Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ufuk Ceylan

Yabancı yerine su genci alıp direk koymalı kaleye. Hala milli takımda kaleyi bir türlü sağlama alamadık. Türkiyede kalecilere pek sahip çıkılmıyor

Bu adamı bu kadar kişi kaleye istiyor ama eminim birkaç maç hatalı goller yedikten sonra taraftarın yarısından çoğu Türk kalecilere güvenilir mi gibisinden yorumlar yapacak.

Facebookunda ufuk ceylan gelebilecegini sölemişti.

ligin ilk yarısında

Bu adam 1. kaleci olarak bile alınabilir;)

iyi transfer olur... hatta 1.inci kaleci bile yapılabilir... Ama Leo Franco ile birlikte gelirse ondan çok ögrenir... Sezer de yetenelki ama formsuz bi topcu yedek olarak iş yapar Gs'de...

Bende mutlaka alinmasi gerektigini düsünüyorum..

Umarim basaririz..Ama bir yedek kaleciye 4 Milyon Euro verilmez.

Umarim istedigimiz noktaya cekeriz Manisa´yi

Manisa anlamsız bir şekilde Ufuk'u satmamakta diretiyor. Seneye muhtemelen yine küme düşecekler ve şimdi alacakları paranın yarısını bile alamayacaklar.

Ufuk gelse belki Leodan formayi kapar...

Kalede yabanci birisi olsun hic istemiyorum, bu yuzden insAllah gelir ve kalemizin vazgecilmezi olur...

4 milyon ufuk a vermek yerine gitsinler sinan bolatı alsınlar hem 2 yaş daha küçük hem daha yetenekli.

Olabilir, bir bilgim yok. O zaman hiç para alamazlar işte ve daha büyük bir yanılgı içerisindeler demektir. İki sene önce kulübü batıran zihniyet devam ediyor Manisa'da demek ki.

Hem sozlesmesi bitiyor hem de uzun suredir oyuncularin paralari odenmiyor hatta bu yuzden Ufuk klube ihtar cekiyor ve yaklasık 25 gun icinde falan parasi odenmezse serbest kalicak..

Ufuk'un Galatasaray'ı tercih etmesi, zaten bir şekilde devam eden Milli Takım kariyerinin de, sürekli as kalecinin ardında (artık Leo Franco'mudur bilemiyoruz) yedek kalmasının etkisiyle tam manasıyla sona ermesi demek olur.

Ufuk'un Milli Takım'ı ne kadar çok istediğini biliyorum. Manisaspor'da ise çok iyi bir grafik çizmeye devam ediyor. Bende takımımıza gelmesini çok isterim.

Ancak, gelişi ile genç yaşında sadece kendine ve kariyerine yazık eder.

Ufuk'un Galatasaray'ı tercih etmesi, zaten bir şekilde devam eden Milli Takım kariyerinin de, sürekli as kalecinin ardında (artık Leo Franco'mudur bilemiyoruz) yedek kalmasının etkisiyle tam manasıyla sona ermesi demek olur.

Ufuk'un Milli Takım'ı ne kadar çok istediğini biliyorum. Manisaspor'da ise çok iyi bir grafik çizmeye devam ediyor. Bende takımımıza gelmesini çok isterim.

Ancak, gelişi ile genç yaşında sadece kendine ve kariyerine yazık eder.

Rijkaard O'na mutlaka şans verir.Gelmesi bana göre hem kendisi,hem bizim için iyi olur.

Sadece kupa veya hazırlık maçları kimse için karın doyurmaz renktaş.

Bu sene Aykut sadece kupada, ligde bir maçta ve Steaua maçlarında (onlarda mecburi), benim her zaman destek verdiğim Orkun ise Antalya kampında sonradan oyuna girerek ve son 2 maçta (De Sanctis sakat olduğu için) oynadı.

Ufuk'un kaleye geçmesi as kalecinin (?) oynayamayacak durumda olmasına bağlı. Rijkaard tutupta as kaleci oynayabilecek bir durumdayken, herhangi bir Avrupa veya orta halli bir lig maçında Ufuk'a şans verecek değil.

Rijkaard Barça'ya geldiğinde altyapıdaki yedek kaleci Albert Jorquera'da kiralık oynadığı kulüplerden dönmüştü. O zamanlar hatırlarsanız kaleye Rüştü Reçber transfer edilmişti. Tabii Rüştü orada topu topu 7 maça çıkabildi, sonra kale Victor Valdes'e emanet edildi.

Birşey daha söyleyeyim. Rijkaard'lı 5 sezonda sence Victor Valdes kaç lig maçında forma giymedi ?

190 maçın sadece 14'ünde.

O 14 maçta ya Valdes oynamayacak durumdaydı, ya da Barça iyi bir derece elde etmiş ve sezon içerisinde oynamayan kalecileri oynuyordu. Jorquera'nın altyapısı o kulüpten ancak adam 6 sezonda 7 maç forma giymiş düşünebiliyor musun ? José Manuel Pinto'da Rijkaard döneminde Ocak 2008'de alındı. Yalnız 5 maç forma giyebildi.

Rijkaard, as kalecilerinden asla vazgeçmeyen bir zihniyete sahip. Nasıl ki klasik taktiği olan 4-3-3'ü oynatır diye konuşuluyor etrafta, bu da ondan farksız...

As kalecilerini oynatıyor.

Bu açıdan Ufuk Ceylan'ın gelmesine pek sıcak bakmıyorum. Kötü bir kaleci olduğu için değil. Bilakis, ona çok güveniyorum. Ancak kendi kariyerine bu kulüpte kulübede oturarak zarar verir. Genç yaşında buna üzülürüm.
Rijkaard O'na mutlaka şans verir.Gelmesi bana göre hem kendisi,hem bizim için iyi olur.

melih abi bir yorumunda ufuk ve sezer'in tek bir paket olduğunu ve manisa ile aramızda az bir mesafe kaldığını söylemişti. bence ikisi de çok yararlı transferler olur ayrıca manisa ekonomik olarak zorda ve ikisi de paralarını alamazsa serbest kalacaklar o yüzden manisanın transfere yanaşabileceğini düşünüyorum, en azından tok satıcı rolü yapamazlar artık...

yahu ben olsam bu cocugu direk 11'de oynatırım hiçde sırıtmaz gibime geliyor

yanına da da orkun (bence basarılı bir kaleci) kaleci sıkıntısı cekmeyiz diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt