Öner YILDIRIM
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 228
- 0
- 1.286
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan
Biraz sakin arkadaşlar...
mg:
Biraz sakin arkadaşlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin yaptığınız acık secik bir dedikodu vede ayıp.. gecen sene 1 milyon euro verip aldığımız vede son derece efendi bir oyuncuya bunları söylemek ayıptır...
iddianızı ispatta yükümlüsünüz aksi halde fitneci olarak addedileceksiniz...
Mehmet,Yaser,Aydın,Aykut,Necati+1m verin ama Alparslan'ı vermeyin.
Caner Erkin kadro dışı kalmış. Sezer'den önce ona bakmamız lazım. Sol bek, winger, forvet arkası her yerde oynar.
Caner Erkin kadro dışı kalmış. Sezer'den önce ona bakmamız lazım. Sol bek, winger, forvet arkası her yerde oynar.
artı : manisalı sezerin sıkı fenerli olduğunu bilmeyen yoktur artı alparslan, sezerden cok ama cok daha iyi oyuncudur ,yönetim yeni bir fiyaskoya imza atmak üzere,bravo diyorum...
Yeni bir fiyasko daha ha? Bende bravo diyorum.
yönetimin genc oyuncu politikasından tam ümit beslemeye başlamışken önce gökhan öztürk sonra alparslan erdem ... büyük facialar büyük fiyaskolar .. lütfen bundan sonra kime laf salatası yapmasın yok bizim genclerimiz yok bizim geleceğimiz diye, bizim geleceğimiz mehmet güven bizim geleceğimiz aydın yılmaz gerisi hikaye.
Ne kadar fiyaskocu bir yönetimimiz var dimi :biggringift:
Bende bravo diyorumasta:
Mehmet Güven mi?