Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Manisa'nın Sezer tepkisi!

Manisaspor’un genç kaptanı Sezer Öztürk kendisine transfer teklifi yapan Galatasaray’da oynamak istediğini açıkladı.

Kulübüyle bir yıl daha mukavelesi bulunan 23 yaşındaki başarılı futbolcu, “Manisaspor sözleşmemi uzatmayı teklif etti, ama kabul etmedim. Galatasaray’dan teklif aldım ve artık Florya’da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi Başkan Kenan Yaralı da biliyor” dedi.

18 yaşındayken Leverkusen forması giydiğini hatırlatan Sezer, Galatasaray’da 11’de oynayabileceğini sözlerine ekledi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise Sezer ve kaleci Ufuk’a kanca atan Galatasaray’ı sert sözlerle eleştirdi. Yaralı, “Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlarsa çıkıp, delikanlıca söylesinler. Oyunculardan verim alamıyoruz. İki gün içinde basın toplantısı düzenleyerek sert açıklamalar yapacağız” diye konuştu.

Kaynak : Milliyet

Yerli futbolculara deli gibi para istiyorlar,sonra " delikanlı gibi çıkın,istediğinizi söyleyin." Yok yav ..

Takasa yanaşmazlar,bizim verdiğimiz parayı az bulurlar,sonra vıdıvıdıvıdı. :)

sezer öztürk kendini ispatlamış galatasarayımıza yakışır bir isim.Aydın,M.Güven bonservisleriyle verilmeli.Aydın artık patlama falan yapamaz,kapasitesi o ve anca o kapasitesinin en iyisini yapabilir.M.Güven hala 17 sinde ne ise şimdi de o.Kiralık olarak Emre çolak verilebilir.

Manisa'nın Sezer tepkisi!

Manisaspor’un genç kaptanı Sezer Öztürk kendisine transfer teklifi yapan Galatasaray’da oynamak istediğini açıkladı.

Kulübüyle bir yıl daha mukavelesi bulunan 23 yaşındaki başarılı futbolcu, “Manisaspor sözleşmemi uzatmayı teklif etti, ama kabul etmedim. Galatasaray’dan teklif aldım ve artık Florya’da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi Başkan Kenan Yaralı da biliyor” dedi.

18 yaşındayken Leverkusen forması giydiğini hatırlatan Sezer, Galatasaray’da 11’de oynayabileceğini sözlerine ekledi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise Sezer ve kaleci Ufuk’a kanca atan Galatasaray’ı sert sözlerle eleştirdi. Yaralı, “Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlarsa çıkıp, delikanlıca söylesinler. Oyunculardan verim alamıyoruz. İki gün içinde basın toplantısı düzenleyerek sert açıklamalar yapacağız” diye konuştu.

Kaynak : Milliyet

Bu Manisa'nın başkanına kıl oluyorum:mad:

sezer öztürk kendini ispatlamış galatasarayımıza yakışır bir isim.Aydın,M.Güven bonservisleriyle verilmeli.Aydın artık patlama falan yapamaz,kapasitesi o ve anca o kapasitesinin en iyisini yapabilir.M.Güven hala 17 sinde ne ise şimdi de o.Kiralık olarak Emre çolak verilebilir.

Özgürcan ile aykutta da bu pakete koyulabilir.

Sezer ve Ufuk Galatasarayımıza cok yararlı olacagını düşündüğüm oyuncuların basında geliyor ayrıca Antepten Murat Ceylan'ı da alabilirsek senelerce orta saha sıkıntısı cekmeyiz gibime geliyor

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

gerçek değerini versinler demiş bunlara sorsan 2-3 milyon avro isterler sonra oyuncunun aklını karıştırmayın derler,yemezler gülüm verdin verdin vermedin seneye bedavaya alırız;)

İki oyuncuda manisanın sözleşme uzatma teklifini reddetmiş,bu da demek oluyorki 1 haftaya kalmaz bu iki transfer biter.

haksiz oldugunu soyleyemem..

kuluple anlasmadan futbolcuyla anlasmak hic etik degil..Tamamen futbolcunun kendi kulubune cephe almasina sebep oluyor sonra da kulup beni satmadi diyolar..Inaniyorum ki Manisa yonetimiyle tek bir gorusme yapilmamistir ama Ufuk ve Sezerle surekli irtibattalardir..Alacaksaniz alin seneye bedavaya alacaksanizda karistirmayin daha fazla ortaligi..

Bu sene almalari daha mantikli sonucta yeterince Manisada oynayacak kapasitede oyuncusu var Galatasaryin takas edebilecegi..

Aksi taktirde ne?Hey Allah'ım..:D

Sezerin performansi baya iyiymis..

35 mac..

17 gol 18 asist..Alex gibi masallah..

super lig farkli olsa da bu performansla oynamasini da beklemiyoruz zaten..

ceyregi olsa yeter..

20 mac 5 gol 5 asist gibi..

Sezer takım için çok önemli bir alternatif olur Yaser ve Aydın dan çok daha yararlı olacağı kesin.

Ufuk da geleceği olan bir kaleci kendini kanıtlarsa formayı alabilir

Ben oyuncuların yaptığı bu açıklamadan sonra artık transferlerinin büyük olasılıkla biteceğini düşünüyorum.

Sezer kanatlarda,orta sahanın ortasında çok iyi bir alternatif olur.İyi hazırlanırsa seneye banko oynayabilecek kalite de var kendisinde.Hayırlısı ne diyelim.:)

aydından bi halt olmaz ver bonservisiyle mehmet güvende öyle bu takımın oyuncusu degil ver onunda bonservisiyle kabul ederlerse ederler etmezlerse ocakta işi baglarsın nah bonservis alırlar:p

haksiz oldugunu soyleyemem..

kuluple anlasmadan futbolcuyla anlasmak hic etik degil..Tamamen futbolcunun kendi kulubune cephe almasina sebep oluyor sonra da kulup beni satmadi diyolar..Inaniyorum ki Manisa yonetimiyle tek bir gorusme yapilmamistir ama Ufuk ve Sezerle surekli irtibattalardir..Alacaksaniz alin seneye bedavaya alacaksanizda karistirmayin daha fazla ortaligi..

Bu sene almalari daha mantikli sonucta yeterince Manisada oynayacak kapasitede oyuncusu var Galatasaryin takas edebilecegi..

oyuncuyu yoklamadan kulüple anlaşmak ne kadar doğru sence?

bence bir oyuncu için transfer görüşmelerine başlamadan o oyuncunun takıma gelmek isteyip istemediğini, ne düşündüğünü sormanın yanlış ve etik olmayan bir tarafı yok.

önce kuüple görüşünce de köle ticareti gibi oluyor işte; poulsen örneği mesela ya da man city'nin kaka için transferi için girişimleri gibi.

sonuçta bu oyuncularla oturulup sözleşme şartları konuşulmadı, ön protokol imzalanmadı ya da ne biliyim ayartıp kaçırılmadı; sadece yoklandılar.

oyuncuların da büyük bir kulüp tarafından istenildiğinde gitmek istemeleri kadar da doğal bir durum olamaz.

ortalığı karıştıran, olayı büyüten oyuncunun takımının başkanlar, yöneticileridir bana göre.

Özgürcan ile aykutta da bu pakete koyulabilir.

yani manisa başkanı iyi düşünsün. 4 futbolcu + bi miktar para.Özgürcan diyoz(adam bank asyada iyi bir futbol geçirdi)-aydın diyoz,aykut diyoz,mehmet diyoz. Galatasaraydan adam almak kolay değil. Hazır veriyoruz işte alın:bid:

Özgürcan takimda kalsa bence iyi olur iyi bir yedek olur nondadan iyidir bana göre

Özgürcan iyidir diyenler kaç gere izledilerde iyi diyorlar adamı hazırlık maçında izledik hiç iyi oynayamadı taraftar da iyi diyecek futbolcu arıyor Erhan bir gol atıyor o süper futbolcu oluyor ama adamı başka göremedik mesela iyi topcu kabak çiçeği gibi cıkabilir ortaya Serdar gibi Emre Çolak gibi zorla iyi topcu yapmanın manası yok Nonda'da şu anda iyi oynayamıyor gençlerden zaten birkaçı iyi takımdaki herkesi iyi yapmanın manası yok

Guven'e katiliyorum ama Aydin kiralik gitmeli. Aydin'da potansiyel var ama bunu kullanmiyor nedense. Veya kadro'da kalip Rijkaardla calismali. Ozellikle Emre Colak kalmali, Rijkaard ona mutlaka ozel program hazirlamistir. 6 ay veya 1 yil o program'a uyar, ne kadar kendini gelistirdigini izler Rijkaard ve ekibi. Barca'dada ayni program'i uygulamisti Iniesta icin, Messi icin falan. Kaldi ki potansiyelli oyunculari kiralamak yerine elde tutmak daha iyiydir. Kendilerini bizde mi RIJKAARD'in ellinde yoksa anadolu'da buyuk ihtimalle surekli yedek hatta kadroya giremeyecegi yerde mi gelistirir? Ki oynasa bile Rijkaard cok daha buyuk bir sans genclerimiz icin. Birde bu gencler Kewell'i falan ornek alsa zaten kiralik gitmelerine gerek kalmaz ama iste bizim genclerimizde akil yok. Bakiniz Aydin Yilmaz vs vs ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt