Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Alpaslan manisaya mı verildi yoksa ankaragücüne mi belli değil iki gazete farklı şeyler yazıyor.Peki alpaslan verilirse,volkanda satılıklar listesinde peki Hakanın solbekte alternatifi kim olacak.Bu haberler bence yanlış,enazında biri ya alpi yada volkan takımda kalacak.

yalan haber yaw. rijkaard aydını yollamaz. baksanıza adamı ilk 11 de oynatıyor..

Alparslan yollanmaz, Rijkaard neden Alparslan'i tercih ediyor saniyorsunuz maclarda? Volkan Yaman gonderilir, Alparslan kalir.

Baris abinin dedigine gore de Sezer ve Ufuk icin son hamleler yapilacak, ayni sekilde Aurelio icinde ...

Bana kalırsa şimdiki duruma göre;

volkan yaman ve mehmet güven satılır,

murat akça, aydın yılmaz ve erhan şentürk kiralık verilir...

Oner, Erhan Senturk zaten Diyarbakirspor'a kiralik verildi. Hatta suan Diyarbakir'da zaten, adam'a 10 numara formasini verdiler.

Murat Akca kiraya verilir, Aydin belki takimda tutulur bilemicem artik.

Ayrıca bu sene yapılan en iyi transferlerden biri de paf takımdan çıkan Serdar Eyilik olacak. Bana kalırsa 2-3 seneye kalmaz Keita yı bile gölgede bırakır...

Oner, Erhan Senturk zaten Diyarbakirspor'a kiralik verildi. Hatta suan Diyarbakir'da zaten, adam'a 10 numara formasini verdiler.

Murat Akca kiraya verilir, Aydin belki takimda tutulur bilemicem artik.

Hımmm resmi siteden kopya çekmiştim oyuncuları. Erhan Şentürk ü unutmuşum Dİyarbakır a gittiğini :D

Seneye bonservisi elinde olacak 2 futbolcu için Yaser ve Alpaslan 'ı bonservisiyle vemek nasıl bir mantık?

yaseri+aykut 500 bin € bitmiştir bu iş bakın görün alparslanı vermezler

sezer süper yetenek... ufukta da tam kaleci fiziği var, kabiliyetli de...

ben olsam aykut+ v.yaman + aydın(kiralık)+500.000 € verir alırdım...

Ya eğer Alparslan'ı da satarsak, e Volkan'ı da göndereceklermiş galiba o da söyleniyor. O zaman birde sol bek mi alacaklar.:D:D

Ya eğer Alparslan'ı da satarsak, e Volkan'ı da göndereceklermiş galiba o da söyleniyor. O zaman birde sol bek mi alacaklar.:D:D

hakan balta stopere lahm sol beke :D stopere başka biri geçerse lahm bu kez de sağ bek olarak görev yapacak :D

Her ikiside genç ve gelecek vaadeden gençler hele Sezer çok yetenekli bir futbolcu çok kez canlı izledim Manisa'da inşallah gelir Samiyen'de izleriz

Alparslanin adi burda gectiginden buraya yazayim dedim.

Söyle bir sey okudum scoutgs'de:

Alparslan gidebilir gayet tabi..giderse sasirmayin..sucu ne Rijkaard´da yada Yönetim´de aramayin..taa önerdigim zaman kücük bir detay belirtmistim Alparslan ile ilgili..Kendisi cocuklugundan beri asiri derecede Fenerbahceli..kulagima bazi fisiltilar geldi zaten son zamanlarda onunla ilgili...eger dogruysa gönderilsin..Bu formanin degerini bilmeyen Messi bile olsa fazla kalmamali

Alparslanin adi burda gectiginden buraya yazayim dedim.

Söyle bir sey okudum scoutgs'de:

Evet böyle bi söylenti var bi röportajında malum takımlıyım demiş gelmeden ama ne olursa olsun hangi takımı tutarsada tutsun bu onun işidir işini yapamıosa gönderilmelidir.

Ufuk Ceylan İle Sezer Öztürk’ün transferlerinde Galatasaray ile anlaşmaya varıldı

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu iki futbolcu için Manisaspor’la anlaşmaya vardı. Bu transfere karşılık Yaser ve Alparslan bonservisiyle, Aydın ve Fırat da kiralık verilecek.

Sarı-Kırmızılı kulübün yurt içi transferinde uzun süredir peşinde olduğu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan’da mutlu son. Galatasaray ile Manisaspor arasında krize yol açan ve iki futbolcunun kadro dışı kalmasıyla devam eden sürecin sonunda taraflar nihayet anlaşmaya vardı.

Galatasaray, iki oyuncu için Yaser ve Alparslan’ı bonservisiyle, kaleci Fırat ve Aydın’ı da 1 yıllığına kiralık olarak Manisaspor'a verecek. Bu takasa ek olarak düşük de olsa bir bonservis bedelinin de ödeneceği belirlendi.

Sezer ile Ufuk’un birkaç gün içinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde resmi sözleşme imzalaması beklenirken, Manisaspor yönetiminin de Alpaslan, Yaser, Aydın ve Fırat'la hafta içinde sözleşme imzalaması ve Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın uygun görmesi halinde, bu oyuncuların Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmaları bekleniyor.

Manisaspor'u takip eden spilnet.blogspot.com'dan alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt