Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

32 bir kaleci için büyük bir yaş değil önce bunu belirtiyim.De Sanctis Franco'dan ay olarak büyük ama o gelirken bir sorun olmadı.:) Ufuk iyi hoş ama önünde bekleyen bir kaleci olmalı.Bu onu daha iyi olmaya itmeli.Anadolu'dan geldiği gibi Galatasaray kalesini korumak zor olabilir.Tabii sonra iyi performans gösterirse kale onun olsun yıllarca buna kimsenin itirazı olmaz.

2. Mehmet Topuz vakası!

Mehmet Topuz Transferinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen F.Bahçe şimdi de Manisaspor'un genç file bekçisi Ufuk Ceylan'ın transferinde G.Saray ile karşı karşıya geldi.

Milliyet gazetesinin 12 haziran tarihli haberine göre Türkiye günlerdir Mehmet Topuz’un transferi ile çalkalanırken, benzer bir olay da Manisaspor’un başarılı kalecisi Ufuk Ceylan konusunda yaşanıyor. Galatasaray’ın aylardır kadrosuna katmak için uğraş verdiği ve prensipte anlaştığı genç kaleci için Fenerbahçe’nin devreye girmesi, transferin uzamasına neden oldu.

Ege kulübünün sarı-kırmızılı takıma gitmeye sıcak bakan milli kalecinin bonservisini 4 milyon euro olarak belirlediği ve bu yüzden Aslan’ın geri adım attığı kaydedildi. Takas ve bir miktar para formülünü öneren ancak olumsuz yanıt alan Cim-Bom bu transferde futbolcunun kendilerinde oynama isteğini koz olarak kullanmak istiyor.

Genç file bekçisinin menajeri Ahmet Bulut ise, Ufuk’un yaşananlardan etkilenmemesi ise Kuşadası’nda tatile gittiğini belirterek, “Mehmet Topuz olayı hepimize ders oldu. Burada profesyonelce görüşmeler olur ve imzalar daha sonra atılır. Aksi şekilde transfer elimize yüzümüze bulaşır” dedi.

Bulut ayrıca, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Ufuk Ceylan için öncelikle kulüplerin anlaşması gerekiyor. Ufuk, zaten üç büyük takımdan birinde oynamak istiyor. Manisa’da da kalabilir ama kulüpler anlaşırsa biz gider imzayı atarız. Futbolcunun isteği doğrultusunda Manisaspor hangi takımla anlaşırsa Galatasaray’a da Fenerbahçe’ye de Ufuk transfer olur” dedi.

Kaynak : Milliyet

Fener bu yapar . Yuzsuz takim ama bu haber kolpa bana gore Fener'in kaleciye ihtyaci yok ve o konuda altyapilari basarili.

MANİSASPOR'DAN 'UFUK' AÇIKLAMASI!..

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Manisaspor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Zeki Ayaydın, kaleci Ufuk'un 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve başka bir takıma gitmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Ayaydın, ''Kalecimiz Ufuk ile Manisaspor kulübünün sözleşmesi devam etmektedir. Sözleşmemizin sona ermesine henüz 1 yıl daha var. Ufuk'un hiçbir yere gitmesi söz konusu değildir. Oyuncumuzu almak isteyen kulüplerin, ilk olarak Manisaspor Kulübü ile temasa geçmeleri gerekmektedir'' dedi.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79855

Bu açıklama gayet normal.Adamların ağzından "satmıyoruz" kelimesi çıkmamışki. 1 yıl daha sözleşmesi var almak isteyen öncelikle kulüble anlaşmalıdır diyorlar bu gayet doğal bir şey.

MANİSASPOR'DAN 'UFUK' AÇIKLAMASI!..

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Manisaspor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Zeki Ayaydın, kaleci Ufuk'un 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve başka bir takıma gitmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Ayaydın, ''Kalecimiz Ufuk ile Manisaspor kulübünün sözleşmesi devam etmektedir. Sözleşmemizin sona ermesine henüz 1 yıl daha var. Ufuk'un hiçbir yere gitmesi söz konusu değildir. Oyuncumuzu almak isteyen kulüplerin, ilk olarak Manisaspor Kulübü ile temasa geçmeleri gerekmektedir'' dedi.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79855

Aslinda bizim yonetim bonservissiz almayi sever 1 yil daha pissin Manisa da :)

Yada Manisa ile bizim aramiz iyi olmustur hep 1 -2 kiralik genc oyuncu versek arti para bize satarlar.

“BÜYÜK TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM”

Manisaspor’un genç file bekçisi Ufuk Ceylan, transferi konusundaki tercihini “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”nda açıkladı: “Büyük takımlarda oynamak istiyorum. Kulübüm hangi takımla anlaşır ise o takıma giderim. Bu takım Galatasaray’da olabilir, Fenerbahçe de; transferimde kaos yaşanmaz” dedi.

İşte genç file bekçisinin gündem yaratacat sözleri:

“BÜYÜK TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM”

Radyospor'un haberine göre, Geçen sezon şampiyon olduk ve A Milli Takıma yükseldim. Çok mutluyum, ama şimdi daha büyük hedefler koydum önüme...

Manisaspor’la bir sezon daha sözleşmem devam ediyor, ama ben başkanımız Kenan Yaralı’ya da söyledim, “Kulübün menfaatleri doğrultusunda büyük bir takıma gitmek istiyorum” dedim.

Bundan sonrası yönetimimizin vereceği karar bağlı, uygun görürlerse büyük takımlardan birinde forma giymek istiyorum.

“GALATASARAY’A DA FENERBAHÇE’YE DE AYNI MESAFEDEYİM”

Yönetimimiz hangi takımı uygun görür ise ben orada oynarım: Galatasaray’da da oynayabilirim Fenerbahçe’de de... İki kulüpte çok büyük... Her iki kulüpte de seve seve oynayabilirim.

Mehmet Topuz abi, transferi konusunda bazı açıklamalardan dolayı zor günler yaşadı ama, benim “Galatasaray’ı ya da Fenerbahçe’yi ısrarla istiyorum” şeklinde bir açıklamam olmadı. Yönetimimiz karar verecek.

Kulübümüz uygun görmez ise Manisaspor için Süper Lig’de elimden geleni yapacağım.

Aslına bakarsanız, geçen sene de büyük takımlardan teklif gelmişti. Ama Manisaspor’da kalmayı tercih ettim. 1 sezon daha dolu dolu oynayım diye düşünüyordum. Manisaspor’da ligde 30 maç oynadım. Bu da bana iyi bir tecrübe oldu. A Milli Takım’a yükselmeyi hedefliyordum. Sağolsun Fatih Terim hocamız beni milli takıma aldı.Bu hedefimi gerçekleştirdim.

Büyük takımlar için yeterli olduğumu düşünüyorum. Ne yaşanması gerekiyor ise onu yaşarız. Kendime güveniyorum. Büyük takımlarda da başarılı olurum. Zaten eskiye göre genç kalecilere daha fazla güveniyorlar.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=79875

Sağlam kumaşı var ve 2-3 sene içinde ilk 11 in değişilmez oyuncusu olacağı kanaatindeyim mutlaka takımımıza kazandırılmalı...

Eger Ufuk Ceylan yedek kaleci olarak alinamazsa, Serkan Kirintili'i Galatasaray'imizda görmek isterim, bilmem siz nasil düsünüyorsunuz Serkan Kirintili hakkinda. Kendisi Ankaragücu'de oynuyor, bence saglam yedek kaleci.

Leo Franco'da birinci kaleci olarak aliniyo zaten, (resmi aciklama gelmedi). Bu transferi bitti olarak görüyorum ben.

Leo franco yu çok rahat kesecektir alınmalı bence...

Manisa satmayacağını açıkladı.İyi bir bonservis vermezsek alamayız.

Bu sene olmadı seneye bonservissiz gelir.1 yıl sonra sözlesmeis bitiyor.Galatasaraylı olduğu söyleniyor.Talibi olsa da bizi tercih edecektir o zaman.Hem Fener teklif yapup kabul ederse karekterini de görmüs oluruz.

Bu adamın yaptığı iki farklı açıklamayı da okudum.İkisindede röportaj olduğu belliydi.Ve ikincisinde kıvırmaya başlamış gibi geldi bana.Sanırım Fb gerçekten ilgileniyor.Ve iyi para önerilmiş.Kıvırmaya müsait, süper profesyonel adam istemiyorum ben bu kulüpte. Türkiye'de ya Galatasaray'da oynamak isteyeceksin ya diğerlerinde.Muallakta kalan adamdan hayır gelmez.

# Sezer Öztürk

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

İHA

https://www.youtube.com/watch?v=mOA6AGDnRqk

Cevap: Sezer Öztürk

önemli bir ofansif orta saha alınırsa takıma yarar sağlıçaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt