UEFA Uluslar Ligi C Grubu H:6 | Faroe Adaları 2-1 Türkiye | MS | 25 Eylül | TV 8

10 kişi de oynasak kazanmamız lazım Antep maçında yaptığımız gibi.Bu nasıl oyundur? Hepsi kötü.

ortalık gsliyim ama kerem yunus berkan kötü diyen adamlarla dolu

fblilerde bizimkilere yükleniyor

irfan ferdi serdara gram laf yok

ferdinin tutması gereken adamdan yedik 2 gol
Az öncede yazdım tekrar yazıyım bro. İnan fenerliler kimsenin umrunda bile değil. Bizim oyuncuların iyi oynamasını istiyoruz. Yabancı sınırı var bu sebeple bizim yerlilerden memnun değiliz. Bütün sebep bu. Yoksa fenerliler bizimkilerden çokta farkli değil yani. Onlarda kötü. Ayrıca şu kötü oyuna rağmen Yunusa en ufak laf etmedim şahsen çünkü onun suçu yok mesela. Etrafındakiler yüzünden oynayamadi. Tabi benim görüşüm bu. Ama Keremde sıkıntı var.

Farkinda degil gibisiniz lakin bu sonuçlarla beraber yerli tdnin de gelmesiyle yabanci siniri iyice sikintili bir duruma gelecek.
Kuntz yabancı sınırı için bir şey dedi mi? Eğer Şenol Güneş gelmezse, Emre B, Sergen gibi hocalar zaten karşı sınıra.

Ben düşünmekten aciz biatcilara saydirmakla meşgulüm, o bizden şu sizden, bıktım bu zihniyetren. Milli takımdan bahsediyoruz millet, forma rengi nereden çıktı, hepsi çöp takımı mı var bu işin.

spiker aglayacak gibi

Geri
Üst Alt