Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

17.bilinmedik bir şey değil ama yine de not düşmekte fayda var. galatasaray'a transferi birkaç gün içinde bitecektir. forvet arkası, forvet ve açık olarak oynayabiliyor. iyi yedek olur, sabırlı davranırsa da gelecekte formayı garantiler.

10.sezer öztürk'le birlikte florya yolları kendisine yakın. leo franco'dan bir şeyler kaparsa, ileride hem galatasaray'ın hem de türk milli takımı'nın vazgeçilmezi olabilir. en azından bu potansiyele sahip. iki oyuncu için 1 milyon euro'ya biter bu iş. yanında da aykut erçetin'i verirler muhtemelen

tek ihtimali olan insanlarin hikayesi,

bunu da tutturursa bir efsanemiz daha oldu demektir..:)

Alparslan satilmis diyorlar. Eger Alparslan gercekten satilmissa yada satilacaksa Volkani göndermezler. Ayrica o saydigin isimlere Yaseri ve Barisida ekleyebiliriz.

Alparslan satilmis diyorlar. Eger Alparslan gercekten satilmissa yada satilacaksa Volkani göndermezler. Ayrica o saydigin isimlere Yaseri ve Barisida ekleyebiliriz.

uğur düşünülüyor olabilir sol bekte, kim bilir! :D

yaser olabilir, barış kalsın. sonradan oyuna girerek dinamizm katar, yapar birşeyler.

her takıma lazım olur böyle oyuncular, dursun kenarda.

zaten eğer gözden çıakarılsa barış'a talipler çıkar diye düşünüyorum almanya'dan, satılır daha iyi.

Ugur sag beke yerlesecek kendini toparlasin gör bak :)

Ne diyelim, insallah Hakan Balta sakatlik felan yasamaz. Kart görecegini sanmiyorum zaten.

Baris konusunda haklisin galiba, yedekte kalsin. Pres felan yapar. Tek iyi yaptigi is zaten :)

Bu adamları artık ne pahasına olursa olsun almamız lazım.

Bizim yüzümüzden kadro dışı kaldılar. Yüzüstü bırakmamalıyız.

Bu sene olmasa bile seneye kesin bizde ama bu sene mutlaka almalıyız

Sarı-Kırmızılı kulübün yurt içi transferinde uzun süredir peşinde olduğu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’da mutlu son... Galatasaray ile Manisaspor arasında krize yol açan ve iki futbolcunun kadro dışı kalmasıyla devam eden sürecin sonunda taraflar nihayet anlaşmaya vardı. Cim Bom, iki oyuncu için Yaser ve Alparslan’ı bonservisiyle, kaleci Fırat ve Aydın’ı da 1 yıllığına kiralık olarak Ege kulübüne gönderecek. Bu takasa ek olarak düşük de olsa bir bonservis bedelinin de ödeneceği belirlendi. Sezer ile Ufuk’un birkaç gün içinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde resmi sözleşme imzalaması ve Gaziantep maçı kadrosuna alınması planlanıyor.

Fanatik

Alparslan verildiyse üzülürüm.

Aynen

sol bek kalmadı valla

volkan'da gidiyormuş.

alparslan verilmemeli bence verilirse de kiralık verilsin

fanatik yapmış haberi gerçeklik payı düşük

sezer ve ufuk gelsin ama alparslan da bonservisiyle verilmesin

Ufuk ve Sezer Cim Bom'umuza hayırlı olsun

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu iki futbolcu için Manisaspor´la anlaşmaya vardı. Bu transfere karşılık Yaser ve Alparslan bonservisiyle, Aydın ve Fırat da kiralık verilecek.

Sarı-Kırmızılı kulübün yurt içi transferinde uzun süredir peşinde olduğu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’da mutlu son... Galatasaray ile Manisaspor arasında krize yol açan ve iki futbolcunun kadro dışı kalmasıyla devam eden sürecin sonunda taraflar nihayet anlaşmaya vardı. Cim Bom, iki oyuncu için Yaser ve Alparslan’ı bonservisiyle, kaleci Fırat ve Aydın’ı da 1 yıllığına kiralık olarak Ege kulübüne gönderecek. Bu takasa ek olarak düşük de olsa bir bonservis bedelinin de ödeneceği belirlendi. Sezer ile Ufuk’un birkaç gün içinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde resmi sözleşme imzalaması ve Gaziantep maçı kadrosuna alınması planlanıyor.

Gelecek için önemli yatırım

Sezer Öztürk geçen sezon Bank Asya 1. Ligi’nde yılın futbolcusu seçilmişti. 31 maçta 14 gol kaydeden genç oyuncu, forvet arkası, forvet ve kanatlarda oynayabiliyor. Gelecekte A Milli Takım’ın banko kalecisi olması beklenen Ufuk Ceylan ise 30 maçta forma giydi, kalesinde 34 gol gördü. Sezer, Keita ile Kewell’ın, Ufuk da Leo Franco’nun yedeği olacak.

Arkadaşlar kendi fikrimi söylemem gerekirse ikiside bu kadar etmez ben kesinlikle Alpaslan'ın verilmesine karşıyım. + Bide Yaser bonservisiyle. Olacak iş değil bence.

Kaynak:Fanatik

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Ufuk-ve-Sezer-Cim-Bom'a-hayırlı-olsun_3_HDetail_32_140941.htm

Alpaslan verilirse bu iki transferin anlamı kalmaz.

Alpaslan çok daha değerli.

Cevap: Ufuk ve Sezer Cim Bom'umuza hayırlı olsun

Yav renkdaş öyle kesin konuşarak konu açmışssınki;),Başlıklara aldanma;),Ayrıca bu tür konu mevcut..Bu arada fanatik bu haberide uA'dan aldı..uA da aynısı yazılmışdı onları haber yaptılar..Önce zaccardo şimdi bu:)

Alparslan'a herkez karşı..

Haber doğruysa Galatasaray çok kaliteli iki genç oyuncuyu kadrosuna katmış ancak bu haberde herkesin üzüleceği tek nokta Alpaslan'ın bonservisiyle birlikte verilecek olması.Alpaslan izlediğimiz maçlarda umut vermişti. Niye verilmiş anlayamadım

Yav renkdaş öyle kesin konuşarak konu açmışssınki;),Başlıklara aldanma;),Ayrıca bu tür konu mevcut..Bu arada fanatik bu haberide uA'dan aldı..uA da aynısı yazılmışdı onları haber yaptılar..Önce zaccardo şimdi bu:)

Alparslan'a herkez karşı..

Renkdaş o benim kendi düşündüğüm başlık değil zaten Fanatik'in başlığı ben sadece Cimboma hayırlı olsunu Cimbomumuza hayırlı olsun dedim okdadar :)

umarım bu transfer gerçekleşir. yalnız renkdaşlar bu alparslan ısrarınızı anlayamıyorum. Yani baksanıza nerdeyse 2 senedir kulübümzde ancak hiç göremedik kendisini. çok iyi olsa hangi hoca oynatmaz ki ? ne skibbe ne korkmaz ne de rijkardd oynatmadı. bence iyi biri olsa kesilemez. ben sezeri izlemiş birisi olarak alparsan sezer takasını gözüm kapalı yaparım. kızmayın lütfen kendi görüşüm bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt