Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Aykut-Güven-Volkan+Aydın verelim paramızda cebimizde kalsın onlar da çok işlerine yarayacak 4 oyuncu kazanmış olsunlar hem biraz şişkinliği azaltmış oluruz. Ama Ufuk ta seneye kaleyi alır lafı da biraz fantezi kaçıyor bence, boşuna getirmedik Francoyu 3 sene kale ondan sorulur. Sezer de Elano gibi bir adamın arkasında pişer ve ondan birşeyler kaparsa müthiş bir alternatif yaratmış oluruz. Özellikle Sezeri çok istiyorum ben bir de takasla Volkan Şeni alabilirsek bence 3 sene yerli transferine gerek kalmaz (Hamiti hariç tutyorum bundan). Sonra da zaten Serdar,Semih,Emre Çolak ,Murat Akça gibi gençlerimiz arkadan geleceği için sorun yaşamayız.

Aykut-Güven-Volkan+Aydın verelim paramızda cebimizde kalsın onlar da çok işlerine yarayacak 4 oyuncu kazanmış olsunlar hem biraz şişkinliği azaltmış oluruz. Ama Ufuk ta seneye kaleyi alır lafı da biraz fantezi kaçıyor bence, boşuna getirmedik Francoyu 3 sene kale ondan sorulur. Sezer de Elano gibi bir adamın arkasında pişer ve ondan birşeyler kaparsa müthiş bir alternatif yaratmış oluruz. Özellikle Sezeri çok istiyorum ben bir de takasla Volkan Şeni alabilirsek bence 3 sene yerli transferine gerek kalmaz (Hamiti hariç tutyorum bundan). Sonra da zaten Serdar,Semih,Emre Çolak ,Murat Akça gibi gençlerimiz arkadan geleceği için sorun yaşamayız.

Aynen ama seneye Murat Ceylan'ı da kaptırmayız herhalde :)

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

tıpış tıpış gelecekelr.bızde 18 dışı çok futbolcu var verırız 3*4 futbolcu kıralık manısa verır bu hafta göreceksınız

bonservısı elınde olan her yıldız kapımız açık

sene sonu bedavaya bizdeler

bu sezonluğuna da manisaya kiraladık varsayın :D:D:D

şu kadroda ikisine de gerek yok...

sezer müthiş olur ama ufuk un başını yakmıyalımda :S 3 sene yedekte beklemesinde adam :S

1 sene daha manisada devam etsinler seneye alırız.bu sene lig şampiyonlugu, uefa avrupa ligi şampiyonlugu, süper kupa şampiyonlugu,..

türkiye kupasını saymama gerek yok xD

Bu adamları almalı ve gereksiz fazlalıklarımızdan da takas yoluyla kurtulmalıyız. ;)

Seneye sözleşmesi bitiyor dimi Murat Ceylanın da o zaman bizi tercih edecektir diye düşünüyorum. Antep bir yolunu bulup sözleşme uzatmaz inşallah, yoksa uçar bu adamlar 6-7 milyon diye.

Oyuncuya bağlı bak sezer ve ufuğa sözleşme uzatma tekliflerini reddediyorlar ama antep ikna kabiliyeti yüksek bir kulüp bedavaya kaptıracaklarını sanmıyorum.

Sezer ve Ufuk kadro dışı!

G.Saray devrede!

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

31.07.2009

Kaynak : DHA

Manisa başkanı aklınca çakallık yapıp fazla para koparıcak yemezler koçum senin gittiğin yerden bizimkiler dönüyordu

eğer oyuncu gelmek istiyorsa manisaspor pek engel olamaz kadro dışı bırakarak korkutmaya çalısıyorlar belliki ama sezer ve ufuk yemiyor anlasılan bir kaleci olarak ufuk çok iyi ama gelirse yedek kalır bence biz alalım bir sene daha manisasporda kaleyi korusun hem tecrübesi artar hem ileriye dönük bir hamle yapmış oluruz

Manisa daha çok para kazanmak istiyor..

Ancak sözleşmesinin son senesine gelmeden düşünecektin bunu, şu an Manisanın yapacağı en mantıklı hareket Galatasaraydan 1milyon lira civarında bir para ve Aykut-Mehmet Güven-Necati-Volkan gibi isimleri almak olur..

Bakınca Manisa açısından şu 4isimden 3ü bile gitse yararlı olur, 4ü giderse para verilmez gene Manisa için güzel bir transfer olur, adı geçenlerin hepsi Manisada ilk 11 oynar..

Kadro dışı kalmaları bizim işimize gelir almamız kolaylaşır..

Volkan+m.güven+necati 1mn euroya olur bu iş..

İyi yerli transfer olurlar sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt