Cevap: # Ufuk Ceylan
“BÜYÜK TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM”
Manisaspor’un genç file bekçisi Ufuk Ceylan, transferi konusundaki tercihini “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”nda açıkladı: “Büyük takımlarda oynamak istiyorum. Kulübüm hangi takımla anlaşır ise o takıma giderim. Bu takım Galatasaray’da olabilir, Fenerbahçe de; transferimde kaos yaşanmaz” dedi.
İşte genç file bekçisinin gündem yaratacat sözleri:
“BÜYÜK TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM”
Radyospor'un haberine göre, Geçen sezon şampiyon olduk ve A Milli Takıma yükseldim. Çok mutluyum, ama şimdi daha büyük hedefler koydum önüme...
Manisaspor’la bir sezon daha sözleşmem devam ediyor, ama ben başkanımız Kenan Yaralı’ya da söyledim, “Kulübün menfaatleri doğrultusunda büyük bir takıma gitmek istiyorum” dedim.
Bundan sonrası yönetimimizin vereceği karar bağlı, uygun görürlerse büyük takımlardan birinde forma giymek istiyorum.
“GALATASARAY’A DA FENERBAHÇE’YE DE AYNI MESAFEDEYİM”
Yönetimimiz hangi takımı uygun görür ise ben orada oynarım: Galatasaray’da da oynayabilirim Fenerbahçe’de de... İki kulüpte çok büyük... Her iki kulüpte de seve seve oynayabilirim.
Mehmet Topuz abi, transferi konusunda bazı açıklamalardan dolayı zor günler yaşadı ama, benim “Galatasaray’ı ya da Fenerbahçe’yi ısrarla istiyorum” şeklinde bir açıklamam olmadı. Yönetimimiz karar verecek.
Kulübümüz uygun görmez ise Manisaspor için Süper Lig’de elimden geleni yapacağım.
Aslına bakarsanız, geçen sene de büyük takımlardan teklif gelmişti. Ama Manisaspor’da kalmayı tercih ettim. 1 sezon daha dolu dolu oynayım diye düşünüyordum. Manisaspor’da ligde 30 maç oynadım. Bu da bana iyi bir tecrübe oldu. A Milli Takım’a yükselmeyi hedefliyordum. Sağolsun Fatih Terim hocamız beni milli takıma aldı.Bu hedefimi gerçekleştirdim.
Büyük takımlar için yeterli olduğumu düşünüyorum. Ne yaşanması gerekiyor ise onu yaşarız. Kendime güveniyorum. Büyük takımlarda da başarılı olurum. Zaten eskiye göre genç kalecilere daha fazla güveniyorlar.
https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79875