Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer ve Ufuk kadro dışı!

Aydin Yilmaz umarim kiralik gider, diger ikili bonservisle. Evet evet, bu is olacak gibi arkadaslar...

bence aydın verilmemeli yazık olur aydın kiralanmalı

Aydin'in Rijkaard, Neeskens, Carlos ve Puyol'la mi daha fazla gelistirme sansi olur, Manisasporun uyduruk sahalarinda mi daha fazla gelistirir kendini. Kalsin burada.

Bu is olsun okadar istiyorum ki...

Ufuktan baska Kaleci yok Türkiyede alinacak, üstelik genc biri ve baya da basarili.

Gelsin ve Leodan formayi kapsin cok istiyorum.

Kalede artik yabanci olsun istemiyorum cunki.

Sezer ise Volkan sen ve Murat ceylanla en cok beyendigim oyunculardan biri.Galatasarayin kadrosunda görmeyi cok isterim kendisini. Taa transfer sezonu acilmisken icimden ya Volkan sen yada Sezer, birisi mutlaka alinmali demistim.

Baris, Yaser ve Aydin gibi oyuncularin yerine kadronda Sezer gibi, Ufuk gibi ilk 11 zorlayacak oyuncular olursa, iste ozaman basarili olursun.

Bu sezon fener baya güclendi, hem ilk 11 olarak hem yedek kadro olarak.

En güclü ilk 11`e sahip olan Takim Galatasaray ama yedek kadro fenerin bizimkiden daha iyi bu sezon. Ufuk ve Sezeri aldik mi, Serdari kadroda tuttuk mu, Güven, Volkan, Aykut ve Yaseri gönderdik mi iste ozaman en iyi yedek kadroya sahip oluruz.

Aynı konudan mevcut renkdaş..Bu yüzden kilit yemeden yorumumu söylim..

Her iki oyuncuda gelirse iyi olacak...

sezer ve ufuk alınmalı fakat bunun diğer takımların sahip olduğu kadro ile ilgisi yoktur olmayacaktır. bu oyuncular gelsin ki geleceğe yatırım yapalım ve elalem transfer nasıl yapılır görsün:)

şahsen kadro konusunda diğer takımları galatasarayımızla eşit ya da büyük görmüyorum. bırakın onlar bizim gibi olmaya çalışsın, karşılaştırmayı onlar yapsın

ufuk Ceylanın niye bu kadar çok gelmek istedeiğini anlamdım gelip leoFanconun arkasında 3 yıl bekliyeceğini manisada daha çok ön planda olup millii takımı bile zorlayabilir

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

ufuk Ceylanın niye bu kadar çok gelmek istedeiğini anlamdım gelip leoFanconun arkasında 3 yıl bekliyeceğini manisada daha çok ön planda olup millii takımı bile zorlayabilir

Demekki kendine güveniyor ve formayi kapmak istiyor.

Gel Ufuk gel, ver hakkini yakisir sana 1 numara.

ulan kenan yarali

ufuk ve sezer fifa ya gitsin manisanin bu tehdidinden sonra.

yazik gunah bu cocuklara

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

Manisa ayıp ediyor harbiden.

Zamanında Arda'yı kiraladığımızda f5'e 5 atmışlardı da itibarları yükselmişti sayemizde.

İnsan o günlerin hatırına verir Sezer'le Ufuk'u. :)

Alparslan'ı ne Ufuk için nede Sezer için vermem,onlarda kalsınlar.

Manisaspor'a verilen son teklifin ardından iki futbolcunun artık Cimbom'a imza atmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Takas artı para

G.Saray , Manisasporlu kaleci Ufuk Ceylan ve orta saha oyuncusu Sezer Öztürk'ün transferinde artık mutlu sona çok yakın. Manisa'nın sözleşme uzatmak istemeyen iki oyuncuyu kadro dışı bırakmasının ardından sarı-kırmızılılar son bir teklif daha sundu. Cimbom'un Manisa'ya Aykut, Alparslan, Mehmet Güven ve Necati artı para önerdiği

belirtildi.

G.Saray'ı isteriz

Ufuk ve Sezer'in kesin olarak, "Biz Galatasaray'da oynamak istiyoruz. Seneye sözleşmelerimiz bitiyor. Manisa'ya para kazandırmak isteriz" açıklamalarının ardından eli kolu bağlanan Manisa yönetiminin G.Saray'a olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Transferde sona yaklaşan Cimbom, böylece birkaç gün içinde Ufuk ile Sezer'i resmen Aslan yapacak.

sabah

radyospor

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, ilginç bir açıklama yaparak Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bırakmadıklarını açıkladı.

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulunan Yaralı, “Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bırakmadık, sadece biraz dinlenmelerini amaçlıyoruz” dedi ve ekledi: “Galatasaray takas için istediğimiz futbolcular konusunda ‘evet’ dedi, ama parasal konularda henüz anlaşamadık, kapılar kapmadı”

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’dan son derece ilginç bir açıklama geldi. Yaralı kamuoyuna yansıdığı gibi Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk’ü kadro dışı bırakmadıklarını söyledi.

“Futbolcularımızın kafası karışık, çalışmalarımıza konsantre olamıyorlardı. Bu nedenle takımdan ayrı çalışacaklar. Kadro dışı bırakma ifadesi yanlış olur” diyen Kenan Yaralı, transfer konusunda görüşmelerin şimdilik askıya alındığını belirtti, ama bu transferin gerçekleşeceğinin ipuçlarını da verdi.

Yaralı, “Galatasaray, takasını istediğimiz futbolcular için evet dedi, ama parasal konularda uzlaşamadık. Görüşmelerimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Manisaspor’un Galatasaray’dan Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven’i istediği bildirildi.

Galatasaray'ın planı işliyor galiba. Teklif verilir, fiyatın yüksek olduğu görülür ve askıya alınır; bakılır Galatasaray gibi teklif veren veya ilgilenen yok, o kulüp kendisi mesaj yollar Galatasaray'a; anlaşırız der, fiyat indirir. :)

Alparslan iki oyuncuya bedel nereye veriliyor.Bol keseden sallıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt