Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

inşallah sabah kalktığımızda sezer&ufuk&coloccini GS de diye yazsa ne güzel olur ya :omg:

Ben rahatsız oldum aslında. Adamı linç ettiler. Kuş-angut-defol-mefol diye. Ne gerek var. "Bana herşeyi deyin fenerli demeyin ben Galatasaray lıyım" diyor. Bunu sorgulamak bize düşmez. Aslında acıdım ama yanlış anlama Osman arkadaş.

93ncü sayfada kuşlar muşlar diye dalga geçiyordum 50 kişi misafir bunlarda kim pravakatör diyodum sanırım dalga geçtiğim insanların bedduasını aldım ve banada aynısını yaptılar.bu foruma yeni üyeyim bir kaç aydır ilk görüp bu kadar büyük bir kitleye sahip bir yer olduğunu görünce çok sevinmiştim.ve gururlanmıştım.hergün neredeyse foruma girip sedece takımdaşların yorumlarını okuyordum ve müthiş keyf alıyordum.ve bugün yerin dibine girdim resmen.

93ncü sayfada kuşlar muşlar diye dalga geçiyordum 50 kişi misafir bunlarda kim pravakatör diyodum sanırım dalga geçtiğim insanların bedduasını aldım ve banada aynısını yaptılar.bu foruma yeni üyeyim bir kaç aydır ilk görüp bu kadar büyük bir kitleye sahip bir yer olduğunu görünce çok sevinmiştim.ve gururlanmıştım.hergün neredeyse foruma girip sedece takımdaşların yorumlarını okuyordum ve müthiş keyf alıyordum.ve bugün yerin dibine girdim resmen.

olur arada öyle şeyler takma artık boşver unut bundan sonra yorumlarında daha dikkatli ol çünki burda araya sızan çok kuş var ve insanlar normal olarak şüpheleniyo;)

Boşver, burası aslında gerçekten iyi bir forum. Genellikle insanlar birbirinin fikirlerine saygı gösterir, büyüklük gözetilir. Yerin dibine geçme.

Son birkaç sayfayı okudum da giderek antu'ya benziyoruz. Çocuk fikrini söylemiş, herkes bir kuş, bir angut tutturmuş gitmiş. Eğer çocuğun amacının burda provokasyon yapmak olduğunu düşünüyorsanız oyuna gelmeyin, cevap vermeyin ozaman. Siz de oltasına takılmış oluyorsunuz tartışmakla. Ha eğer gerçekten fazla objektif bir Galatasaraylıysa hepiniz boşu boşuna günahını almış oldunuz.

Bilmiyorum yaşla mı ilgisi var bunun ama Adil Cem gibi yaşına göre çok olgun düşünceleri ve üslubu olanları gördükçe yaşla da bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Biraz daha dikkat edelim bence yazdıklarımıza, seviyeyi düşürmemek adına.

Son birkaç sayfayı okudum da giderek antu'ya benziyoruz.

Kökten katılmıyorum istesek de antu ya benzeyemeyiz ipek hanım merak etmeyin.Kepazelik diz boyu malum.

Ulen oyuncak gibi siteler,bir çakal,wiki'de Deco'yu Şanlurfaspor'a bile transfer ediyorlarsa bunuda yaparlar!

Bildiğim kadarıyla burada sadece yöneticiler değiştirebiliyordu kadroları.Ama yine de araştırmakta fayda var.He kesinleşmese bile bence bu transferi biz bitirdik gibi bişey.Malum kadro dışı kaldılar e seneye serbest kalıyorlar.Göndermeyip de ne yapacak manisa.

Son birkaç sayfayı okudum da giderek antu'ya benziyoruz.

Kökten katılmıyorum istesek de antu ya benzeyemeyiz ipek hanım merak etmeyin.Kepazelik diz boyu malum.

Doğru, bütün forumu töhmet altında bırakmak yanlış olur. Ama son birkaç sayfa antu seviyesinde olmasa da ona yakın olmuş.

Bildiğim kadarıyla burada sadece yöneticiler değiştirebiliyordu kadroları.Ama yine de araştırmakta fayda var.He kesinleşmese bile bence bu transferi biz bitirdik gibi bişey.Malum kadro dışı kaldılar e seneye serbest kalıyorlar.Göndermeyip de ne yapacak manisa.

Zaten alınmaları beni çok ilgilendirmiyor açıkcası yedek kalacaklar zaten,ama şuanda transferin bittiğini söylemek hayırlı olsun demek yanlış,resmi site açıklar eyvallah,bence olacak bu transfer ama bu sene olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt