere kuntza karsi resmen savas acilmis durumda.
Erzurum gibi
değilHelal olsun müthiş oynamış. Irfan candan iyi.
İrfan ve Ferdi çöplerine birşey yazmamışlarirfan can fanboylari ne diyor acaba antu'da?
Maçı bosverin. Masterchef eleme gecesi yayini var. Atike veya Vural gider diyorum ben
Sorun teknik adamın takımdaki oyuncuları ikna edememsi, Lüksemburg maçından sonra bile Cengiz Under açtı ağzını yumdu gözünü kimse sorumluluk almıyor diye.Oyuncular hocanın biletini kesmisse her sonuç çıkar bu tarz maçlarda.Yenilirsek şaşırmam!kuntzla resmen portekizi eliyorduk elimizden kacirdik, ömrü hayatimizda hangi teknik adam bu seviyede top oynatmisti ben hatirlamiyorum. birazcik istikrar göstersek, sabir göstersek hersey bambaska olacak. TCde medya okadar güclüki istediklerini getittirir istedigini kovdurur, heryerde durduk yere kuntza karsi resmen savas acilmis durumda.
Acunun torpilli elemanı kazanır ışte niye izliyorsunMaçı bosverin. Masterchef eleme gecesi yayini var. Atike veya Vural gider diyorum ben
yil olmus 2023 hala acun yav, 5yillik reytingle tv8i aldi, bi 5 sene sonra nasayi alirMaçı bosverin. Masterchef eleme gecesi yayini var. Atike veya Vural gider diyorum ben
Boyle yazınca ts macinda yarim metreden kaçırdığı gözümün önüne geldi.Keremin tek olayı gol atmak. toplu ve topsuz oyunda kötü bir futbolcu
sabotaj diyorsun, dogru olabilir.Sorun teknik adamın takımdaki oyuncuları ikna edememsi, Lüksemburg maçından sonra bile Cengiz Under açtı ağzını yumdu gözünü kimse sorumluluk almıyor diye.Oyuncular hocanın biletini kesmisse her sonuç çıkar bu tarz maçlarda.Yenilirsek şaşırmam!