Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorsan niye yorum yapıyorsun madem.
sezer öztürk ile ilgilendiğimiz haberleri gerçeği yansıtmıyor.. az önce radyosporda manisaspor başkanı konuştu. kulubünün geleceği ve elindeki oyuncuların transferleri hakkında bilgi verdi.. kaleci ufuk’a hem biz hem de f5 talip olmuş.. ama manisa spor un istediği rakama her iki kulupte yaklaşamamış.. sezer örtürk e hiçbir resmi teklif gelmemiş..bilginize
ALINTI ...
Emrah Bey, bir önceki sayfada bu mesajı yazmış.Bu başkanların ne kıymetli futbolcuları varmış, Süleyman Hurma ve türevleri çoğalmaya başladı.Ben olsam 4 büyük kulüp bir araya gelip bu işe bir son verirdim.2Milyon etmeyecek adamlar için 5m eurolardan kapı açılıyor.Almazsan , ellerinde patlar.Bu kadar basit.
Desenize IHA ya bile güvenemiyecegiz artik...
Sezer yetenekli bir takım oyuncusu, bana kalırsa transfer edilmeli (murat Ceylan ve mümkünse Eren Güngör ile beraberhatta Sercan ve Ufuk da alınırsa iyi olur). Hepsi 18-24 yaşları arasında her mevkiden 5 futbolcu. O zaman geleceğin takımı olabiliriz.
Cok iyi bir oyuncu.Harika olur transfer edilirse.
Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Kaynak:iha