Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk

sezer bana göre de volkan şen'den daha iyi bir oyuncu.

gönderilecekler kesinleştikten sonra yerli transferinin biraz daha hareketlenmesini bekliyorum.

takas+para yoluyla en az bir yerli oyuncu alırız gibi geliyor.

Alınması orta sahada rekabeti ve kadro derinliğini arttırır. Bu transfer takaslarla gerçekleşirse ayrıca kadro şişkinliği de önlenmiş olur.

Aydın,Mehmet vs. kim varsa versinler artık hiçbir beklentim yok o jenerasyondan.

Versinler 3 oyuncu alsınlar Sezeri illa bonservisi ile vermek zorunda değiliz kiralıyalım gitsin:D

cidden ufuk ve sezer için volkan mehmet aykut, ayrıca aydınında kiralık için manisa olabilir eskişehir yerine...

bende bu adami niye bu kadar istiyorlar, cirkefin teki diyordum... Ama ben sezer badur'la karistirmisim :rolleyes:

Yerli transferlerin Ağustos'un sonlarına doğru yapılacağını düşünüyorum.Hele şu yabancı transferleri bir bitsin ondan sonra yurt içine el atılır.

Bence ilk hedef sezer. Haldun Abi deco yu attı medya ya sezeri alacak kimsenin haberi olmadan :)

Bu adam gelsin 2 sene sonra Fatih Terimde milli takıma çağırır bu arada tabi.En az Arda kadar piyasası olur.Abartma olmasın ama iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt