Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

kardeş bunlar ne kadar objektif olsada kesin bi laf atıyorlar ortaya sonra birbirimizi kırıyoruz

bunların asil galatasaray forumunda işi yok

lütfen editörler modlar olaya müdahale edin

yeni üye alımında değişik kriterler uygulayın

her önüne gelen forumlarımıza üye olamaz

Kuşlara küfür serbest olsun:D

bakın belki yorumlarım hatalı veya yanlış düşünüyorum.ama ben GA-LA-TA-SA-RAY LIYIM.evet biçok arkadaşı kızdırdım hepinizden özür diliyorum.bana herşeyi deyin ama o kelimeyi asla ben fenerli deyilim.

Üyelik başvurusu yapanlardan , Galatasaray armasını öperken ki fotoğrafları ve kimlik fotokopisi istensin. Eger numara yapan f5li olursa da kendi bilir, ortaya çıkınca bir bölüm açarız "GS armasını öpen kuşlar" diye , oraya koyarız fotolarını :kick::kick::kick::kick:

evet güzel düşünce

ama kardeş gerçekten önlem almamız lazım

yoksa bu kuş beyinliler için birbirimizi kırmaya değmez

ve de böyle kuşlar bizim forumumuzu kirletmesin

Bu arada 8 çakma brezilyalısıyla f5'in brezilyada yabancı sınırlamısına takılmadan oynayabildiğini biliyomuydunuz :D :D :D Çok ilginç geldide paylasayım dedim ;)

bakın belki yorumlarım hatalı veya yanlış düşünüyorum.ama ben GA-LA-TA-SA-RAY LIYIM.evet biçok arkadaşı kızdırdım hepinizden özür diliyorum.bana herşeyi deyin ama o kelimeyi asla ben fenerli deyilim.

insanın adı çıkacağına canı çıksın :D:D:D

Tamam renkdaş Galatasaray'lısın ama yaptığın yorumlar da çok saçma olmuş. Herkesin diline sakız oldun şimdi.

O zaman sana bir soru sen nasıl bir Galatasaray lısın anlat ben anlayamadım.

İkisi de iyi oyuncu ama benim korkum Manisa yönetimi yaşanan gerilim nedeniyle pürüz çıkarır,sonra da futbolcuları Fenerbahçe'ye yollarlar...

evet güzel düşünce

ama kardeş gerçekten önlem almamız lazım

yoksa bu kuş beyinliler için birbirimizi kırmaya değmez

ve de böyle kuşlar bizim forumumuzu kirletmesin

Cem Şahin renktaşımın güzel bir fikri var. Hem insanları GSMobile teşvik etmiş olunur. Yeni üyelerin foruma giriş şifresi GSMobile hatlı cep telefonuna sms olarak iletilsin. Zorunlu olsun :idea:

belki mi? senin burada olma kocaman bir hata...eger biraz onurluysan kendi cöplügüne dönersin tarifi bir kac sayfa geride...hadi kusum hadi kanaryam yürü de ense trasini görelim

yorumlarından bal gibide fenerli oldugu anlasılıyor.Beyefendi feneri öve öve bitiremiyor ama Galatasarayı yerden yere vuruyor her yorumunda

Gecen sene neler neler demisti.Fenerbahce´yi Barcelona´dan güclü göstermisti.

Josico´ya bomba transfer demisti.Güiza´ya tarihin en büyük transferi demisti.Aragones´i de dünyanin en iyi TD´si yapmisti.

Ayni Oguz Serdar, Milan Baros ve Harry Kewell´i adam yerine koymamisti:D

Lig basladi 3-4 hafta gecti, Fener baya bi damgayi yemisti sonra istifa etti forumdan:D

99 .ncu sayfadaki yorumumu okuyun ve kendinizden utanın başka bişe demiyorum

Cem Şahin renktaşımın güzel bir fikri var. Hem insanları GSMobile teşvik etmiş olunur. Yeni üyelerin foruma giriş şifresi GSMobile hatlı cep telefonuna sms olarak iletilsin. Zorunlu olsun :idea:

Zorla bu işler olmaz. Çok mantıksız..

pis kuş senin kanadını keserim çık siteden bide GALATASARAY lıyım ayağına yatıo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt