Ümit Öztopçu
Kırmızı Üye
- 28 Kasım 2008
- 1.018
- 0
- 1.306
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !
Umarım iki transferde gerçekleşir.
Umarım iki transferde gerçekleşir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özgürcan iyidir diyenler kaç gere izledilerde iyi diyorlar adamı hazırlık maçında izledik hiç iyi oynayamadı taraftar da iyi diyecek futbolcu arıyor Erhan bir gol atıyor o süper futbolcu oluyor ama adamı başka göremedik mesela iyi topcu kabak çiçeği gibi cıkabilir ortaya Serdar gibi Emre Çolak gibi zorla iyi topcu yapmanın manası yok Nonda'da şu anda iyi oynayamıyor gençlerden zaten birkaçı iyi takımdaki herkesi iyi yapmanın manası yok
İkisini de istemiyorum.
sezer ve ufugumu? sebep?
Szer 25 yaşına gelen 2. ligde uuuuuzuuuun süre oynayan bir topcu.
3 tane kaleci var, bir de Ufuk olursa 4 kaleci. Adam yollamak kolay değil ki.
He bende bi garezin falan var zannettimherkesin düşüncesi kendini baglar tabi bence sezer 24-25 yasında aydın ve yaserden daha iyi bir oyuncu yani aydın ve yaser oturcagına bencte sezer otursun. Hem joker tarzı oyuncu birden cok mevkide görev alabiliyor.
Ufuga gelince bende bişey var zannettim orkunla aykuta kaleci demiyorum ben ufuk mutlaka alınmalıdır orkunla aykutada yol görünmelidir. Anadolu takımları isterler merak etmeyin
Aslında Sezer'e bir garezim var. Sezer'i ben uzun zamandır takip ediyorum. İlk geldiğinde, yeteneklerine güveniyordum, sonuçta Almanya'nın büyük klüplerinden geldi ve u 19 da çok iyi işler yaptı. Türkiye liginde ise hiçbir varlık gösteremedi. u19 da gösterdiği performansının çeyreğini gösteremedi. Manisa'da yedek kaldı, ikinci ligde ilk 11 oynamaya başladı yavaş yavaş. Bence 4 seneden beri Türkiye Liginde oynayan bir futbolcu, bir şekilde kendisini göstermeliydi. Özgürcan bile 17 gol attı Bank Asya'da. Sezer benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu, bu yüzden garezim varİkinci Ferdi Elmas vakası olur.
Ufuk'a gelince, elimizde 3 tane kaleci var, hadi takasta yolladık, kendisini bu sene az da olsa ispat eden bir kaleciyi almak yerine, alt yapıdan gelen bir kaleciye, söz gelimi Fırat'a yedek klübesini teslim edebiliriz.
Topla ilk temas her zaman çok önemlidir topla iyi sevişebiliyorsa gelsin ki izlediğim kadarıyla Sezer teknik bir oyuncu!
Dimi hacı artık cagımız futbolda sevişmek cok önemli bi yer tutuyor![]()