Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Bülent Timurlenk , Lig tv ' de Avrupadan futbol programına çıkan kişi değilmi?

Sol taraftaki değilmi?

%5BUNSET%5D.jpg

Ufuk Ceylan %90 Galatasaray'da. Dün de kadroya alınmamıştı zaten Manisa maçında..

Ufuk Ceylan %90 Galatasaray'da. Dün de kadroya alınmamıştı zaten Manisa maçında..
Kadro dışıydı çünkü. Sezer Öztürk'ye öyleydi ama Sezer geri adım attı Ufuk atmadı. Neticesinde de Ufuk kazandı ve Galatasraay'a transferi gerçekleşti. Beğendiğim bir kalecidir. Leo Franco'dan sonra bu takımı taşır. Akibeti Aykut veya Fevzi Elmas gibi asla olmaz.

Ufuk seneye Leo Franco'yu keser. Hatta şimdi bile keserse şaşırmam. O derece kaliteli.

Ufuk geliyorsa nedense Sercan hakkında ümitlerim azaldı.Transferin son günlerinde 3 transfer birden yaparlar mı ?

eee ne olmuş bu adama ne açıklaması yaptı

bilgi bilgi bilgi :D:D

Kimi harcamısız? Aykut'a, Orkun'a gereken sansı vermedik mi? Aykut sampiyon oldugumuz sezonun son macında bizi sampiyonluktan edebilirdi, zira sans yanındaydı ve papazin her zaman pilav yemeyecegini gorduk bir sonraki sezon. Gecen sezon bizi sampiyonlar liginden etti, sezona Aykut sayesinde eksi moralle basladık. Akabetinde yine gecen sene Turkiye kupasında kapattıgı koseden yedigi hatalı golden bir hedefimizden daha olduk. Bumu harcadıgımız kaleci?

Yahu yok artık bu kadar da! Aykut kaç maç kurtardı son şampiyonluğumuzda? Ne çabuk unutuyor insanlar ya..

Son 12-13 yılda kaç kere teslim etmişiz yerli kalecilere kaleyi de yerli kaleci alma peşine düşmüşüz?..

Geçtim hepsini; Aykut ve Orkun son 2 yıldır gelmiş 2 yabancıdan da kat kat üstündür.

Yahu yok artık bu kadar da! Aykut kaç maç kurtardı son şampiyonluğumuzda? Ne çabuk unutuyor insanlar ya..

Son 12-13 yılda kaç kere teslim etmişiz yerli kalecilere kaleyi de yerli kaleci alma peşine düşmüşüz?..

Geçtim hepsini; Aykut ve Orkun son 2 yıldır gelmiş 2 yabancıdan da kat kat üstündür.

Şanslarını iyi değerlendirmeleri lazım, kusura bakmasınlar....

De Sanctis ve Leo'dan iyi degillerdi kusura bakma, belki Orkun tartisilabilir ama Aykut malesef degil. Refleksle cizgide saga sola atlamakla omuyor bu is sadece.

Yerli kalecilerden bir tanesinin bile ne zaman kalesini terkedecegini dogru duzgun ogrendigini gormedim. Gelmis gecmis en iyi kalecilerimiz bile bilmiyordu bunu bence, tamam muthis refleksleri vardi vs. ama artik kalecilerden bir oyuncu olmasi bekliyor sadece cizginin ustunde durana yer yok.

O son şampiyonluk az daha Sivas deplasmanında gidiyodu gümbürtüye.İnanılmaz hatalar yaptı.Bukres macındaki performansı da cabası.

O son şampiyonluk az daha Sivas deplasmanında gidiyodu gümbürtüye.İnanılmaz hatalar yaptı.Bukres macındaki performansı da cabası.

DeSanctis kadar hata yapmamıştır..

Benim Leo'yu da gözüm tutmadı. Zaten maç boyu 2-3 kere geliyor rakipler, ikisinden birini içeri alıyor.

De Sanctis zaten kötüydü iyi olsa yollanmazdı onunda çok hataları vardı.Ama Aykut ve Orkun zaten yeterli değilller o ayrı bi konu onun için Ufuk gelirse çok iyi olur 23 yaşında iyi bi kaleci genç ve gelişime de açık dolayısıyla.

De Sanctis rezaletüstü bir kaleciydi,o varken cogu mac kalecisiz gibi oynadik,ama en önemlisi Fenere 4-1 yenildigimiz macdaki hatalari,bu yilki yapilanmada en sevindigim olaylarin basinda geliyor Santis in köyüne gitmesi,ha bir ikinciside M.Güven ve V.Yaman a kapi gösterilmesi.

Bu hoca gercekten herseyi görüyor,bu hocaylada basarisiz olursak faturayi kime keseriz bilemiyorum,ama basarisizlik kelimesi ile Galatasaray bu sene yanyana cok zit kelimeler,Allahinda izniyle bu yil bu takimdan cok sey bekliyorum,ilk icraaat BJK yi ASY de net bir skorla devirmek,akabinde Feneri cöplügünde alt etmek,gerisi zaten corap sökügü gibi gelir...

S&S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt