UEFA'dan Fenerbahçe'ye Yeni Disiplin Soruşturması Açıldı!

Öyle anlaşılıyorki Trabzonlu avukatlar bu işin peşini bırakmayacak.fenerin donunun lastiğine kadar alacaklar.

Normali tüm ülkenin belirlenen sürede avrupada mücadele edemeyeceğidir milli takım dahil.

Yalnız bunun bir örneği yok ingiltere örneği çok farklı bir olaydı kendiler istemisti.

Bunu kimse kabul etmez milli takım tüpcünün dahi gücü yetmez böyle bişeye

ülke milyonlarca dolar zarara uğrar. sponsorluklar anlaşmalar reklamlar ülkenin prestiji falan kimse kabul etmez.

ok , bilgi icin sagol :)

beyler juve ye ıtalya federasyonuna siona isvicre federasyonuna yunanıstan federasyonuna da atmak lazım mailleri.

Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender

fenerbahçe kulübü, UEFA soruşturmayı bize değil TFF'ye açacak demiş... Sizce konu ne acaba? @Fenerbahce

:DD:DD:DD

Ender Kuyumcu‏@kuyumcuender

UEFA'nın soruşturmada örnek davaları O. Valou ve Pobeda kulüpleri oldu. O.Valou 4 lig düştü, Pobeda da 8 yıl men aldı. Sıra fb'de.

5/5) UEFA 17 Temmuz günü, TFF'ye fb'yi kaç lig düşürmesi konusunda bilgilendirip gereğinin yapılmasını isteyecektir diye düşünüyorum.

2011-2012-2013-2014 yılları, bir türk kulübünün işlediği suçu, kendi federasyonuyla beraber örtbas etmeye çalışması ile geçti.

Dünyanın başka bir yerinde böyle bir utanç, böyle bir rezalet var mı acaba?

Toplu men yemeyi unutun arkadaşlar. Bir ara Başbakan gerekirse gitmeyiz demişti ama o olayın sıcaklığıyla yapılmış diğer takım taraftarına anlık blöftü. Bu işin sonunda her türlü Fb çatırdayacak, Fb hakettiğini bulmadan o men kalkmaz zaten yani kuruyla yaş ayrımını yapıyorlar. Hem en az 5 yıl Avrupa'ya gitmemek ne demek basit mi sanıyorsunuz Fb o saatten sonra hangi ilde rahatça maça çıkabilecek. Futbolcu maaşları, digitürk, reklamlar, yeni statlar, organizasyonlar bu soytarılar için vazgeçilemeyecek kadar kıymetli. Rahat olun. Bakın küme düşmeyeceklerine inanmanız bile toplu men ihtimalinden daha mantıklı. İmkansız yahu, sonuçları facia olur. Kimse bunun altına giremez.

beyler juve ye ıtalya federasyonuna siona isvicre federasyonuna yunanıstan federasyonuna da atmak lazım mailleri.

Benim duyduğum juve ve yunan takımı uefaya yazı göndermişlerdi. Hatta juve o zaman bizden aldığınız şampiyonlukları ve kupaları vermek zorundasınız diye tazminat davası açmaya hazırlanıyordu.

bu arada OMO,ARIEAL sirketleri fenevbahceye sponsorluk icin yarismaya girdi :D

sürekli twitter da bu tür haberlerden sonra mantar gibi biten tipler var. Sürekli atıp tutan. Meşhur olma edasıyla. Ben resmi açıklama gelmeden düşeceklerine inanman, adaletin tecelli edeceğine inanmıyorum açıkcası.

Forum niye bukadar sevindi anlamadım

Bukadar delile ragmen uefa birsey yapmadi..lazlar sikayet etdi icin mi birsey yapavaklar?

* LG G2 Tapatalk *

Totem olarak 3 Temmuz sürecinden beri avatarım UEFA,umarım bizi utandırmaz.Hem gol hem penaltı olur.

Benim duyduğum juve ve yunan takımı uefaya yazı göndermişlerdi. Hatta juve o zaman bizden aldığınız şampiyonlukları ve kupaları vermek zorundasınız diye tazminat davası açmaya hazırlanıyordu.

adamlar keriz mi sike yap tesvık yolla kume dusme olmasın koskoca juve nıye dustu o zaman..kac yıl kaybettı adamlar resmen.

Antu: uefa bize ceza veremez verirse milli takıma ve avrupaya gidecek diğer kulüplere ceza verebilir diye düşünüyorum

Ne kadar salak lan bunlar

TFF işin içindeyse eğer konu bitmiştir. Direk FİFA müdahil olacak konuya.

Kim olursa olsun yeter ki adalet yerini bulsun artik.

Su asamada fifa'ya gerek yok cunku dk'ya katilamiyoruz zaten.

Lakin uefa tff'yi milli takimlariniziAvrupa kupalarindan men etmekle tehdit edebilir.

Buradalar ya abi en mutluları kimse onlara bak işte biz zaten bekliyorduk hazırlıklıydık o yüzden sevincimiz normal seviyelerde ama bazıları şaşkınlığın da verdiği sevinçle adeta halay başı oldu .

burda 5-10 tane sürece destek olan inanan arkadaslar vardi geri kalanlarin nasil alayci bir tavir takindigini unutmadim..boskoy o zirvalayanlar bugün halay basi olsunlar,kimin forumda ne oldugunu az bucuk biliyoruz zaten!!

Kendilerinden nefret eden bir kişi olarak ben bile buradan uyardım. Aklınız varsa gidin pazarlıkla ne kurtardıysanız 1 seneyle cezanızı çekin gelin , UEFA'ya kalırsa gerçekten ibreti alem için çok müsait bir ülkeyiz, harbiden yok eder dedim . Heralde oraya doğru gidiyoruz.Aycut efendi tek puan sildirmem demişti he mi. Aferin Aycut, Bravo Aziz, Helal MAydınlar.

Geri
Üst Alt