Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk

sezer öztürk ile ilgilendiğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor.. az önce radyosporda manisaspor başkanı konuştu. kulubünün geleceği ve elindeki oyuncuların transferleri hakkında bilgi verdi.. kaleci ufuk’a hem biz hem de f5 talip olmuş.. ama manisa spor un istediği rakama her iki kulupte yaklaşamamış.. sezer örtürk e hiçbir resmi teklif gelmemiş..bilginize

ALINTI ...

Sezer iyi bir oyuncu.Böyle yası 26 yı geçmemis iyi oyuncuları görmek Kadromuza derinlik katar.Her sezon en az 5-6 gol atıp 6-7 tane asist üretebilecek bir potansiyeli var.Rijkaard sans verirse patlama da yapabilir.İnsallah doğrudur.

Beş sene önceki 19 yaş altı Milli Takım ile yarı final oynadığında Avrupa Şampiyona'sında çok konuşmuştuk onun hakkında.Keşke biz alabilsek diye.O zamanlar bir kaç maçını izlediğimizde hayran olmamak elde değildi.Son dönemlerini bilmiyorum ama eskiden Avrupa'da geleceğin yıldız adayı olarak lanse ediliyordu.

kendisini u19 maçlarında izlerdim, ukrayna'yla yaptığımız maçta şuan kiev'in göbeğinde oynayan aliev'le fena düelloya girmişlerdi. geç oldu ama inşallah ait olduğu yere dönecektir. bu biz olursak çok iyi olur :D

sezer öztürk ile ilgilendiğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor.. az önce radyosporda manisaspor başkanı konuştu. kulubünün geleceği ve elindeki oyuncuların transferleri hakkında bilgi verdi.. kaleci ufuk’a hem biz hem de f5 talip olmuş.. ama manisa spor un istediği rakama her iki kulupte yaklaşamamış.. sezer örtürk e hiçbir resmi teklif gelmemiş..bilginize

ALINTI ...

Emrah Bey, bir önceki sayfada bu mesajı yazmış.Bu başkanların ne kıymetli futbolcuları varmış, Süleyman Hurma ve türevleri çoğalmaya başladı.Ben olsam 4 büyük kulüp bir araya gelip bu işe bir son verirdim.2Milyon etmeyecek adamlar için 5m eurolardan kapı açılıyor.Almazsan , ellerinde patlar.Bu kadar basit.

Butun baskanlar gibi buda ortami kizistirmak icin yapilmis bir aciklama

Emrah Bey, bir önceki sayfada bu mesajı yazmış.Bu başkanların ne kıymetli futbolcuları varmış, Süleyman Hurma ve türevleri çoğalmaya başladı.Ben olsam 4 büyük kulüp bir araya gelip bu işe bir son verirdim.2Milyon etmeyecek adamlar için 5m eurolardan kapı açılıyor.Almazsan , ellerinde patlar.Bu kadar basit.

Daha Anadolu kulüplerinde bir sürü böyle oyuncu var,hepsinin başkanları böyle davranırsa oyunculara yazık olucak...

Eren Güngör,Murat Ceylan,Sezer Öztürk ve daha niceleri...

Sezer yetenekli bir takım oyuncusu, bana kalırsa transfer edilmeli (murat Ceylan ve mümkünse Eren Güngör ile beraber:) hatta Sercan ve Ufuk da alınırsa iyi olur). Hepsi 18-24 yaşları arasında her mevkiden 5 futbolcu. O zaman geleceğin takımı olabiliriz.

Sezer yetenekli bir takım oyuncusu, bana kalırsa transfer edilmeli (murat Ceylan ve mümkünse Eren Güngör ile beraber:) hatta Sercan ve Ufuk da alınırsa iyi olur). Hepsi 18-24 yaşları arasında her mevkiden 5 futbolcu. O zaman geleceğin takımı olabiliriz.

Hocam artik gelecegin takimini kurup durmaktan biktim ben yaw...

Artik basarilari alalim yani...

Cevap: # Ufuk Ceylan

Transferin gözde isimleri arasında yer alan Manisaspor’un milli kalecisi Ufuk Ceylan’ı kadrosuna katmak isteyen ancak 4 milyon euroluk bonservisi nedeniyle geri adım atan Cim-Bom’a umut doğdu.

Milliyet'in haberine göre genç kalecinin, geçen sezondan 20 maçtır ödenmeyen alacakları için kulübe ihtarname çektiği öğrenildi. Arkadaşı Sezer Öztürk’le beraber, alacaklarını tahsil etmek için kulübe noter yoluyla ihtarname çeken genç file bekçisine Ege kulübü, 30 gün içinde ödeme yapmazsa, talimatlara göre serbest kalacak.

Manisaspor kabul etmedi

Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı file bekçisi, ekonomik açıdan zor günler geçiren Manisaspor’un paraları yatırmaması durumunda büyük olasılıkla prensipte anlaştığı sarı-kırmızılılara gelecek. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin talip olduğu kalecinin bonservisi için Cim-Bom, 1.5 milyon euro ve iki futbolcu önermiş ancak olumsuz yanıt almıştı.

Kiralık gittiği Beylerbeyi’nden dönen Fırat’ı üçüncü kaleci yapacak olan Aslan, Ufuk’la anlaşamazsa Orkun’u elinde tutacak.

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=80215

İha'nın haberine göre Sezer Öztürk Galatasaray'da!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek

Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak:iha

Cevap: İha'nın haberine göre Sezer Öztürk Galatasaray'da!

Cok iyi bir oyuncu.Harika olur transfer edilirse.

Sıradan bir 2. lig oyuncusu.Onun yerine kendi altyapımıza yönelmeliyiz.

İha diyorsa doğrudur. Sezer iyi futbolcudr.

Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak:iha

Bu arada Çarşamba geçti... Herşeyde olduğu gibi, bu konunun da sürüncemede kalmasından korkarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt