UEFA Uluslar Ligi'nde Diğer Maçlar

Fransa'nın kadrosu ne olursa olsun teknik direktörleri iyi değil.İspanya bence bu Maç'ı kazanabilir..

Sen nasıl burda takılıyosun?Şunu kaç kişiye mizah amaçlı yazdım.Forum'da engellemiş olduğum 1 kişi bile yok :D Messi yüzünden küfür edeceksen ben de söverim sıkıntı yok.Konu'nun Messi ile 1 alakası yok sevdiğimiz futbolcuyu da övemezsek Forum'da yazı yazmayı bırakalım..
Beni cidden engellemistin lan 1 sefer ronaldoya laf ettim diye aylarca :asd:

Beni cidden engellemistin lan 1 sefer ronaldoya laf ettim diye aylarca :asd:
Yine yanlış anlamışsın Ronaldo'ya laf ettin diye niye senle konuşmayayım :D Banane futbolculardan hocalardan.Eurolu maaşlar alıyolar onlar için mi dostluğuma ara verecem :D Ben hep karşı fikirde olanlara küfür hakaret falan filan yoksa saygı duyarım ama benim fikirlerime saygı duyulmadığı için tepki veriyom :D

Yine yanlış anlamışsın Ronaldo'ya laf ettin diye niye senle konuşmayayım :D Banane futbolculardan hocalardan.Eurolu maaşlar alıyolar onlar için mi dostluğuma ara verecem :D Ben hep karşı fikirde olanlara küfür hakaret falan filan yoksa saygı duyarım ama benim fikirlerime saygı duyulmadığı için tepki veriyom :D
Yok olum cidden engel vardı :D ama unuttum tam olayını kanks yav boşver

Lenormand müthiş savunmacı ya. Muhteşem pozisyon aliyor

la viniyi mahvettin şimdi cl şampiyonu yağ gibi akan dembele-doue ikilisini mahvediyorsun ne adamsın mbappe

Geri
Üst Alt