Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Kritik gün yarın!

(SPORX ÖZEL HABER)
Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Manisaspor'un iki genç oyuncusu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan transferlerinde kritik gün yarın. Manisaspor ile sözleşmeleri önümüzdeki sezon sonunda bitecek iki yıldız oyuncu ile Manisalı yöneticilerin yarın bir araya gelip transferleriyle ilgili görüşecekler. Sezer ve Ufuk ile yeni sezon başlamadan mukavele yenilemek isteyen Ege ekibinin, oyuncuların bu teklifi kabul etmemesi halinde takınacağı tutum merakla bekleniyor.

Galatasaray'ın para+takas teklifini de kabul etmeye hazır olan Manisa ekibinin sıkıntısı ise teklif edilen para miktarının çok düşük olması. Sarı-kırmızılıların para miktarının yükseltmesi halinde bu transferin hemen sonuçlandırılması bekleniyor. Sezer ve Ufuk için basın organlarında yer alan astronomik rakamların ise gerçekle ilgisi olmadığı öğrenildi.

Hollanda kampı sonrasında, ailesinin yaşadığı Almanya'ya geçen ve yarın Türkiye'ye dönecek olan Sezer Öztürk'ün dün bir basın organına yaptığı, Galatasaray'a gitmek istiyorum açıklaması da sarı-kırmızılı takımın transferde elini güçlendiriyor.

Haber: Hilmi SEVER

29.07.2009

Kaynak : Sporx.com

Özgürcan iyidir diyenler kaç gere izledilerde iyi diyorlar adamı hazırlık maçında izledik hiç iyi oynayamadı taraftar da iyi diyecek futbolcu arıyor Erhan bir gol atıyor o süper futbolcu oluyor ama adamı başka göremedik mesela iyi topcu kabak çiçeği gibi cıkabilir ortaya Serdar gibi Emre Çolak gibi zorla iyi topcu yapmanın manası yok Nonda'da şu anda iyi oynayamıyor gençlerden zaten birkaçı iyi takımdaki herkesi iyi yapmanın manası yok

Aman aman bir fudbolcu degil ama bu takimda forvet sikintisi var Baros eyer cezali duruma düserse veya sakatlanirsa ne olacak eyer forvet almicaksak dursun diyorum Nondayi oynatacagima ben özgürcani oynatirim illa oynatacaksin diye birsey yok yedekde dursun ne olur ne olmaz

Kritik gün yarın!

(SPORX ÖZEL HABER) Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Manisaspor'un iki genç oyuncusu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan transferlerinde kritik gün yarın. Manisaspor ile sözleşmeleri önümüzdeki sezon sonunda bitecek iki yıldız oyuncu ile Manisalı yöneticilerin yarın bir araya gelip transferleriyle ilgili görüşecekler. Sezer ve Ufuk ile yeni sezon başlamadan mukavele yenilemek isteyen Ege ekibinin, oyuncuların bu teklifi kabul etmemesi halinde takınacağı tutum merakla bekleniyor.

Galatasaray'ın para+takas teklifini de kabul etmeye hazır olan Manisa ekibinin sıkıntısı ise teklif edilen para miktarının çok düşük olması. Sarı-kırmızılıların para miktarının yükseltmesi halinde bu transferin hemen sonuçlandırılması bekleniyor. Sezer ve Ufuk için basın organlarında yer alan astronomik rakamların ise gerçekle ilgisi olmadığı öğrenildi.

Hollanda kampı sonrasında, ailesinin yaşadığı Almanya'ya geçen ve yarın Türkiye'ye dönecek olan Sezer Öztürk'ün dün bir basın organına yaptığı, Galatasaray'a gitmek istiyorum açıklaması da sarı-kırmızılı takımın transferde elini güçlendiriyor.

BİR YORUM:

HİLMİ SEVER: "SEZER TAM G.SARAY'A GÖRE"

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde en büyük eksikliği olarak sağ bek ve forvet arkası mevkii gözüküyor. Bu iki bölgeye yapılacak transferler sarı-kırmızılı takımı çok daha iyi bir hale getirecektir. Rijkaard'ın, Arda Turan'ı 10 numara olarak forvet arkasında denemesi makul görülebilir ancak Arda yeni yerinde oldukça yabancılık çekiyor. Üstün yetenekleri ve formuyla Arda Turan 10 numaranın ağırlığını da kaldırabilir ama sol kanattaki verimliliğinin olmayacağı da aşikar. Bir çok futbolsever gibi, Ali Sami Yen'deki Tobol maçında, Arda'nın ne yapacağını dikkatle izledim. Arda sürekli olarak Serder Eylik'in görev yaptığı sol kanata giderek adeta rahatlıyordu ve buradan getirdiği toplarla sarı-kırmızılılar daha etkili oluyordu.

Şimdi gelelim Sezer Öztürke'e. Sezer, Almanya'da alt yapı eğitimini almış, çok yetenekli bir genç. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig'in en değerli oyuncularının da başında geliyordu. Genç yaşta taktığı Manisaspor kaptanlık pazu bandının ağırlığını da kaldırmayı bildi. Etkili şutları, futbol zekası, klas pasları ve sorumluluk almaktan kaçmayan yapısıyla Galatasaray'a büyük güç katabilir. Yerli oyuncu statüsünde Türkiye'deki şu an tartışmasız transferi yapılabilecek oyuncuların başında geliyor. Sezer kalitesinde bir yabancı oyuncuyu transferin şu aylarında Galatasaray'ın kadrosuna katması ise neredeyse mucize.

Ufuk da iki sezon önce futbol kamuoyunun adını iyice duymaya başladığı bir isim. Atletik yapısı, refleksleri ile iyi bir kalecinin taşıması gereken bir çok özelliği taşıyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Leo Franco'nun arkasında bekleyeceği dönem de ona önemli deneyimler kazandıracaktır. Galatasaray bu transferlerde mutlu sona ulaşırsa, gelecek yıllara da önemli bir yatırım yapmış olacaktır.

Haber: Hilmi SEVER

Arda'nın o mevkiye hemen alışmasınıda kimse beklemiyor zaten.Zamanla çok daha iyi olacaktır.

Szer 25 yaşına gelen 2. ligde uuuuuzuuuun süre oynayan bir topcu.

3 tane kaleci var, bir de Ufuk olursa 4 kaleci. Adam yollamak kolay değil ki.

Ufuk'a karşılık büyük bir ihtimalle Orkun yada Aykuttan biri verilir takasta...Sezer de 24 yasında ben onun yeteneklerine güveniyorum ortasahamızda ki bir kaç oyuncudan daha teknik üstelik bu transferde Galatasaray'ımızın eli çok kuvvetli çünü oyuncular gitmek istiyoruz diyor...Ne açıdan bakarsak bakalım ikiside yararlı transferler olur bence...

Szer 25 yaşına gelen 2. ligde uuuuuzuuuun süre oynayan bir topcu.

3 tane kaleci var, bir de Ufuk olursa 4 kaleci. Adam yollamak kolay değil ki.

He bende bi garezin falan var zannettim:) herkesin düşüncesi kendini baglar tabi bence sezer 24-25 yasında aydın ve yaserden daha iyi bir oyuncu yani aydın ve yaser oturcagına bencte sezer otursun. Hem joker tarzı oyuncu birden cok mevkide görev alabiliyor.

Ufuga gelince bende bişey var zannettim orkunla aykuta kaleci demiyorum ben ufuk mutlaka alınmalıdır orkunla aykutada yol görünmelidir. Anadolu takımları isterler merak etmeyin

85 li işte amma uzattınız biri yazıo 23 biri yazıo 24:D 85 li diyelim dileyen dilegini desin:)

He bende bi garezin falan var zannettim:) herkesin düşüncesi kendini baglar tabi bence sezer 24-25 yasında aydın ve yaserden daha iyi bir oyuncu yani aydın ve yaser oturcagına bencte sezer otursun. Hem joker tarzı oyuncu birden cok mevkide görev alabiliyor.

Ufuga gelince bende bişey var zannettim orkunla aykuta kaleci demiyorum ben ufuk mutlaka alınmalıdır orkunla aykutada yol görünmelidir. Anadolu takımları isterler merak etmeyin

Aslında Sezer'e bir garezim var. Sezer'i ben uzun zamandır takip ediyorum. İlk geldiğinde, yeteneklerine güveniyordum, sonuçta Almanya'nın büyük klüplerinden geldi ve u 19 da çok iyi işler yaptı. Türkiye liginde ise hiçbir varlık gösteremedi. u19 da gösterdiği performansının çeyreğini gösteremedi. Manisa'da yedek kaldı, ikinci ligde ilk 11 oynamaya başladı yavaş yavaş. Bence 4 seneden beri Türkiye Liginde oynayan bir futbolcu, bir şekilde kendisini göstermeliydi. Özgürcan bile 17 gol attı Bank Asya'da. Sezer benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu, bu yüzden garezim var (: İkinci Ferdi Elmas vakası olur.

Ufuk'a gelince, elimizde 3 tane kaleci var, hadi takasta yolladık, kendisini bu sene az da olsa ispat eden bir kaleciyi almak yerine, alt yapıdan gelen bir kaleciye, söz gelimi Fırat'a yedek klübesini teslim edebiliriz.

Ya bu Ufuk çok işimize yarar aslında ya gençmiş yeteneklide diyorlar belli mi olur uzun yıllar kalemizi korur belki

Umarım ikisi de gelir . Geleceğe yönelik güzel transferler olur .

Aslında Sezer'e bir garezim var. Sezer'i ben uzun zamandır takip ediyorum. İlk geldiğinde, yeteneklerine güveniyordum, sonuçta Almanya'nın büyük klüplerinden geldi ve u 19 da çok iyi işler yaptı. Türkiye liginde ise hiçbir varlık gösteremedi. u19 da gösterdiği performansının çeyreğini gösteremedi. Manisa'da yedek kaldı, ikinci ligde ilk 11 oynamaya başladı yavaş yavaş. Bence 4 seneden beri Türkiye Liginde oynayan bir futbolcu, bir şekilde kendisini göstermeliydi. Özgürcan bile 17 gol attı Bank Asya'da. Sezer benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu, bu yüzden garezim var (: İkinci Ferdi Elmas vakası olur.

Ufuk'a gelince, elimizde 3 tane kaleci var, hadi takasta yolladık, kendisini bu sene az da olsa ispat eden bir kaleciyi almak yerine, alt yapıdan gelen bir kaleciye, söz gelimi Fırat'a yedek klübesini teslim edebiliriz.

Aydın'da aynı Yaser'de öyle eline gecen sansları teptiler tepiyorlar ama sezer artık belli bi noktaya gelmiş avrupa tecrübesi kaptanlık tecrübesi olgun bi yasda artık bence iyi transfer olur sözün özü bu senin fikrinede saygı duyarım.

Ufuda gelince o fikrine saygı duymam:D ufugun transferi gelecek için cok önemli bi adım olur milli takım kalesini koruyacak bi potansiyeli var eger sinan bolatı almıcaksak ufugu mutlaka almalıyız gelmiyor cunku yetişmiyor adam gibi kaleci bunuda kaptırmamamız lazım yani şimdilik bencde durur gibi gözüküyor alınsa dahi ama ben inanıyorum kaleyi alacak yetenek onda var

Topla ilk temas her zaman çok önemlidir topla iyi sevişebiliyorsa gelsin ki izlediğim kadarıyla Sezer teknik bir oyuncu!

Dimi hacı artık cagımız futbolda sevişmek cok önemli bi yer tutuyor:D

Kesinlikle kardeşim,Yaser gibi topa travesti niyetiyle dokunan ürkek adamlarla iş olmuyor,Yaser topu çok ürkütüyor abi korkutmayacaksın seveceksin öpeceksin,bu işler böyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt