Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru

ikiside lazım değil bize artık...

eğer sezer ve ufuk kararlı davranırlarsa bu transferler makul şartlara gerçekleşebilir.

manisa bonservissiz bir şekilde gideceklerini görürse el mahkum elden çıkaracaktır.

doğru zamanı beklemek lazım, bu belki transferin son günü, devre arasında ya da seneye olur.

başkanların galatasaray'ı oyuncu ayartmakta suçlamasına da anlam veremiyorum.

büyük takım isteyince gitmek isteyecek tabii ki bir oyuncu, bundan normal ne var acaba.

beni de büyük bir takım istese ben de imzalamam yeni sözleşme.

Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray’a gitmek istediğini söyledi

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulunan Sezer, “Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray’dan teklif aldım ve artık Florya’da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor” dedi.

GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM

Galatasaray’a transferi an meselesi olan Sezer Öztürk, Radyospor’a birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, “Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum” dedi.

MANİSASPOR’DA KALMAK İSTEMİYORUM

Üç yıldır Manisaspor’da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, Takımı Süper Lig’e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi, ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı’ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray’a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim” şeklinde konuştu.

RİJKAARD’IN 11’İNDE YER BULURUM

Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11’de forma giyeceğini belirterek, Galatasaray’da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp… Kendime güveniyorum. Galatasaray’da 11’de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga’da Leverkusen’de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır” dedi.

UFUK DA GALATASARAY’I İSTİYOR

Kaleci Ufuk Ceylan’ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini red ettiği ve Galatasaray’a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin’i de Manisaspor’a önerdi.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı Galatasaray’ı suçlayan oldukça sert açıklamalar yaptı.

https://www.radyospor.com/News.aspx?ID=101280

Ya seve seve verirsiniz yada söke söke alırız. Alıcagın parayıda alamazsın

Degeri etmeden vermeyiz demiş ufuk'a 5 mn € sezere 4 mn € istemiş :D

Sezer harika transfer olur.Daha doğrusu ikiside harika transfer olur.Hadi bakalım.:)

leverkusen sezeri niye bırakmış acaba ?

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda küçük düşürüldüklerini söyledi.

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor küçük düşürülüyor. Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Ne antrenmana ne maça konsantre oluyorlar” dedi.

GALATASARAY’IN YOLUNU GÖZLEYEMEYİZ

Konuşmasının diğer bölümlerinde ifadelerini sertleştiren Yaralı, “Biz hacı yolu gözler gibi Galatasaray’ın yolunu gözleyecek değiliz. Talip olanlar gelirler zamanında alırlar, zamanında almıyorlar ise zamanında hareket etmezler ise bu futbolcuları alamazlar” diyerek Galatasaray’a âdeta rest çekti.

SEZER VE UFUK’U İSTİYORLAR İSE DELİKANLICA SÖYLESİNLER

“Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlar ise çıkıp delikanlıca söylesinler. Basını kullanmasınlar. Kardeşim ben senin futbolcunun talibim desinler. İstediğimiz bedeli verirler ise alırlar, veremezseler alamazlar” diyen Kenan Yaralı, Ufuk için sezon sonunda bir kez Adnan Polat ile bir kez de Adnan Sezgin’le görüştüklerini, başka hiçbir görüşme olmadığını belirtirek, Sezer için ise hiçbir görüşme yapmadıklarını iddia etti.

HEM REST ÇEKTİ HEM DE KAPAYI AÇIK BIRAKTI

Galatasaray yönetimini hedef alan Yaralı, “Galatasaray’ın tavrından rahatsızım. Çıkıp açıklama yapsınlar, ya da istemiyoruz desinler. Biz onları mı bekleyeceğiz. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Etik davranmıyorlar. İki futbolcumuzun da kafası karıştı. Verim alamıyoruz. Tavrımız çok sert 2 gün sonra kulüp olarak bu konuda basın toplantısı düzenleyeceğiz. Çok sert önlemler alacağız, çok sert açıklamalar yapacağız” dedi.

Kenan Yaralı, sert ifadelere karşın, şaşırtıcı bir biçimde Galatasaray’a kapıyı tam olarak kapatmadı ve bizimle görüşmek isterler ise oturup görüşürüz” dedi.

Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise transfer ve Kenan Yaralı’nın açıklamaları konusunda konuşmak istemediğini söyledi.

Radyospor

eevt gerçektende altyapıdan kaleci çıkartamıyoruz çıkarttıklarmızada sıradan kaleci oluyor

Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor

Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor

Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.

Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklamalarda bulunan Sezer, "Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray'dan teklif aldım ve artık Florya'da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor" dedi.

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM

Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, "Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum" dedi.

MANİSASPOR'DA KALMAK İSTEMİYORUM

Üç yıldır Manisaspor'da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, "Takımı Süper Lig'e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı'ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray'a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim" şeklinde konuştu.

RİJKAARD'IN 11'İNDE YER BULURUM

Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11'de forma giyeceğini belirterek, "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp... Kendime güveniyorum. Galatasaray'da 11'de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga'da Leverkusen'de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır" dedi.

UFUK DA GALATASARAY'I İSTİYOR

Kaleci Ufuk Ceylan'ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini reddettiği ve Galatasaray'a gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin'i de Manisaspor'a önerdi.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.

MANİSA BAŞKANI YARALI: "MANİSASPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORLAR"

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda küçük düşürüldüklerini söyledi. Kenan Yaralı, "Manisaspor küçük düşürülüyor. Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Ne antrenmana ne maça konsantre oluyorlar" dedi.

GALATASARAY'IN YOLUNU GÖZLEYEMEYİZ

Konuşmasının diğer bölümlerinde ifadelerini sertleştiren Yaralı, "Biz hacı yolu gözler gibi Galatasaray'ın yolunu gözleyecek değiliz. Talip olanlar gelirler zamanında alırlar, zamanında almıyorlar ise zamanında hareket etmezler ise bu futbolcuları alamazlar" diyerek Galatasaray'a adeta rest çekti.

SEZER VE UFUK'U İSTİYORLARSA DELİKANLICA SÖYLESİNLER

"Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlarsa çıkıp delikanlıca söylesinler. Basını kullanmasınlar. Kardeşim ben senin futbolcunun talibim desinler. İstediğimiz bedeli verirlerse alırlar, veremezseler alamazlar" diyen Kenan Yaralı, Ufuk için sezon sonunda bir kez Adnan Polat ile bir kez de Adnan Sezgin'le görüştüklerini, başka hiçbir görüşme olmadığını belirtirek, Sezer için ise hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi.

HEM REST ÇEKTİ HEM DE KAPAYI AÇIK BIRAKTI

Galatasaray yönetimini hedef alan Yaralı, "Galatasaray'ın tavrından rahatsızım. Çıkıp açıklama yapsınlar ya da istemiyoruz desinler. Biz onları mı bekleyeceğiz. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Etik davranmıyorlar. İki futbolcumuzun da kafası karıştı. Verim alamıyoruz. Tavrımız çok sert 2 gün sonra kulüp olarak bu konuda basın toplantısı düzenleyeceğiz. Çok sert önlemler alacağız, çok sert açıklamalar yapacağız" dedi.

Kenan Yaralı sert ifadelere karşın, şaşırtıcı bir biçimde Galatasaray'a kapıyı tam olarak kapatmadı ve "Bizimle görüşmek isterlerse oturup görüşürüz" dedi.

Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise transfer ve Kenan Yaralı'nın açıklamaları konusunda konuşmak istemediğini söyledi.

Kaynak:hurriyet.com

Cevap: Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor

TSL den oyuncu alinmaz bundan sonra, sanki düyna yildiziymis kadar para istiyorlar , zorluklar cikariyorlar, önceden böylemiydi bu hep su ezik fenerin ve kargalarin yüzünden...

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

senye alırız beleşe:D

Sanki Barcelona'dan adam istiyoruz ya!Komedisin vallahi Bakkal.

1 sene sonra bonservissiz alırız ;)

Bu sene almayız gibime geliyor bu oyuncuları..Ön protokol falan imzalatılır seneye bedava alınır..Mesut bakkal da 6 hafta sonra istifa edip denizlisporun veya gençlerbirliğinin basına gecer zaten :) Ona ne sezerden ufuktan...

:D:ka05:

aksi takdirde ne? aksi takdirde para kazandırmadan mı ayrılacaklar? evet çok haklısın bakkal ...

İyi de bu lafı Mesut Bakkal değil, Kenan Yaralı (başkanları) söylemede mi?.Haberciliğinizi seveyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt