Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Bu yönetim türkiyeden gözde türk futbolcusu falan alamaz!!! ancak bedavaya g.zan,m.sarp gibileri alır! ayrıca kadromuzuda pohpohlamanın anlamı yok hala eksik yerler var! sağbek,stoper,solbek şart! defans hattımız sağlam değil...ayrıca sezer ve ufuk o kadarda şart değil yedek kaleci olarak orkun var aykut var sezerinde bölgesinde elano ve arda var! yani bu isimler yerine bize a.dereli,coloccini ve caner erkin lazım!

Bu yönetim türkiyeden gözde türk futbolcusu falan alamaz!!! ancak bedavaya g.zan,m.sarp gibileri alır! ayrıca kadromuzuda pohpohlamanın anlamı yok hala eksik yerler var! sağbek,stoper,solbek şart! defans hattımız sağlam değil...ayrıca sezer ve ufuk o kadarda şart değil yedek kaleci olarak orkun var aykut var sezerinde bölgesinde elano ve arda var! yani bu isimler yerine bize a.dereli,coloccini ve caner erkin lazım!

Hadi Colocciniyi anladım, herkesin hemfikir olduğu bir adam. Gözde futbolcu almak demek iyi transfer yapmak demek midir koca bir soru işareti. Topuz gözde futbolcu, maliyeti Elanodan fazla, bırak zaten almayalım, öyle bir para verseydi bizim yönetim buradaki herkes haklı olarak yerden yere vururdu, biz fener taraftarı gibi kulübün parasının boşuna harcanmasına sevinmeyiz, bir de üstüne paramız var harcıyoruz gibi beyin kıtlığının örneklerini sergilemeyiz. Gökhan Zanın alınma amacı çok net, Servetin gitmesi bekleniyordu, bir stoper alınıp Gökhan da yedek olacaktı. Sarp konusunda ancak gibileri ifadesi ne kadar doğru, sanıyorum şimdiye kadar ortaya koyduğu futbolla ne kadar isabetli olduğunu göstermiştir, bedavaya Topuz veya Özer kadar yararı olacak bir adam alınıyor ve gene eleştiriliyor, neden, çünkü akıllı davranıp para harcamak lazım:rolleyes: Kewell ve Francoda o zaman ancak gibiler kategorisine giriyor bedavaya geldiklerine göre senin mantığınla.

Takımın ihtiyaçları var diyorsun, katılıyoruz, ama ilginç olan bunların Dereli ve Caner olması. Caner biraz mantıklı olabilir ancak sağ bekte Uğur ve Sabri hakkında endişeler varken kusura bakma ama Derelinin adı bile geçmez, ya çok sağlam bir yabancı gelecektir o bölgeye ya da kimse. Arda ve Elano var demişsin Sezerin bölgesinde bu iki adam tüm lig, Avrupa ve kupa maçlarında 90 ar dakika oynayabilecekse haklısın. Bir diğer nokta, gene gözde oyuncu değiller mantığıyla Ufuk ve Sezeri istememen sanırım, ama bu isimler tahmin edemeyeceğin kadar katkı sağlayacaktır bize.

Hadi Colocciniyi anladım, herkesin hemfikir olduğu bir adam. Gözde futbolcu almak demek iyi transfer yapmak demek midir koca bir soru işareti. Topuz gözde futbolcu, maliyeti Elanodan fazla, bırak zaten almayalım, öyle bir para verseydi bizim yönetim buradaki herkes haklı olarak yerden yere vururdu, biz fener taraftarı gibi kulübün parasının boşuna harcanmasına sevinmeyiz, bir de üstüne paramız var harcıyoruz gibi beyin kıtlığının örneklerini sergilemeyiz. Gökhan Zanın alınma amacı çok net, Servetin gitmesi bekleniyordu, bir stoper alınıp Gökhan da yedek olacaktı. Sarp konusunda ancak gibileri ifadesi ne kadar doğru, sanıyorum şimdiye kadar ortaya koyduğu futbolla ne kadar isabetli olduğunu göstermiştir, bedavaya Topuz veya Özer kadar yararı olacak bir adam alınıyor ve gene eleştiriliyor, neden, çünkü akıllı davranıp para harcamak lazım:rolleyes: Kewell ve Francoda o zaman ancak gibiler kategorisine giriyor bedavaya geldiklerine göre senin mantığınla.

Takımın ihtiyaçları var diyorsun, katılıyoruz, ama ilginç olan bunların Dereli ve Caner olması. Caner biraz mantıklı olabilir ancak sağ bekte Uğur ve Sabri hakkında endişeler varken kusura bakma ama Derelinin adı bile geçmez, ya çok sağlam bir yabancı gelecektir o bölgeye ya da kimse. Arda ve Elano var demişsin Sezerin bölgesinde bu iki adam tüm lig, Avrupa ve kupa maçlarında 90 ar dakika oynayabilecekse haklısın. Bir diğer nokta, gene gözde oyuncu değiller mantığıyla Ufuk ve Sezeri istememen sanırım, ama bu isimler tahmin edemeyeceğin kadar katkı sağlayacaktır bize.

yineliyorum ufuk ve sezer bize gerekli değil! ufuk tüm sezonu yedek bekler sezerde kewel aydın nonda gibi isimlerin bile yedek kalacağı takımımızda oynayamaz! abdurrahman ısrarıma gelince coloccini alınırsa sağbeke yabancı alamayız! bu yüzden türkiyeden alınabilecek en iyi isim a.dereli! şu anki sabri ve uğurdan çok çok iyi! caner konusundada h.balta sezona formsuz başladı ve alternatifi yok caner gelirse rijkaardın gözdesi olur! hatta şöyle söyliyeyim bu 3 isim banko oynarlar!

leo franco

a.dereli coloccini servet caner

linderoth m.topal elano

keita baros arda

yineliyorum ufuk ve sezer bize gerekli değil! ufuk tüm sezonu yedek bekler sezerde kewel aydın nonda gibi isimlerin bile yedek kalacağı takımımızda oynayamaz! abdurrahman ısrarıma gelince coloccini alınırsa sağbeke yabancı alamayız! bu yüzden türkiyeden alınabilecek en iyi isim a.dereli! şu anki sabri ve uğurdan çok çok iyi! caner konusundada h.balta sezona formsuz başladı ve alternatifi yok caner gelirse rijkaardın gözdesi olur! hatta şöyle söyliyeyim bu 3 isim banko oynarlar!

leo franco

linderoth m.topal elano

keita baros arda

Hala Arda'yı ısrarla sol winger forvet yazan arkadaşları anlamak zor gerçekten de..

Dün gece Kewell yoktu.. Yine de koymadı oraya Arda'yı Rijkaard, koymayacak ta.. Elano Ayhan'ın yerine geçecek ve büyük ihtimal Ayhan biraz daha geriye Topal'ın yerine kayacak(Topal gelene kadar)..

Arda=Iniesta'dır..

Bu Rijkaard gelmeden önce de belliydi artık kesinlikle böyledir..

Bu performansla devam ederse seneye Arda'nın gideceği takım da bellidir.. "Barça"

Dün oynamadılar maçta . Bence 2 si de gelir en geç 31 Ağustos ' a kadar .

Ya su 2 adam mı çözücek problemleri . Bu kadar üstünde durmayın suan bize direk 11'e girecek transfer gerekiyor . Bugün antep gibi bir takım karsında 3 pas yapamadık geride oyun kuramadık. Baros etkisiz bence bu senede işimiz zor. Gecen seneden bir fark göremiyorum ben acıkcası .

:mad:kafamı taşlara vurasım geliyor:42:

leo franco

linderoth m.topal elano

keita baros arda

Herhalde Ufuk yedek bekleyecek, birinci kaleci olamayacağı açık Francoyu getirmişken, ama iyi bir yedek kazanmak ve uzun süre kalede yabancı kontenjanı kullanmak istemiyorsak bunun tek yolu Ufuğu renklerimize bağlamaktır. Kewell, Aydın, Nonda gibi isimlerin yedek bekleyeceği takımda nasıl bir mantıktır, izahı güç olsa gerek çünkü Sezerin uzaktan yakından saydığın isimlerle alakası yok, ben önceki mesajımda belirttim kimi yedekleyeceğini. Bu mantıkla bu takımda Kewell, Aydın, Nonda yedek bekleyecekse stopere Colocciniye ne gerek var:eek:

Ne Dereli Uğur ve Sabriyi keser ayrıcac senin kadroda, ne de Caner Hakanı. Sakat Linderoth kadroda, Arda sol açıkta:90:

dün 2 oyuncuda maçta oynamadı büyük ihtimalle transfer gerçekleşçek ama bu iki oyuncuyada yazık olacağını düşünüorum bu bizm geniş kadaroda 5maç oynayamaz bunlar

özellikle ufuk

Transfer döneminin sonlarına kadar direnecekler en fazla..Ağırdan almamız çok iyi mecbur satacaklar..

Ha satmadılar mı?Hiç problem değil sezon sonu beleş alırız..

Derhal alınmalıdırlar. Ciddi endişelerim var Ufuk konusunda. Fenerbahçe de Volkan'ın yedeği yok gibi. Herkes gördü Babacan'ın cürmünü. Aziz kapmadan bir an evvel kapatmak lazım Ufuk'u.

Dur bir soluklan önce, sonra da iki düşünüp bir yaz lütfen.. Burası önüne gelenin yönetime sallayabileceği bir yer değil.

Agzı olan konusuo bizim sokaga atıcak paramız yok uygun bi teklif yaparsın arsenalın chamakha yaptıgı gibi beklemeye cekilirsin kabul etmezlerse onların bilicegi iş ocak ayında bi protokol haziranda 0 bonservisle sendeler zaten kadromuz kalabalık oyle hemen ihtiyacımız olmaz bosuna yönetime sallamayın ;)

Agzı olan konusuo bizim sokaga atıcak paramız yok uygun bi teklif yaparsın arsenalın chamakha yaptıgı gibi beklemeye cekilirsin kabul etmezlerse onların bilicegi iş ocak ayında bi protokol haziranda 0 bonservisle sendeler zaten kadromuz kalabalık oyle hemen ihtiyacımız olmaz bosuna yönetime sallamayın ;)

kardeş şu an takımın tek eksiği benim gözümde savunmanın ortası.oraya coloccini gibi adam alırsa yönetim pek sorun olmaz

bide uğur uçar oynasın tamamdır iş

yönetime laf atanlar çoğaldı.yarın da rejkaarda laf atmaya başlarlar

yönetime laf atanlar bence muhalefetin yakınları, dostları.adnan polatı istemiyorlar.boşun da beklemesinler onlar başka bişeyi alacaklar

Evet savunmaya takviye lazım türkiyeyi götürür bu savunma ama avrupada gözünün yasına bakmazlar ayagına hakim mücadeleci yası genc ama tecrübeli bi oyuncu almamız lazım rijkaard gibi bi hoca sabriye nasıl sabrediyo anlamıyorum:o gerci bide olegueri vardı:o

gözde oyuncu almak lazım demişsin biz burada şov yapmıyoruz bazıları gibi

gözde oyuncu demişsin yazdığın iki Türk abdurrahman ve caner

abdurrahman sence ilk 11de oynayacak adam mı

caneri sol beke koymuşsun Hakan Balta'yı kesemez kaldı ki adamın asıl yeri sol bek değil sol beke adam ararken gidip sol açık alıp oraya koymak ne kadar mantıklı olur coloccini de gelirse iyi olur

Gökhan Zan hala bu ülkenin en iyi 4 stoperinden birisidir bunlar Servet-Gökhan-Emre Güngör-Emre Aşık bizim oyuncularımız diye yazmadım başka stoper yok

Mustafa Sarp da kendini göstermeye başladı boş transfer değil

ama Türk oyuncu alamıyorsak Adnan Sezgin'in de etkisi olabilir

galiba gidip ismaile topuza çuvalla para vermemizi bekliyorsun ismail ve topuza o kadar para versek burada yönetime sayıyor olurduk şimdi

Dur bir soluklan önce, sonra da iki düşünüp bir yaz lütfen.. Burası önüne gelenin yönetime sallayabileceği bir yer değil.

ne sallaması yalanmı söylüyorum yazdıklarım gayet mantıklı! esas sizin gibi yönetim avukatları olduğu sürece biz bi 10 yıl daha sağbekte sabriyi izleriz!

gözde oyuncu almak lazım demişsin biz burada şov yapmıyoruz bazıları gibi

gözde oyuncu demişsin yazdığın iki Türk abdurrahman ve caner

abdurrahman sence ilk 11de oynayacak adam mı

caneri sol beke koymuşsun Hakan Balta'yı kesemez kaldı ki adamın asıl yeri sol bek değil sol beke adam ararken gidip sol açık alıp oraya koymak ne kadar mantıklı olur coloccini de gelirse iyi olur

Gökhan Zan hala bu ülkenin en iyi 4 stoperinden birisidir bunlar Servet-Gökhan-Emre Güngör-Emre Aşık bizim oyuncularımız diye yazmadım başka stoper yok

Mustafa Sarp da kendini göstermeye başladı boş transfer değil

ama Türk oyuncu alamıyorsak Adnan Sezgin'in de etkisi olabilir

galiba gidip ismaile topuza çuvalla para vermemizi bekliyorsun ismail ve topuza o kadar para versek burada yönetime sayıyor olurduk şimdi

futbol bir showdur zaten ve iyi futbolcularla iyi futbol oynanır! abdurrahman ve caner yerine hamit ve malik fathiyide yazardım ama bu yönetimle hayal olur! yönetimin politikası varsa yoksa yabancı...ayrıca yazdığım 3 oyuncuda gelse banko oynarlar 4-3-3 sisteminde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt