Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Arsenal’de mutlu olmayan orta saha oyuncusunun menajeri, Eboue’nin Milan veya Juventus’a imza atabileceğini söyledi. Fildişili oyuncunun Londra macerası sona yaklaştı. France Football’a konuşan Emmanuel Eboue, Topçular’dan ayrılabileceğini açıkladı.

Eboue bu sezon istediği kadar forma şansı bulamamıştı. Afrikalı orta saha oyuncusu, “Zor olacağını biliyorum ancak bunun gibi geçebilecek bir sezon benim için tecrübe kazanamamak anlamına gelir. Eğer buradan ayrılacaksam başka bir ülkeye gitmeyi tercih ederim” şeklinde konuştu.

26 yaşındaki oyuncunun bu sözlerinin ardından orta saha oyuncusunun menajeri Franjo Vranjkovic, Eboue’nin İtalya’ya transfer olabileceğini söyledi.

Calciomercato.it’e konuşan Vranjkovic, “Arsenal bize 4 yıllık bir sözleşme önerdi ancak Eboue takımdan ayrılmayı tercih edebilir. Milan ve Juventus’un Eboue ile ilgiendiğini biliyoruz” dedi.

Arsenal’de mutlu olmayan orta saha oyuncusunun menajeri, Eboue’nin Milan veya Juventus’a imza atabileceğini söyledi. Fildişili oyuncunun Londra macerası sona yaklaştı. France Football’a konuşan Emmanuel Eboue, Topçular’dan ayrılabileceğini açıkladı.

Eboue bu sezon istediği kadar forma şansı bulamamıştı. Afrikalı orta saha oyuncusu, “Zor olacağını biliyorum ancak bunun gibi geçebilecek bir sezon benim için tecrübe kazanamamak anlamına gelir. Eğer buradan ayrılacaksam başka bir ülkeye gitmeyi tercih ederim” şeklinde konuştu.

26 yaşındaki oyuncunun bu sözlerinin ardından orta saha oyuncusunun menajeri Franjo Vranjkovic, Eboue’nin İtalya’ya transfer olabileceğini söyledi.

Calciomercato.it’e konuşan Vranjkovic, “Arsenal bize 4 yıllık bir sözleşme önerdi ancak Eboue takımdan ayrılmayı tercih edebilir. Milan ve Juventus’un Eboue ile ilgiendiğini biliyoruz” dedi.

renktaş asıl yeri ortasahamı :S

Eboue sağ bek,stoper ve orta sahanın sağında oynayabiliyor.

ya şimdi heyecanı kaçırmak gibi olmasın ama şimdi yani ortada hiçbir şey yokki eboue için sadece maratondaki yorumlardan nereye varabilirsinizki???

arkadaşlar transfermarkt e göre sezer ve ufuk bizde...

listeye eklediler sonra ne olduysa bi kaç dk sora listeden çıktı... resmi açıklama yarın verilir die düşünüorum...

bu arada konu sezer ve ufuk... eboue veya bir başkası konuşulaaksa yeni konu açılsın?

Manisalı Sezer ve Ufuk

Manisaspor Başkanı Kenan Yararlı ile görüştüm. Aynen aktarıyorum;

‘Galatasaray bize yanlış yaptı. Büyük takıma yakışmayan davranış biçimleri sunarak oyuncularımızı ölü fiyatına almak istediler. Görüşme isteklerinin hiç birine hayır demedim.

Önce Adnan Polat benden Sezer ve Ufuk’u istedi.

Adnan Sezgin sizi arar konuşun dedi...

Olur dedim...

Konuştuk askıda kaldı!

Oyuncu takası yapalım dediler... Mehmet Güven, Alpaslan...

Para dedim, yok dediler!...

Aradan zaman geçti...

Bu arada Sezer bana geldi; Başkanım bizi ucuza vermeyin benim için en az 3 milyon euro isteyin ki Manisaspor da kazansın dedi...

Sonra Polat ve Sezgin beni İstanbul’a çağırdılar. Kalktım gittim.

Yine aynı tavrı sergileyip işi parasız takas yoluyla bitirmek istediler. Ben de biraz para verin, bizim de paraya ihtiyacımız var. Ayrıca elimizde çok da genç yetenek var. Yani kadromuz zaten şişik, sizin futbolcularınıza da pek ihtiyacımız yok, dedim...

Sonunda;

Sezer ve kaleci Ufuk’a karşılık 2.750 milyon lira ve Mehmet Güven’le Alpaslan’ı istedik...

Konuşma bitti.

Manisa’ya döndüm.

Sezer ve Ufuk mızıklanmaya başladılar... Galatasaray’a gitmek istiyoruz dediler... İşin çivisi çıktı.... Çocukların aklı çelindi ve verimsizlik başladı.

Sezon açıldı Hocamız Mesut Bakkal geldi;

Başkanım ya satın ya vaz geçtiğinizi söyleyin. Çocuklar huzursuz, ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Satacaksanız ona göre kadro yapayım dedi.

Çare olarak Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bıraktık ki takım içi dengeler bozulmasın!

Durum budur.

Galatasaray kanadıyla da konuştum;

Her seferinde Sezer ve Ufuk transferinin henüz bitmediğini söylediler.

Niyetleri var ama tavırlar yanlış.

Futbolculara da Manisaspor’a da yazık.

Ancak Galatasaray da haklı.

Adnan Sezgin de şöyle diyor;

‘Sezer ve Ufuk altı ay sonra serbest olacak ve bedavaya gelecekler neden şimdi para verelim...’

O da haklı!

Bence bu transferler olur ama...

Osman Tanburacı

Alparslan ve Mehmet hatta birde Aykutu verelim neden hala kabul etmiyorlar ?:42:

listeye eklediler sonra ne olduysa bi kaç dk sora listeden çıktı... resmi açıklama yarın verilir die düşünüorum...

bu arada konu sezer ve ufuk... eboue veya bir başkası konuşulaaksa yeni konu açılsın?

duyum için kaynağım yok o yüzden en çok kişinin görebilceği yerde konuyu paylasmak istedim . kusura bakmayın

Eboue daha yeni sözleşmesini uzattı.Normalde bu sezon bitiyordu sözleşmesi.

Konuyu açmak için kaynak gerekli sadece ligtv'de ki yorumlar yetmez.

o site galiba üyelerin kontrolundeymiş oyle bişey duymuştum.

wikipedia gibi üyeler istediklerinde değiştirebiliyormuş.ama ne kadar doğru bilemem.

o site galiba üyelerin kontrolundeymiş oyle bişey duymuştum.

wikipedia gibi üyeler istediklerinde değiştirebiliyormuş.ama ne kadar doğru bilemem.

alakası yok... öyle bişey olması imkansız... varsa öyle bişey girer ronaldoyu messiyi ibrahimovici atarım gs ye f5 e gıcıklık olsun die...

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt