Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Kaçırmamamız gereken transferlerın ılk ayagı.

1.hoffeneım LI beck tır.

2.UFUK

En önemlı 2 transfer

devamı olıverea

İzmir gece hayatının değişmez müdavimlerinden!!!İstanbul'da hepten cozutur. Hem elinde Aykut gibi bir kaleci varken Ufuk Ceylan neden???

İzmir gece hayatının değişmez müdavimlerinden!!!İstanbul'da hepten cozutur. Hem elinde Aykut gibi bir kaleci varken Ufuk Ceylan neden???

aykut? gibi kaleci?

:o

neyse her düşünceye saygılıyız ufuk ceylan cok iyi bir transfer olur eger sinan bolat alınmıyacaksa

ben Aykut'a yeterince şans verilmediğini düşünüyorum!!! bence sinan bolat'tan bile kaliteli bir kaleci ;)

Aykuta şansın kralı verildi.Geçen yılki sivas maçını hatırlayın.Yerlerde apalaya apalaya zorla topu içeri soktu.Cinnet geçirtti bana..

Şahsen aykut falan istemiyorum.Satılsın.

Aykut'un kalede durmasını gectim kale arkasında durması bile bir futbolsever için görüntü kirliligi;)

Ufuk bence güvenildiği zaman Rijkaard'ın ellerinde Galatasaray'ın kalesini koruyabilir, Valdes örneğindeki gibi, adam ne hatalar yapsada Rijkaard ondan vazgeçmedi ve arkadasında durdu, Ufuğ'un yaşı ve potansiyeli itibarı ile mükemmel bir adaydır..

Alınırsa çok iyi bir transfer olur. Türk kalecilere güvenmemiz şart

Aykut'u eleştirenlere Rüştü'nün ilk milli maçında 4 gol yediğini hatırlatırım. Bu işler sabır işi!!! Ayrıca sabır Türk futbolunun da neden diğer liglerden geri kaldığının da bir cevabı ;)

Beyler Kanal A'da ki Ümit Aktan'ın sunduğu haydi maça programında gazeteci Hakan Can Ufuk için manisanın 5 milyon euro istediğini ve Galatasaray'ın Ufuk'u almasının imkansız olduğunu söyledi.

5m€ mu ? :008: Sallamadır bence haber, adam transfer olduktan sonra bile kesin birşey bilinmezken böyle saçma haberler çıkması gayet doğal ama sallayan arkadaş iyi sallıyamamış.

30.06.2010 sözlesme bitiş olmadı seneye belese alırız;)

Ufuk Ceylan'ı çoğu kez Manisa'da Galatasaraylılar derneğinde görmüşlüğüm vardır.Hasta Galatasaray'lı olduğunu herkes bilir Manisada.Takımımıza gelmesini çok isterim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt