Türk olmanı beklemezdikmorata için ispanyoluz
Ha gsyi satan adamı desteklemek de senin gibi basiretsizlerin işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk olmanı beklemezdikmorata için ispanyoluz
Beni cidden engellemistin lan 1 sefer ronaldoya laf ettim diye aylarcaSen nasıl burda takılıyosun?Şunu kaç kişiye mizah amaçlı yazdım.Forum'da engellemiş olduğum 1 kişi bile yokMessi yüzünden küfür edeceksen ben de söverim sıkıntı yok.Konu'nun Messi ile 1 alakası yok sevdiğimiz futbolcuyu da övemezsek Forum'da yazı yazmayı bırakalım..

Yine yanlış anlamışsın Ronaldo'ya laf ettin diye niye senle konuşmayayımBeni cidden engellemistin lan 1 sefer ronaldoya laf ettim diye aylarca![]()
Yok olum cidden engel vardıYine yanlış anlamışsın Ronaldo'ya laf ettin diye niye senle konuşmayayımBanane futbolculardan hocalardan.Eurolu maaşlar alıyolar onlar için mi dostluğuma ara verecem
Ben hep karşı fikirde olanlara küfür hakaret falan filan yoksa saygı duyarım ama benim fikirlerime saygı duyulmadığı için tepki veriyom
![]()
Boşverekte ben engellemedim seniYok olum cidden engel vardıama unuttum tam olayını kanks yav boşver
?Nicooooo williammssssss