Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Evellallah biz bursaliyiz, hemmen dalga gecmeye ,basla,ama ben bunun kapagini veririm sa,radyo sorumlusu,gorusecez,tamam ,madridmi barca bakicaz!

İnşallah dediğiniz gibi olur.Sercan çok yetenkli bir isim..Açıkçası fossa'da da sanki belirtilmiş gibi neden yüzlerce oyuncu varken Sercan örneği verilsin ki?

isim veremem, kızarlar diyor. neden peki eğer sercan ise sercan örneğini versin?

ayrıca yaşı için kimine göre genç kimine göre normal diyor. 18-19 yaşındaki sercan herkese göre gençtir heralde.

zaten haberin doğruluğu da belli değil, varsayım üzerinden varsayımlar üretiyoruz.

Beyle SERCAN GELECEK,gorceniz,bursada kouzenim,var teksas yoneticilerinden,bana diyor bitti gibi artik diyebiliriz,sercan GALATASARAY DA§Bence cok iyi bir futbolcu olur,ve satariz 3/4yil sonra!

Bursanin istedi parayi GS verecegini sanetmiyorum bursa tekasda kabul etmiyor benim bildim isanllah dedin gibidirde gelir

Evet BURSA taraftari hic kabul etmiyor da,iste baskanlari ,cok paraci bir adam,beyler bence derimbu hafta insallah denir diyom,bende beklemedeyim,herkez gibi ,ama bazilari,cocukca ,yok barcelon vs...diyolar,neyse insallah olur ,lazimda bence!

Evet BURSA taraftari hic kabul etmiyor da,iste baskanlari ,cok paraci bir adam,beyler bence derimbu hafta insallah denir diyom,bende beklemedeyim,herkez gibi ,ama bazilari,cocukca ,yok barcelon vs...diyolar,neyse insallah olur ,lazimda bence!

Yani garanti aldık demiyorsun ya olursa diye acık kapı bırakıosun:)

Bizim klup o kadar para vermez bursaya city gelip almaz sercanı

Niye baskanlarinin,son demecini dinledinmi,sanki birkulup bulmayacalisan bir baskan gibiydi,ismi yok olmusken ,transferi uzerinde bazi seyler dedi neyse ,bekleyip gorecez beraber!!!

isim veremem, kızarlar diyor. neden peki eğer sercan ise sercan örneğini versin?

ayrıca yaşı için kimine göre genç kimine göre normal diyor. 18-19 yaşındaki sercan herkese göre gençtir heralde.

zaten haberin doğruluğu da belli değil, varsayım üzerinden varsayımlar üretiyoruz.

Yukarıda ipucunu verdim demiş özellikle tekrar tekrar baktım fakat hiçbir sonuca varamadım..

Beyle SERCAN GELECEK,gorceniz,bursada kouzenim,var teksas yoneticilerinden,bana diyor bitti gibi artik diyebiliriz,sercan GALATASARAY DA§Bence cok iyi bir futbolcu olur,ve satariz 3/4yil sonra!

renktaş bu kendin ulaştığın bir sonuç mu yazılanlardan filan, yoksa ciddi anlamda kesin mi? lütfen boşuna umutlanmayalım tam bi açıklık getirelim olaya??

Yok fossa mossa, yok Bursali radyocu falan..

Asli olmayan duyumlar bunlar. Transfer aciklanmadan 2 saat once duydular diye muneccim kesiliyolar. Gecin bunlari.

Yukarıda ipucunu verdim demiş özellikle tekrar tekrar baktım fakat hiçbir sonuca varamadım..

evet, haklısın birşey bulamadım ben de ama böyle bir ipucu da olmaz heralde. :)

yani söylemeyeceğine söz verdiyse eğer ipucu diye direkt ismi telafuz etmez.

neyse artık görelim bakalım, sercan'dır inşallah ama sanmıyorum.

bursa 10 milyon euro istiyor. kimseye değerinden fazla para vermeyiz.

keita'yı 4 yılda 8.5M, elano'yu 3 yılda 7M euro'ya almışken sercana da o civarlarda bir para vermek...

çok mantıklı bir hamle olarak göremiyorum bunu eğer bahsedilen rakamlarda gerçekleşecekse.

Bu nasıl bir Türkçedir? Lütfen anlaşılır bi şekilde yazalım arkadaşlar.

evet, haklısın birşey bulamadım ben de ama böyle bir ipucu da olmaz heralde. :)

yani söylemeyeceğine söz verdiyse eğer ipucu diye direkt ismi telafuz etmez.

neyse artık görelim bakalım, sercan'dır inşallah ama sanmıyorum.

bursa 10 milyon euro istiyor. kimseye değerinden fazla para vermeyiz.

keita'yı 4 yılda 8.5M, elano'yu 3 yılda 7M euro'ya almışken sercana da o civarlarda bir para vermek...

çok mantıklı bir hamle olarak göremiyorum bunu eğer bahsedilen rakamlarda gerçekleşecekse.

Açıkçası milleti biraz oyalamak için söylemiş de olabilir..Sercan zor görünüyor gerçekten de

zaten haberin doğruluğu da tartışılır, duyum sonuçta kesin birşey yok.

bizim yaptığımız sadece bir varsayımdan varsayımlar üretmek!

Öncelikle Türkçe'ye özen gösterirseniz sevinirim. Duyum varsa yazarsınız, kesin bir dille yazarak diğerlerini de boş umutlara sürüklemeyin.

Keşke gelse ama İsmail Köybaşı bile ne kadar paraya Beşiktaşa gitti.

Sezer

Ufuk

Volkan Şen

Sercan

gelse ve kadroda korunursa uzun yıllar fazla transferede gerek kalmaz.Eğer seneye stadımızda olursa siz o zaman görün transferin kralını

Sercan 24-26 yaşlarında falan olsa kesin "Sercan" diyeceğim, ama, bence Sercan değil.

19 yaşındaki bir oyuncu genç değilse, kim gençtir. Dolayısıyla Sercan bu yaş tanımlamasına hiç uymuyor.

Halil, bloglara fazla takilmamak gerek.

Sezer ve Ufuk pazarlığı kıran kırana sürüyor !

Galatasaray ile Manisaspor arasındaki Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan pazarlığında sona doğru...

Ege kulübünün son olarak bu iki oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ve iki oyuncu (Aykut Erçetin&Alparslan Erdem) talebinde bulunduğu öğrenildi. Galatasaray Yönetimi ise fiyatı daha da aşağı indirmeye kararlı. Sarı-Kırmızılı kulübün şu anki teklifi 700 bin Euro. Cim Bom ayrıca Necati Ateş’in bonservisini vermeye de hazır. Sezer ve Ufuk’a yeni sözleşme teklifinde bulunan Manisa Yönetimi, ret yanıtı alınca iki futbolcuyu da kadro dışı bırakmıştı. Florya’da geleceğe yatırım olarak değerlendirilen bu transferin de birkaç gün içinde sonuçlanması hedefleniyor. Forvet arkası ve kanatlarda oynayabilen Sezer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray forması giymek istediğini söylemiş, “Bu düşüncemi Başkan Kenan Yaralı da biliyor. Anlayış bekliyorum. Sözleşme yenileme talebini geri çevirdim. Çünkü Galatasaray’la anlaştım” ifadesini kullanmıştı. Aynı şekilde Ufuk da Florya’ya gitmek için sabırsızlandığını dile getirmişti. Genç eldivenin hedefi, A Milli Takım’a kadar yükselebilmek.

Kaynak: Fanatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt