Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Vallah fossa da yaziyor yorumlarda bakarsaniz HAKANCIM VS... falan yazmis ,bana o dedi de sercan ama adamlar cok guveniyolar kendilerine,birde cogu habri onceden verenlerden !

o postunu ben de okudum, ama yorumlarında "genç mi?" sorusuna, "bana göre genç kimine göre de değil, değişir." gibisinden bir yanıt vermişti. eğer duyumları doğruysa bile burdan orta yaşlı bir oyuncuyu kastettikleri çıkıyor. sercan'ın da daha 18-19 yaşında olduğu düşünülürse kastettikleri adam sercan değildir. :)

o postunu ben de okudum, ama yorumlarında "genç mi?" sorusuna, "bana göre genç kimine göre de değil, değişir." gibisinden bir yanıt vermişti. eğer duyumları doğruysa bile burdan orta yaşlı bir oyuncuyu kastettikleri çıkıyor. sercan'ın da daha 18-19 yaşında olduğu düşünülürse kastettikleri adam sercan değildir. :)

Ben de öyle düşünüyorum fakat başka bir ipucuna rastlamadım :confused:

arkaşlar merhaba. bugün storedeydim. çok güzeldi. satışlarımız çok çok iyi. eşime ve kendime forma aldım ayrıca dergiye de üye oldum. herkes elinden geldiğince destek versin. hoşçakalın.

Halil Altıntop olmasın, zira ne genç ne de yaşlı.

Halil Altıntop olmasın, zira ne genç ne de yaşlı.

umarım halil'dir; oynadığımız sisteme çok uygun bir isim, çok yönlü bir oyuncu.

schalke'nin 4-3-3'ünde sağ forvette, merkez forvette hatta orta üçlüde forvet arkası bile oynamışlığı var.

bana göre komple bir oyuncu. teknik özellikleri çok ön planda olmasa da oyun zekası üst düzey.

zaten oyun zekası omayan bir oyuncuyu forvet arkasında da oynatmaz kimse, değil mi?

baros'a alternatif alınabilecek en iyi yerli oyunculardan biri diye düşünüyorum.

sercan da çok iyi giderdi ama halil sercan'ın biraz daha ekonomik olanı. bu şartlarda sercan imkansız görünüyor.

bence sercan verdği kopyalardan o çıkıo zaten hemde kimine göre genç kimine göre NORMAL dio artık 19 20 yaş futbol için çok da genç sayılmıo bildğiniz gibi sercan ise yedek için fazla lükse kaçmış oluruz...

büyük ihtimal türk yaa yoksa fatih tekke mi gerçi genç felan deilde

Beyler zannedersem SERCAN YLDIRIM BIZDE olabilir imza ladi deniliyor fossacimbom ve melih .s DEN HABER?SAHSEN COK IYI OLUR BIR DE ELANO Kadar bir yildiz deniliyor defansa

Bu arada Melih Ş. ne zaman öyle birşey dedi?

Fossacimbom'da Melih Ş. isimli birisinin yorumlarda bir mesajı var ama ben sitesinde bulamadım gayinsin'de böyle bir mesajı var mı?

Eğer yoksa bunu yazan kişi gayet o da olmayabilir, sonra yine Melih Ş. sallıyor olmasın?

Bu oyuncuların durumu haftaya belli olacak sanırım.Alınırlarsa gerçekten güzel bir kadro genişliğimiz olacak.Hem kale hemde orta alanda çok alternatifli bir kadro oluşturmuş olacağız.

Altidore olabilir villarealde forma bulamıyor nilmarda transfer oldu kiralık olabilir satın alma opsiyonu bizde olarak

Altidore olabilir villarealde forma bulamıyor nilmarda transfer oldu kiralık olabilir satın alma opsiyonu bizde olarak

Açıkçası Altidore çok iyi olur ama Nilmar'ı satın alma opsiyonunu alarak kiralayamayız diye düşünüyorum..Yeni gitti değil mi yanlış bilmiyorum ben?

Açıkçası Altidore çok iyi olur ama Nilmar'ı satın alma opsiyonunu alarak kiralayamayız diye düşünüyorum..Yeni gitti değil mi yanlış bilmiyorum ben?

Nilmar brazilyadan villareale transfer oldu o yuzden altidoreyi kiralayabilirz satın alma opsiyonu olarak

Beyle SERCAN GELECEK,gorceniz,bursada kouzenim,var teksas yoneticilerinden,bana diyor bitti gibi artik diyebiliriz,sercan GALATASARAY DA§Bence cok iyi bir futbolcu olur,ve satariz 3/4yil sonra!

vALLAH ONU DA FOSSA DAN ALIRSIN ARTIK;))))))

Benimde Kuzenim Barcelona'da oturuyor geçen telefonda bojan'ın Galatasaray'a yakın olduğunu söyledi her an biter transfer bonservisiyle gelcekmiş :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt