Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Evet bu dogru.Konu Tuncay ise sen haklisin.Ben Gökhan Gönül ile ilgili sandim.

Tuncay konusunda suclu Fatih Terim´di.Hatta Tuncay´in menejeri Hakan Sükür´ün babasiydi o zamanlar.Bu cocugu getireyim size demisti yoksa Fenerbahce alacak demisti ama Fatih Terim soguk bakmisti Tuncay´a.Yüzyilin yetenegi Cihan Haspolatli´yi daha cok tutmustu o zamanlar.Cihan Haspolatli´ya o zamanlar Lyon´un bir teklifi oldugu söyleniyordu ve Fatih Terim Tuncay yerine Cihan´i tercih etmisti.O zamanlar Adnan Sezgin ve Adnan Polat yoktu.Fatih Terim´in ikinci döneminin ilk yiliydi zaten...

Malesef ikinci Terim döneminin en büyük hatasıdır bana göre.

Konuya dönecek olursak.Ben Ufuk konusunda %100 birşey diyemem bir maçını bile izlemedim.Ama Sezer Öztürk , hem Arda hem Elano rotasyonunda sık sık yer bulur.Onlar dinlendirilirken veya sahada olmadıklarında kesin oynar ve çokta iyi oynar.Uluslararası Turnuvada yaptıkları hala aklımda...

Bence çok takılmamak lazım arkadaşlar Tuncay, Gökhan, diğerleri kaçmış filan, sınırsız bir oyuncu ordusu demektir her fırsatın değerlendirilmesi veya doğru değerlendirilmesi. Her takım için böyle şeyler vardır, kimler geldi kimler geçti deriz, hepsini değerlendirecek olsak emin olun başka fırsatlar kaçardı. Belki bir Tuncay olsa Arda çıkmayacaktı mesela. Üzülürüz elbet, işe yaramaz diyen yöneticiye de kızarız ama takılıp kalmamak lazım. Şimdi Rijkaard mesela dedi Yaseri gönderelim, verdik, iki sene sonra fenere transfer oldu forveti tek başına çekip çeviriyo, olmaz da oldu diyelim:D O zaman da Rijkaard ve yönetime mi söveceğiz?

Tuncay mı?

Tuncay'ı hala beğenmiyorum. Futbol zekası yerlerde. Bitiriciliği kötü. Dribling özelliği var o kadar. Serdar Eylik'in daha iyi bir futbolcu olacağına eminim.

Gökhan Gönül konusuna gelince, evet elimizden kaçtığına üzülüyorum. Ama Gökhan Gönül ile Uğur Uçar arasında hiç bir fark yok. İkiside hemen hemen aynı kalibrede iki oyuncu. Uğur Uçar şöyle üst üste 3-4 maç forma giysin, sonra başlar gene şova.

Ayrıca Uğur'un şöyle bir avantajı var. Gökhan orta açmak, pas atmak, topu sürmek istediğinde muhakkak topu sağa çekmek zorunda. Sol ayağı sıfır. Ama Uğur'da bu durum yok. Sakatlanmadan önce ki sezonda ki çalımları ve ortalarını dikkatle izleyin. Sol ayağı ile açtığı ortayla gol attığımız oldu.

sezer ve ufuk konusunda galatasaray yönetimi neden herhangi bir acıklama yapmıyor olumlu yada olumsuz anlayamadım acıkcası yoksa son günlerde bir acıklama olduda ben mi gözden kacırdım arkadaslar...........

Tuncay mı?

Tuncay'ı hala beğenmiyorum. Futbol zekası yerlerde. Bitiriciliği kötü. Dribling özelliği var o kadar. Serdar Eylik'in daha iyi bir futbolcu olacağına eminim.

Gökhan Gönül konusuna gelince, evet elimizden kaçtığına üzülüyorum. Ama Gökhan Gönül ile Uğur Uçar arasında hiç bir fark yok. İkiside hemen hemen aynı kalibrede iki oyuncu. Uğur Uçar şöyle üst üste 3-4 maç forma giysin, sonra başlar gene şova.

Ayrıca Uğur'un şöyle bir avantajı var. Gökhan orta açmak, pas atmak, topu sürmek istediğinde muhakkak topu sağa çekmek zorunda. Sol ayağı sıfır. Ama Uğur'da bu durum yok. Sakatlanmadan önce ki sezonda ki çalımları ve ortalarını dikkatle izleyin. Sol ayağı ile açtığı ortayla gol attığımız oldu.

Güzel bir değerlendirme :2_thumbs_up_-_anima

Konumuz Tuncay-Gökhan Gönül değil biliyorum.Ama ben zaten transferi için söylemedim konuyu.Yukarda eksik bilgi vardı onu tamamladım.Ayrıca Rijkaard , Bülent Akın'ı istesin ben yorum yapmam...O transfer profesyonellerin işi...

sezer ve ufuk konusunda galatasaray yönetimi neden herhangi bir acıklama yapmıyor olumlu yada olumsuz anlayamadım acıkcası yoksa son günlerde bir acıklama olduda ben mi gözden kacırdım arkadaslar...........

Bizim herhangi bir açıklama yapmamız gerekmez artık. Manisaspor başkanı bizim yöneticileri arar ve şartları kabul edeceğini söyler.

Manisa, Ufuk ile Sezer için yüksek bonservis isteyince Aslan, B planını devreye soktu. 1 sene beklenip 2 isim bedavaya transfer edilecek.

Haftalardır Manisaspor yönetimi ile sürdürülen Ufuk ve Sezer pazarlığında Galatasaray, fikir değiştirdi. İki oyuncu için 2 milyon 750 bin euro artı Mehmet Güven ve Yaser'i isteyen Manisa'ya, "Hayır" diyen sarı-kırmızılılar, B planını devreye soktu. Galatasaray, 1 sene daha bekleyip, Ufuk ile Sezer'i bonservissiz alacak.

Futbol AŞ Genel Müdürü

Adnan Sezgin'in, "Seneye 2 oyuncu boşa çıkacak. Bonservis ödemek istemiyoruz. Mayıs ayını bekler ve Ufuk ile Sezer'i bedavaya alırız" diyerek Manisa'ya rest çektiği öğrenildi. Gelinen bu nokta sonrasında Ege kulübünün nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

31 Ağustosda transfer ederiz biz bunları.Yerli transferi hep böyle yapıyoruz.

Ufuk'u istiyorlar da kalecilerden biri gitmedi. Ne yapacaklar 4 kaleciyi. M.Güven + Yaser + Aykut + 500.000 yeterlidir bence. Alpaslan pek görünmediğine göre o da gidebilir.

alpaslan kadrolarada hiç alınmıyor ,ilginç

Cocuk bi Gaziantep kadrosuna alinmadi. Galiba sorun cikariyormus, gitmek istiyormus. Yoksa onceki maclarda hep kadroda olmustur kendisi (1 mac haric onda da kirmizi gormustu zaten). Fakat umarim Alparslan gider diye Volkan Yaman'i tutmazlar. Onu'da versinler, yerine yerli takviye yapariz. Gerekirse paftan bi tane cikaririz ...

Manisa, Ufuk ile Sezer için yüksek bonservis isteyince Aslan, B planını devreye soktu. 1 sene beklenip 2 isim bedavaya transfer edilecek.

Haftalardır Manisaspor yönetimi ile sürdürülen Ufuk ve Sezer pazarlığında Galatasaray, fikir değiştirdi. İki oyuncu için 2 milyon 750 bin euro artı Mehmet Güven ve Yaser'i isteyen Manisa'ya, "Hayır" diyen sarı-kırmızılılar, B planını devreye soktu. Galatasaray, 1 sene daha bekleyip, Ufuk ile Sezer'i bonservissiz alacak.

Futbol AŞ Genel Müdürü

Adnan Sezgin'in, "Seneye 2 oyuncu boşa çıkacak. Bonservis ödemek istemiyoruz. Mayıs ayını bekler ve Ufuk ile Sezer'i bedavaya alırız" diyerek Manisa'ya rest çektiği öğrenildi. Gelinen bu nokta sonrasında Ege kulübünün nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kolpa , yalan haber!

Bence daha iyi olucak bizim açımızdan Manisa zararlı çıkacak bu işten ben beklemeye razıyım.

Görünen o ki baski altina aliyoruz Manisa yönetimini yavas yavas.

Medya yoluyla tehdit gibi birsey.Kafamin tasini attirirsan 5 kurus vermem bedavaya alirim der gibi.Yakinda biter bence bu is..Yerli transferler hep son gün bitmistir Galatasaray´da.Mehmet Topal gibi, Hakan Balta gibi....

Çok uzadı artık gerçekleşeceğini sanmıyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt