Berk YILMAZ
Cezalı
- 15 Nisan 2009
- 2.530
- 0
- 1.306
Cevap: # Ufuk Ceylan
Bülent Timurlenk , Lig tv ' de Avrupadan futbol programına çıkan kişi değilmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufuk Ceylan %90 Galatasaray'da. Dün de kadroya alınmamıştı zaten Manisa maçında..
Kadro dışıydı çünkü. Sezer Öztürk'ye öyleydi ama Sezer geri adım attı Ufuk atmadı. Neticesinde de Ufuk kazandı ve Galatasraay'a transferi gerçekleşti. Beğendiğim bir kalecidir. Leo Franco'dan sonra bu takımı taşır. Akibeti Aykut veya Fevzi Elmas gibi asla olmaz.Ufuk Ceylan %90 Galatasaray'da. Dün de kadroya alınmamıştı zaten Manisa maçında..
Ufuk geliyorsa nedense Sercan hakkında ümitlerim azaldı.Transferin son günlerinde 3 transfer birden yaparlar mı ?
Sol taraftaki değilmi?
![]()
Kimi harcamısız? Aykut'a, Orkun'a gereken sansı vermedik mi? Aykut sampiyon oldugumuz sezonun son macında bizi sampiyonluktan edebilirdi, zira sans yanındaydı ve papazin her zaman pilav yemeyecegini gorduk bir sonraki sezon. Gecen sezon bizi sampiyonlar liginden etti, sezona Aykut sayesinde eksi moralle basladık. Akabetinde yine gecen sene Turkiye kupasında kapattıgı koseden yedigi hatalı golden bir hedefimizden daha olduk. Bumu harcadıgımız kaleci?
Yahu yok artık bu kadar da! Aykut kaç maç kurtardı son şampiyonluğumuzda? Ne çabuk unutuyor insanlar ya..
Son 12-13 yılda kaç kere teslim etmişiz yerli kalecilere kaleyi de yerli kaleci alma peşine düşmüşüz?..
Geçtim hepsini; Aykut ve Orkun son 2 yıldır gelmiş 2 yabancıdan da kat kat üstündür.
Yahu yok artık bu kadar da! Aykut kaç maç kurtardı son şampiyonluğumuzda? Ne çabuk unutuyor insanlar ya..
Son 12-13 yılda kaç kere teslim etmişiz yerli kalecilere kaleyi de yerli kaleci alma peşine düşmüşüz?..
Geçtim hepsini; Aykut ve Orkun son 2 yıldır gelmiş 2 yabancıdan da kat kat üstündür.
O son şampiyonluk az daha Sivas deplasmanında gidiyodu gümbürtüye.İnanılmaz hatalar yaptı.Bukres macındaki performansı da cabası.
DeSanctis kadar hata yapmamıştır..
Benim Leo'yu da gözüm tutmadı. Zaten maç boyu 2-3 kere geliyor rakipler, ikisinden birini içeri alıyor.