Aydın Uzunoğlu
Aslan Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.905
- 1.589
- 1.748
Öyle anlaşılıyorki Trabzonlu avukatlar bu işin peşini bırakmayacak.fenerin donunun lastiğine kadar alacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normali tüm ülkenin belirlenen sürede avrupada mücadele edemeyeceğidir milli takım dahil.
Yalnız bunun bir örneği yok ingiltere örneği çok farklı bir olaydı kendiler istemisti.
Bunu kimse kabul etmez milli takım tüpcünün dahi gücü yetmez böyle bişeye
ülke milyonlarca dolar zarara uğrar. sponsorluklar anlaşmalar reklamlar ülkenin prestiji falan kimse kabul etmez.
Ender Kuyumcu@kuyumcuender
Ender Kuyumcu@kuyumcuenderbeyler juve ye ıtalya federasyonuna siona isvicre federasyonuna yunanıstan federasyonuna da atmak lazım mailleri.
Benim duyduğum juve ve yunan takımı uefaya yazı göndermişlerdi. Hatta juve o zaman bizden aldığınız şampiyonlukları ve kupaları vermek zorundasınız diye tazminat davası açmaya hazırlanıyordu.
TFF işin içindeyse eğer konu bitmiştir. Direk FİFA müdahil olacak konuya.
Buradalar ya abi en mutluları kimse onlara bak işte biz zaten bekliyorduk hazırlıklıydık o yüzden sevincimiz normal seviyelerde ama bazıları şaşkınlığın da verdiği sevinçle adeta halay başı oldu .
burda 5-10 tane sürece destek olan inanan arkadaslar vardi geri kalanlarin nasil alayci bir tavir takindigini unutmadim..boskoy o zirvalayanlar bugün halay basi olsunlar,kimin forumda ne oldugunu az bucuk biliyoruz zaten!!
Abi ben o halayı onlara bırakır mıyım ?