Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

bence bir an önce alalım bu oyuncuları yoksa sırf inat olsun diye bu kargaşa ortamında fenerbahçe veya beşiktaş devreye girer biliyorsunuz yaptığımız yabancı transferlerinden dolayı herkes gıcık almaya basladı bizden :D:D

azize siteden verir yine haberi, juve milan ve sık sıkta barçanın peşinden koştuğu iki büyük topçuyu 20 milyon euro karşılığı ğenlerimize bağladık :D:D

Kadroda derinlik iyidir.Orkun,Mehmet güven verilsin yeter de artar bile. :)

volkan-mehmet güven-yaser-necati-aykut yada orkun takasta kulanılabilir ama alparslanın gitmesine karşıyım.

volkan-m.güven-necati-1 milyon euro ya kapatsak süper olur ama cok zor sıcak para isterler.

Az önce Radyospor'da dinledim

Manisaspor kulup baskanı baglandı .. Galatasaray'dan teklif beklediklerini ancak henüz bi gelişme olmadigini söyledi

Transfer askıdaymış ...

kadro dışı bırakılmış renktaşlar ikiside, artık heralde direkt teklif bekliyorlar ama ucuza satmayacaklar heralde...

sezer ve ufuk'un sergiledikleri duruş ve galatasaray'a gelmek için yaptıkları fedekarlıklar ortada.

ne kadar bu transferlerin aciliyeti olmasa da bu saaten bizim vazgeçmemiz sezer ve ufuk'a karşı ne kadar doğru bir yaklaşım olur bilmiyorum.

eğer gelirlerse sezer rotasyonda yer alabilir, çok yönlü bir oyuncu. ufuk da manisa'ya geri kiralanabilir, manisa'nın transferedaha sıcak bakmasını da sağlar.

necati muhtemelen alacaklarına karşılı serbest kalacak. alparslan da kesinlikle verilememeli, sol bekte alternatif yok zaten.

aykut/orkun + volkan + m.güven + az bir miktar para

özgürcan, fırat, aydın, yaser de takasta kullanılabilecek oyuncular; satılık olmasa da kiralık.

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

Herife bak, hadi lan ordan!

Sezer ve Ufuk kadro dışı! G.Saray devrede!

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

Volkan,Nonda,Yaser,Orkun,M.Güven,Alparslan,Necati hepsi takasta kullanılabilir sanırım

biz isticez de siz vermeyeceksiniz...şaka gibi:D:D

iyi de hem futbolcuyla konuşup anlaşıp hem de kulübe teklif yapmamak ne demek ?

bi mehmet yildiz vardi noldu ona?

Alparslan'i vermek ne kadar mantikli ki Rijkaard onu vermez. Suan Alparslan Balta'nin 1 numarali yedegidir cunku hep Alparslan'i tercih ediyor. Yani Alpi yerine Volkan Yaman verilir. Ben bu isin olacagindan adim gibi eminim. Manisa mutlaka yumusayacaktir ki mecburlar yoksa bedavaya aliriz sezon sonu.

iyi de hem futbolcuyla konuşup anlaşıp hem de kulübe teklif yapmamak ne demek ?

evet, eğer teklif yapmıyorsak ya da yapmayacaksak garip. sezer ve ufuk bu transfer için fedekarlıklarda bulundular, bir duruş sergilediler; eğer gerçekten de medyada geçtiği gibi bu oyuncularla görüşülmüş ise bence manisa ile de bir uzlaşmaya varılmalı. belki de teklif vardır, manisa cephesi böyle konuşuyordur ya da sezer-ufuk kendi kendine gelin güvey olmuştur bu bilinemez ama eğer medyada geçen haberleri doğru kabul edersek etik değil demek istemiyorum ama çok doğru bir yaklaşım olmaz yönetim tarafından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt