Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

cok fena kus kokuyor bu forum...biri sunu disari atsin!!!!

mahir arkadasım hatırlarsan daha önce ben birine angut dedim diye bana bazı olumsuz cümleler kurmuştun

gerçi ben unuttum gitti.böyle şeylerin pek üstünde durmam

ama sende görüyorsun asil galasaray forumumuz angut f5li kaynıyor.bunlara hep birlikte önlem almamız gerekiyor

hep birlikte bu beş para etmez kuş beyinlileri forum dışına atalım

allah bildiği gibi yapsın ne diyim iftira atmak bu kadar kolaymı?ve bu konuyu kapatalım lütfen

ama kendini öyle belli ediyorsun wedersona bile iyi demek şaşırtıcı çakma türk hemde tabiki insan kuş kokusu anlar bunu demenden eğer gerçek Galatasaray lı isen daha dikkatli ve doğru yorumlar yapman dileğiyle

allah bildiği gibi yapsın ne diyim iftira atmak bu kadar kolaymı?ve bu konuyu kapatalım lütfen

allah seni zaten bildigi gibi yapmis sen zaten bosuna yasiyorsun...f5li olarak yasamaktansa ölmeyi tercih ederim...sen neden hala burda milleti gaza getiriyon angutun yolunu mu bulamadin,google a gir Anguuuuuuut yaz ama 10 tane u ile sonra karsina angutlar buraya diye bi link gelir orayi tikla...hadi bakalim

bu şaka herhalde bu konuya yaptığım ilk yorumu okuyun,

allah seni zaten bildigi gibi yapmis sen zaten bosuna yasiyorsun...f5li olarak yasamaktansa ölmeyi tercih ederim...sen neden hala burda milleti gaza getiriyon angutun yolunu mu bulamadin,google a gir Anguuuuuuut yaz ama 10 tane u ile sonra karsina angutlar buraya diye bi link gelir orayi tikla...hadi bakalim

Sen biraz rahat ol bence, hararetin gecsin.

Sende biraz daha mantikli ve gercekci yorumlar yapsan?

Alex´in oynamadigi maclarda ne yapmis senin saydigin Türkler?

Hatta Alex´in oynadigi maclarda bile hangi maci sadece Türkler cevirip kazanmis?

Biraz da bu yönden baksan olaya?Fenerbahce tarihinde hic Türk futbolcularla sampiyon olmus mu?Fatih Terim´i neden karistiriyorsun?

Milli Takimi herzaman Galatasaray domine etmistir.Her dönem...

Sen Fatih Terim diyorsun.Bir Galatasarayli böyle kompleksli yorumlar yapmaz cünkü.Kendine güvenir.

Sende biraz daha mantikli ve gercekci yorumlar yapsan?

Alex´in oynamadigi maclarda ne yapmis senin saydigin Türkler?

Hatta Alex´in oynadigi maclarda bile hangi maci sadece Türkler cevirip kazanmis?

Biraz da bu yönden baksan olaya?Fenerbahce tarihinde hic Türk futbolcularla sampiyon olmus mu?Fatih Terim´i neden karistiriyorsun?

Milli Takimi herzaman Galatasaray domine etmistir.Her dönem...

Sen Fatih Terim diyorsun.Bir Galatasarayli böyle kompleksli yorumlar yapmaz cünkü.Kendine güvenir.

:cool:

mahir arkadasım hatırlarsan daha önce ben birine angut dedim diye bana bazı olumsuz cümleler kurmuştun

gerçi ben unuttum gitti.böyle şeylerin pek üstünde durmam

ama sende görüyorsun asil galasaray forumumuz angut f5li kaynıyor.bunlara hep birlikte önlem almamız gerekiyor

hep birlikte bu beş para etmez kuş beyinlileri forum dışına atalım

sana katiliyorum renktas ama o olayla bu olay farkli bu sahsiyet resmen belli ediyor nereden geldigini ama gercekten de önlem almaliyiz sonucta biz de kus yemi falan yok.yani burada karinlarini doyuramayiz.Adminler bi önlem almali bu *** karsi...

Bkz:Oguz Serdar aylardır bu forumda takılıyor hala müdahale eden yok ha Berk Canıyılmaz gibi objektif yorumları olan terbiyeli biri gelicekse üye olsun

kardeş bunlar ne kadar objektif olsada kesin bi laf atıyorlar ortaya sonra birbirimizi kırıyoruz

bunların asil galatasaray forumunda işi yok

lütfen editörler modlar olaya müdahale edin

yeni üye alımında değişik kriterler uygulayın

her önüne gelen forumlarımıza üye olamaz

ben arkadaşa hemen fb li olduğu yapıştırılması yanlış bence birde arkadaş beğenmediğin(bende beğenmem) fatih terim dönemindeki Galatasaray lılar avrupa 3. sü yaptı hatırlatırım sana ;)

Fatih Terim olmasa bizim futbolcular milli takımda olmazmış adamın zırvaladığı şeye bakya bide diyo iftira atıyosunuz diye sen kandil kandil yalan söylemeye utanmıyomusun

kardeş bunlar ne kadar objektif olsada kesin bi laf atıyorlar ortaya sonra birbirimizi kırıyoruz

bunların asil galatasaray forumunda işi yok

lütfen editörler modlar olaya müdahale edin

yeni üye alımında değişik kriterler uygulayın

her önüne gelen forumlarımıza üye olamaz

Üyelik başvurusu yapanlardan , Galatasaray armasını öperken ki fotoğrafları ve kimlik fotokopisi istensin. Eger numara yapan f5li olursa da kendi bilir, ortaya çıkınca bir bölüm açarız "GS armasını öpen kuşlar" diye , oraya koyarız fotolarını :kick::kick::kick::kick:

Fatih Terim olmasa bizim futbolcular milli takımda olmazmış adamın zırvaladığı şeye bakya bide diyo iftira atıyosunuz diye sen kandi kandil yalan söylemeye utanmıyomusun

fatih terimden öncede vardı şimdide var ve daİma olacak milli takım ne zaman başarılı olmuşsa hep gs li oyuncular ile olmuştur kuşlar yuvasına gitsin kış kış en büyük GALATASARAY:cool:

Servet Hakan Balta M.Topal Ayhan Gökhan Zan (Sabri) Arda bunlar mı seçilemez milli takıma Emra aşık ve Güngör ü saymıyorum bile güldürmesinler adamı ya.

Üyelik başvurusu yapanlardan , Galatasaray armasını öperken ki fotoğrafları ve kimlik fotokopisi istensin. Eger numara yapan f5li olursa da kendi bilir, ortaya çıkınca bir bölüm açarız "GS armasını öpen kuşlar" diye , oraya koyarız fotolarını :kick::kick::kick::kick:

GSMobile hatlı telefon numarası sartı koysak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt