Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Doğru, bütün forumu töhmet altında bırakmak yanlış olur. Ama son birkaç sayfa antu seviyesinde olmasa da ona yakın olmuş.

Malum transfer sezonu arada sırada renkdaşlarımız kendi heyecanlarına yenik düşebiliyorlar mazur görmek lazım.Zaten aksi şekilde yönetim gereğini yapar.Müsterih olun.:rolleyes:

Zaten alınmaları beni çok ilgilendirmiyor açıkcası yedek kalacaklar zaten,ama şuanda transferin bittiğini söylemek hayırlı olsun demek yanlış,resmi site açıklar eyvallah,bence olacak bu transfer ama bu sene olmayabilir.

neden yedek kalsınlar ne olcağı belli olmaz ki. bence sezer çok yetenekli bi çocuk orta sahanın 3 lüsünde çok çalısarak yer bulabilir. en azından cezalarda sakatlıklarda(allah korusun) formsuzlukda falan

Son birkaç sayfayı okudum da giderek antu'ya benziyoruz.

Kökten katılmıyorum istesek de antu ya benzeyemeyiz ipek hanım merak etmeyin.Kepazelik diz boyu malum.

Benzeriz niye benzemeyelim? Eğer bunları yapacak kadar hoşgörüden,anlayıştan uzaksak zaten GS li olmanın farkı nerede? Bizim iddia ettiğimiz şey buysa eğer. Yoksa fenerlilerde insan. Belki amcanın oğlu, belki baban belki annen belki çok sevdiğin bir ablan, abin. O yüzden boş konuşmaya gerek yok. Dikkat etmez, özen göstermezsek herşeye dönüşürüz.

edit: boşverin ya hiç bana uygun değil bu tarz konuşmalar. İdolü Tyler Durden,Joker ve özellikle Hasan Sabbah olan bir adama hakikaten yakışmıyor. Yokmuş gibi yapıyor geçiyoruz.

Arkadaşlar daha demin muhabbeti geçti diye hayatımda ilk kez antu'ya girdim hakketen baya seviyesiz bi siteymiş ya :D :D adamlar sende taraftarmısın falan diye birbirlerine girmişler, bence bizim forumumuzla onlarınki yanyana aynı cümlede yazarken bida düşünün.. Bida moralim bozuk olduğunda antu'ya takılcam acayip komedi ya :D

Konuyla alakali degil ama Lucescu devler ligine veda etti :)

Bu transferlere Rijkaard ne diyor acaba? Sonucta şişkin bir kadro var gelecek bir yabancı olduğunu da biliyoruz .

rakibi de o kadar güçlü değildi ama bizim o norveç takımına elendiğimiz gibi olmuş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt