Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Klasik 31 Agustos transferi kapsamında kadroya katacağımız oyuncular bunlardır. bu sene.Adnan Sezgin hep 31 ağustosta trasnfer yapar,tabi o zamana kadar direnebilirse Sezer ve Ufuk kesin bizdeler.

Klasik 31 Agustos transferi kapsamında kadroya katacağımız oyuncular bunlardır. bu sene.Adnan Sezgin hep 31 ağustosta trasnfer yapar,tabi o zamana kadar direnebilirse Sezer ve Ufuk kesin bizdeler.

iyide hakan balta hesabına dönüp uefada oynatamayacaz o zaman heralde :confused:

O zaman hemen Haldun abimizi, Adnan Sezgin'nin yerine alalim bu isi halletsin,

biktik beklemekten ya

ya almayalım ne naz yapıyo manısabaskanı nazı biz yapacaz seneye bu adamlar bize bedavaya gelecek ya bırakın kadro geniş seneey gelsinler görsün manısa başkanı gününü

Artık olumlu yada olumsuz bu transfer bitsin. Vermiyorlarsa seneye bedavaya alırız olur biter.

Fener kapmasa bari...Onların da bu pis yönü var ihtiyaçları olsun olmasın rakip niyetleniyorsa onlara yar etmem yedek oturturum mantığıyla alıyorlar çünkü.Bkz.Mehmet Topuz

Çok maliyetli olmayan ve bize gelme olasılığı en yüksek olan kaliteli Türk oyuncular Ufuk ve Sezer'dir. En kısa süre içinde bu futbolcuları kadromuza dahil edersek çok iyi olur.

Artık bitsin şu transferler.. Şu eziklerden açıkçası bu konuda korkuyorum.. Resmen adamlar bizim ekmeğimizi yiyorlar.. Daha öncesinde de birçok olay oldu fakat hatırlarıklarımı hemen sayayım.. Önce Önder Turacı sonra Gökhan Gönül en son da Özer Hurmacı.. Wederson falan da var da onları atlıyorum.. Tuncay'da da aynı şeyler olduğunu söyleyen olmuştu onu da sayabiliriz.. Adamlar tam bir sazan.. Son anda atlayıp engelliyorlar transferimizi.. Özellikle de Gökhan Gönül olayını bizzat sitede yaşamıştık.. Aynı bu herifler gibi geldi gelecek derken son gün bizim 2 katı para verip almışlardı.. Şimdi de aynı şey olur diye artık olsun bitsin bu transfer diyorum.. Ya da bir daha hiç bulaşmayıp Türkleri alt yapımızdan çıkaralım sadece..

Gelecege yatirim.. bu ikili cok yetenekli! Alsak da kurtulsak!

Sanırım şimdilik Ufuk Ceylan geliyor.. Sezer'i de serbest kalınca bedava getirecekler.

Kaç haftadır muhabbeti geçiyor. Ne zaman hallolacak bilmiyorum.

Ya beyler,trt3 te mac vardi ,ama bende cekmiyor,avrupaya kapalimi, bir bilen ,varmidir,

Ya bundesliga maci ,avrupadanisin ,neden boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt