Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Mehmet,Yaser,Aydın,Aykut,Necati+1m verin ama Alparslan'ı vermeyin.

bizim yönetimde iki oyunculya kapatmasın işi ya 4 oyun gitsin 2si kiralık olmak üzere yada 2 oyuncu ve biraz para verelim manisayada yazık sonuçta daha yeni lige çıktılar

sizin yaptığınız acık secik bir dedikodu vede ayıp.. gecen sene 1 milyon euro verip aldığımız vede son derece efendi bir oyuncuya bunları söylemek ayıptır...

iddianızı ispatta yükümlüsünüz aksi halde fitneci olarak addedileceksiniz...

Ya arkadaslar, fenerli oldugu dogru .

Daha önce bir link vermistim.

Galatasaraya gelmeden önce 2008 ocak ayinda gazetefutbol.de`ye verdigi röportaj`da aciklamisti.

Bu sayfada okumustum. Simdi tekrar arastirdim ve orda röportajla alakali verilen linkin ölmüs oldugunu gördüm. Ama sunu da verdigim linkde bulabilirsin.

https://www.transfermarkt.de/de/forum...zeige.html&p=1

Zitat

GF: Welcher Verein ist in der Türkei und in Deutschland Dein Lieblingsverein?

AE: In der Türkei ist es Fenerbahce. In Deutschland ist es Werder Bremen.

Türkcesi:

Gazete Futbol: Türkiyede ve almanyada hangi takimi tutuyorsun?

Alpaslan Erdem: Türkiyede Fenerbahceyi, almanyada Werder Bremen.

Bu arada okudugum bir dedikodu da sezerin fenerli olusu.

Tekrar ediyorum sezerin ki dedikodu. Bir kac forumda okumustum.

Caner Erkin kadro dışı kalmış. Sezer'den önce ona bakmamız lazım. Sol bek, winger, forvet arkası her yerde oynar.

Caner Erkin kadro dışı kalmış. Sezer'den önce ona bakmamız lazım. Sol bek, winger, forvet arkası her yerde oynar.

Zicoyu kovarlar yakinda, yönetim, taraftar, futbolcular herkes sikayetci Zicodan. Yürüye yürüy sampiyon olmalari gerekirken Kötü futbol ve kötü sonuclar aliyorlar.Kac gündür Gerets Ziconun yerine geliyor dedikodular bile var.

Demek istedigim; Zico gider Caner kadroya girer kanimca.

Gelse ama kesinlikle hayir diyecek luksumuz yok.

Hele ki Alparslanin Manisasporda top kosturucagini dusunursek...

onu bunu bilmem alparslanı verirlerse büyük hata yaparlar vede ileriki yıllarda hep birlikde pişmanlık yaşarız...

artı : manisalı sezerin sıkı fenerli olduğunu bilmeyen yoktur artı alparslan, sezerden cok ama cok daha iyi oyuncudur ,yönetim yeni bir fiyaskoya imza atmak üzere,bravo diyorum...

artı : manisalı sezerin sıkı fenerli olduğunu bilmeyen yoktur artı alparslan, sezerden cok ama cok daha iyi oyuncudur ,yönetim yeni bir fiyaskoya imza atmak üzere,bravo diyorum...

Yeni bir fiyasko ha? Bende bravo diyorum.

yönetimin genc oyuncu politikasından tam ümit beslemeye başlamışken önce gökhan öztürk sonra alparslan erdem ... büyük facialar büyük fiyaskolar .. lütfen bundan sonra kime laf salatası yapmasın yok bizim genclerimiz yok bizim geleceğimiz diye, bizim geleceğimiz mehmet güven bizim geleceğimiz aydın yılmaz gerisi hikaye...

Bence fiyasko felan değil.çünkü yararlanılmayacak .Çünkü sol kanat için stoper özelliği olan (hakan balta gibi)bir oyuncu aranıyor.,Bulunamazsa belki de uğur denenecek orada.Sağda sabri gibi devamlı yerini kaybeden devamlı hucumda olan bir oyuncu varken solda aynısı olmaz.Onun için hem volkan yaman hem de alpaslan gönderilecek.

yönetimin genc oyuncu politikasından tam ümit beslemeye başlamışken önce gökhan öztürk sonra alparslan erdem ... büyük facialar büyük fiyaskolar .. lütfen bundan sonra kime laf salatası yapmasın yok bizim genclerimiz yok bizim geleceğimiz diye, bizim geleceğimiz mehmet güven bizim geleceğimiz aydın yılmaz gerisi hikaye.

Mehmet Güven mi?

Ne kadar fiyaskocu bir yönetimimiz var dimi :biggringift:

Bende bravo diyorum :pasta:

yönetimin gencler politikası iflas etmiştir, önce gökhan öztürk sonra alparslan. yazık hemde cok yazık... haa bize yakışanlar demekki volkan yaman,mehmet güven,aydın yılmaz.. ne alaa oohhhhh....

mehmet güven bizim geleceğimiz ise aman aman kalsın diyorum kanser olmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt