Mustafa OKTAY
Sarı Üye
- 24 Mayıs 2009
- 841
- 0
- 1.286
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan
Malesef ikinci Terim döneminin en büyük hatasıdır bana göre.
Konuya dönecek olursak.Ben Ufuk konusunda %100 birşey diyemem bir maçını bile izlemedim.Ama Sezer Öztürk , hem Arda hem Elano rotasyonunda sık sık yer bulur.Onlar dinlendirilirken veya sahada olmadıklarında kesin oynar ve çokta iyi oynar.Uluslararası Turnuvada yaptıkları hala aklımda...
Evet bu dogru.Konu Tuncay ise sen haklisin.Ben Gökhan Gönül ile ilgili sandim.
Tuncay konusunda suclu Fatih Terim´di.Hatta Tuncay´in menejeri Hakan Sükür´ün babasiydi o zamanlar.Bu cocugu getireyim size demisti yoksa Fenerbahce alacak demisti ama Fatih Terim soguk bakmisti Tuncay´a.Yüzyilin yetenegi Cihan Haspolatli´yi daha cok tutmustu o zamanlar.Cihan Haspolatli´ya o zamanlar Lyon´un bir teklifi oldugu söyleniyordu ve Fatih Terim Tuncay yerine Cihan´i tercih etmisti.O zamanlar Adnan Sezgin ve Adnan Polat yoktu.Fatih Terim´in ikinci döneminin ilk yiliydi zaten...
Malesef ikinci Terim döneminin en büyük hatasıdır bana göre.
Konuya dönecek olursak.Ben Ufuk konusunda %100 birşey diyemem bir maçını bile izlemedim.Ama Sezer Öztürk , hem Arda hem Elano rotasyonunda sık sık yer bulur.Onlar dinlendirilirken veya sahada olmadıklarında kesin oynar ve çokta iyi oynar.Uluslararası Turnuvada yaptıkları hala aklımda...