Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.379
- 3.037
- 1.748
Çare Fatih Terim.
Hocam acil göreve
Hocam acil göreve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az öncede yazdım tekrar yazıyım bro. İnan fenerliler kimsenin umrunda bile değil. Bizim oyuncuların iyi oynamasını istiyoruz. Yabancı sınırı var bu sebeple bizim yerlilerden memnun değiliz. Bütün sebep bu. Yoksa fenerliler bizimkilerden çokta farkli değil yani. Onlarda kötü. Ayrıca şu kötü oyuna rağmen Yunusa en ufak laf etmedim şahsen çünkü onun suçu yok mesela. Etrafındakiler yüzünden oynayamadi. Tabi benim görüşüm bu. Ama Keremde sıkıntı var.ortalık gsliyim ama kerem yunus berkan kötü diyen adamlarla dolu
fblilerde bizimkilere yükleniyor
irfan ferdi serdara gram laf yok
ferdinin tutması gereken adamdan yedik 2 gol
okan kocugu gömüyoz ama bu altaydan fln iyi kaleci
Kuntz yabancı sınırı için bir şey dedi mi? Eğer Şenol Güneş gelmezse, Emre B, Sergen gibi hocalar zaten karşı sınıra.Farkinda degil gibisiniz lakin bu sonuçlarla beraber yerli tdnin de gelmesiyle yabanci siniri iyice sikintili bir duruma gelecek.
spiker bize maç sonunda gerçek maç sonucunu verecek, dıj güçlerin oyununa gelmeyelim.Spikee rüzgae ne durumda?
İşte fenerlilerle aramızda ki fark buortalık gsliyim ama kerem yunus berkan kötü diyen adamlarla dolu
fblilerde bizimkilere yükleniyor
irfan ferdi serdara gram laf yok
ferdinin tutması gereken adamdan yedik 2 gol
Faroe Kalecisi kasapmış vay anasını